reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
I ja jestem kochane...Mialam nawet po poludniu pisac...ale co chwila mi BB nie dzialalo i sie wkurzylam ;-)Wiec teraz tak na szybko......a od jutra bede zagladac i pisac, jesli Wy tez bedziecie :-p
U nas wsio ok - Kuba rozrabia jak zwykle, jesc nic nie chce nadal, chudy jest jak szkapa.....Poza tym pozegnalismy smoczka - jestem w szoku ze tak sprawnie poszlo, z dni na dzien.
A Filip rosnie jak na drozdzach slonik moj maly.....dzis bylismy na szczepieniu - nawet nie zaplakal. Wazy 6700 (tyle co Kuba jak mial 5 m-cy ;-)).....pieknie je, pieknie spi, pieknie sam zasypia, prawie wcale nie placze - zeby wszystkie dzieci takie byly :-D
A z nowosci....w maju bierzemy z M slub (w koncu :sorry2:)...i to troche czasu mi zajmuje....;-)

Nie odpisze na Wasze posty bo za duzo tego....a M mi tu ciagle cos czyta i nie moge sie skupic bo musze udawac ze go slucham :rofl2:

I ja jestem kochane...Mialam nawet po poludniu pisac...ale co chwila mi BB nie dzialalo i sie wkurzylam ;-)Wiec teraz tak na szybko......a od jutra bede zagladac i pisac, jesli Wy tez bedziecie :-p
U nas wsio ok - Kuba rozrabia jak zwykle, jesc nic nie chce nadal, chudy jest jak szkapa.....Poza tym pozegnalismy smoczka - jestem w szoku ze tak sprawnie poszlo, z dni na dzien.
A Filip rosnie jak na drozdzach slonik moj maly.....dzis bylismy na szczepieniu - nawet nie zaplakal. Wazy 6700 (tyle co Kuba jak mial 5 m-cy ;-)).....pieknie je, pieknie spi, pieknie sam zasypia, prawie wcale nie placze - zeby wszystkie dzieci takie byly :-D
A z nowosci....w maju bierzemy z M slub (w koncu :sorry2:)...i to troche czasu mi zajmuje....;-)

Nie odpisze na Wasze posty bo za duzo tego....a M mi tu ciagle cos czyta i nie moge sie skupic bo musze udawac ze go slucham :rofl2:

Super że u Was wszystko ładnie sie układa , ale Ci najmłodszy synek rośnie:tak:.

Fajnie, że stara ekipa wróciła :-D.

Aniela skąd ja to znam , że rodzina okazuje się "be" delikatnie mówiąc. U nas też były problemy z mieszkaniem i takie tam ... i dla tego przez to cały czas mieszkamy w wynajmowanym ...brak słów

reklama
Do góry