reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

nonek to taka strona gdzie ludzie zamieszczaja swoje fotki na jakis podany tematnp uśmiech dziecka.
Muszą to być fotki zrobione np przez Ciebie a nie skopiowane z netu.I internauci głosują przez kilkanaście ni.zdjecie z najwiekszą ilością głosów wygrywa i autor zdjęcia dostaje nagrodę :-)

reklama
Agnes sliczna:-) jakie ma oczka duze.
Ja mam zdjec po wyzej uszu, bo to pasja mojego m. Wszystkie jakies pl.foto i inne. Szkoda tylko, ze ludzi nie umie fotografowac:baffled:.

Juz was mam na nk:-).

U mne cala rodzina padla spac. Ide sobie kwasik na twarz nalozyc, a co.

Internet dzis szaleje z transferem, szlag mnie trafia. Nie gniewajcie sie jak nie wszystkie zdjecia bede komentowac, nie wszystkie mi sie otwieraja.

Aniela a Ty pracujesz w zawodzie?

wiem oczka ma cudne,wszyscy sie nimi zachwycają :tak::tak::tak: kiedys na te oczy bedzie chłopaków podrywać :-D:-D:-D

a ja mam wielkiego hopla na punkcie fotografowania Oliwki i nas.mamy mnóstwo fotek,pozapisywanych na płytach.Nie ma chyba dnia abym nie popstrykałą jakiś zjęć.

U nas Julka miatakie oczy od urodzenia, ze kazdy sie zachwycal, ona ma w nich cos takiego...

Ja mam iplusa i to jest badziew jakich malo. Niestety jeszcze do mnie cywilizacja w postaci tpsa nie dotarla. Ale walcze ostro.

reklama
Juz dawno nie byłam na Yeppas.A w jakiej kategorii wygrałaś i jaką nagrodę zgarnęłaś????? szczęściara :tak::tak::tak:
Mi sie jeszcze nie udało nic tam wygrać ale będę musiała tam zajrzeć wolnej chwili

Ja juz też tam nie zaglądam. Zgarnęłam nagrodę i już się w to nie bawię. A nagroda za utworzenie Super Konkursu pt "Zwierzęta z ZOO". Przysłali mi piękną książkę o zwierzętach. Moja Zu wprost ją uwielbia choć ledwo jest w stanie ją podnieść:-D
A przestałam się tam udzielać jak tonami dostawałam na skrzynkę propozycje "zagłosuj na moje fotki to ja zagłosuję na Twoje", a były jeszcze lepsze, że jak nie masz fotek w temacie to Ci prześlą na maila...... Nie ma tam już żadnego obiektywizmu:no:

Twoja Niunia to też blondi z brązowymi oczkami... Śliczniusia:tak:

Anielap tak, obie moje dziewczynki to blondynki z brazowymi oczkami:-p. Gdzie sie przeprowadzacie?

Śliczne dziewczynki:tak:
A z przprowadzką to problem wielki. Bo sami jeszcze nie wiemy co, gdzie i kiedy. Troszkę nam się w życiu popieprzyło. Bliscy okazali się obłudni i fałszywi i... Ech..., nie chce o tym pisać.​

Co do pracy to nie, nie pracuję w zawodzie. I w zasadzie po skończeniu szkoły nie miałam okazji dłużej popracowac. Teraz siedzę z małą w domu.​

Do góry