reklama
Pusia ja znam dobrze Klecinę.
Mój Mąż tam mieszkał, i teraz praktycznie jeestesmy tam co tydzień bo jeżdzimy do teściów z Oliwką.także znajome tereny. :-):-):-):-):-)
My na Marchewkowej mieszkamy ) zapraszam :-)
W tych takich blokach juz wiem gdzie :-):-):-):-) i co dobrze Ci sietam mieszka? długo tam mieszkacie?nie za spokojna dzielnica?
Slynna Marchewkowa. Domyslilam sie po jednym zdjeciu na ktorym widac szczebelki balkonu. Jak mieszkalam na Oporowie to codziennie Karmelkowa jezdzilam.
Dobrze ze karmelkowa juz wyremontowana bo to był koszmar,tyle czasu ja robili ze masakra
Tak w takich blokach z niebieskim metalowym dachem. Mieszka nam sie tam dobrze tylko czasem jest strasznie zimno w mieszkaniu - mieszkamy na samej górze. Co do dzielnicy to jest oki nie licząc tego że kiedyś ktos przebił kilkunastu samochodom opony . Ale np nie widze pijaków ani innych meneli jak to to bylo w innych częściach Wrocławia no i blisko park, bielany . Nooo jak Karmelkowa była w remoncie to było kiepsko . a mieszkamy tam hmmm ponad rok .
hihi nawet znalazłm zdjęcie http://wroclaw.hydral.com.pl/58326,foto.html nasz balkon to tam na końcuuu na samej górze
reklama