Juz was mam na nk:-).
nonek a jak to się stało że Ty masz nas na nk a ja Ciebie nie mam?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz was mam na nk:-).
I ja jestem kochane...Mialam nawet po poludniu pisac...ale co chwila mi BB nie dzialalo i sie wkurzylam ;-)Wiec teraz tak na szybko......a od jutra bede zagladac i pisac, jesli Wy tez bedziecie
U nas wsio ok - Kuba rozrabia jak zwykle, jesc nic nie chce nadal, chudy jest jak szkapa.....Poza tym pozegnalismy smoczka - jestem w szoku ze tak sprawnie poszlo, z dni na dzien.
A Filip rosnie jak na drozdzach slonik moj maly.....dzis bylismy na szczepieniu - nawet nie zaplakal. Wazy 6700 (tyle co Kuba jak mial 5 m-cy ;-)).....pieknie je, pieknie spi, pieknie sam zasypia, prawie wcale nie placze - zeby wszystkie dzieci takie byly
A z nowosci....w maju bierzemy z M slub (w koncu )...i to troche czasu mi zajmuje....;-)
Nie odpisze na Wasze posty bo za duzo tego....a M mi tu ciagle cos czyta i nie moge sie skupic bo musze udawac ze go slucham
ile płacicie za wynajem?????
a w jakiej dzielnicy mieszkacie? to chyba dwupokojowe?za taką cenę ...