reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Anielap Izka 20 września skończyła 5 miesięcy. chciałam wstawić suwaczek, ale coś mi nie wychodzi:-(
Pusia7, ale zmiana! Fajny makijaż. Dobrego miałam czuja, że piękne usteczka to synek po mamie odziedziczył:-)

Dzięki za miłę słowa :)) co do ust to mąz też nie ma najmniejsyzch ;-)

reklama
Widze ze na forum gorąco!

Pusia makijaż superowy, ale nie oszukujmy sie nawet najlepszy makijaz nie zatuszuje wszystkiego, a ty akurat nie musisz sie o to martwic bo jestes sliczna dziewczyna:) no i wiadomo po kim odziedziczyl maluch urode :))
zreszta tu sa same fajne mamuski i superowe maluchy :-):-)

Ja tez jestem jedynaczka i Alan ma z mojej strony jedynie przybrane ciocie, smutno wychowywac sie samotnie, pamietam ze zawsze zazdroscilam kolezanka/kolega w szkole rodzenstwa....a starszy brat to byl marzeniem;-)

Kadia oby malutka szybko wrocila do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bella troche sie martwilam z poczatku....kilka miesiecy "wolnosci" po odstawieniu Alana i kolejny maluszek....planowalismy drugie dziecka tak za rok/2 lata a tu los sam zadecydowal(szczegolnie ze sie zabezpieczalismy) ale teraz sie ciesze...tylko zaliczyc spokojnie te semestr i bedzie super. A ty sie doktoryzujesz tak? na jekiej uczelni? bo mi gdzies to umknelo.

Dziewczyny robi sie coraz cieplej wiec mam nadzieje ze wymyslimy jakies spotkanie!

Bella troche sie martwilam z poczatku....kilka miesiecy "wolnosci" po odstawieniu Alana i kolejny maluszek....planowalismy drugie dziecka tak za rok/2 lata a tu los sam zadecydowal(szczegolnie ze sie zabezpieczalismy) ale teraz sie ciesze...tylko zaliczyc spokojnie te semestr i bedzie super. A ty sie doktoryzujesz tak? na jekiej uczelni? bo mi gdzies to umknelo.

Dziewczyny robi sie coraz cieplej wiec mam nadzieje ze wymyslimy jakies spotkanie!

Nie martw się, na pewno sobie poradzisz. Przy drugim dziecku będzie już chyba łatwiej, bo wie się, co i jak. Doktoryzuję się na Uniwersytecie. I już własciwie powinnam kończyć. Wczoraj byłam u promotora, który stwierdził, że ostatnio mi odpuścił ze względu na ciążę i dziecko, ale teraz mam się wziąć do galopu. A ty co studiujesz?

Kadia ucaluj jeszcze raz Klaudie.

U nas z Marianna lepiej na szczescie, ale w nocy jeszcze bylo kapanie i zmiana poscieli:baffled:.

Pusia super zmiana:-). A pytanie mam, jestes zmotoryzowana? Moze bys wpadla do mnie na kawke? Ja mieszkam w Iwinach ( to za Oltaszynem jest, naprawde niedaleko wbrew pozorom). Ja akurat mam problem, bo mamy tymczasowo jedno auto i siedze uwieziona w domu z Manka.

Miauczusia my tez planowalismy tak za rok, dwa i sie samo rozwiazalo. Tylko u nas raz nie bylo zabezpieczenia....:sorry2:

A to moja mlodsza latorosl

Załączniki

• IMG_2786_pom.jpg
    IMG_2786_pom.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 36
Pusia super zmiana:-). A pytanie mam, jestes zmotoryzowana? Moze bys wpadla do mnie na kawke? Ja mieszkam w Iwinach ( to za Oltaszynem jest, naprawde niedaleko wbrew pozorom). Ja akurat mam problem, bo mamy tymczasowo jedno auto i siedze uwieziona w domu z Manka.

:))) ale mi się miło zrobiło kiedy przeczytałam Twoje zaproszenie :tak:. Tylko, że ja niesety nie jestem zmotoryzowana (nie mam prawa jazdy:zawstydzona/y::-(-samochód mamy ale mężuś jeździ nim do pracy)
No a to na prawde nie jest daleko ... duży plus bo nie trzeba przez miasto jechać.

Mam nadzieję, że jakoś mimo wszystko uda nam się spotkać na kawusi :tak:

Kadia ucaluj jeszcze raz Klaudie.

U nas z Marianna lepiej na szczescie, ale w nocy jeszcze bylo kapanie i zmiana poscieli:baffled:.

Miauczusia my tez planowalismy tak za rok, dwa i sie samo rozwiazalo. Tylko u nas raz nie bylo zabezpieczenia....:sorry2:

Nonek śliczna dziewczynka!Jaka uśmiechnięta:)

Bella ja na tez na UWr, na historii, a ty na czym? coz, powinnam byc na 5 roku ale niestety :-( a i teraz bede musiala sie ubiegac o przerwe od wrzesnia...jakos nie wyobrazam sobie pogodzic zajec i porodu ;-)

Nonek sliczna panienka!

Dzieki za komplementa w imieniu Majerany:-).
Te wszystkie nasze pociechy sa sliczne.
Pusia powala mnie zdjecie w avatarze, super minka:-) Ja na spotkanie jak najbardziej chetna jestem.

Bella to Ty sie zabieraj do galopu:-p.

Bsz, jak mi sie nic nie chce....niech mnie ktos kopnie na rozped:happy:.

Dziewczyny, macie konto na nk?

reklama
Witam wszystkie mamusie z Wrocławia. Mam na imię Agnieszka i tez jestem z Wrocławia.Moja córeczka Oliwia ma już 17 mies.Mam nadzieję że będę mogła tu do Was zagladać :-)

Do góry