reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

a ja do was zaglądam - czytam i niedługo coś więcej skrobne

jak na razie cierpię na deficyt czasu - dobijają mnie te zajęcia w szkole - kiedyś gotowałam, sprzątałam itp w weekend - teraz muszę bardziej w tygodniu - w kilka razy wracam po 19 - 20 - wtedy kiedy mam z Mirekm ćwiczenia

ogólnie jest fajnie - Mirek od 16.02 chodzi do żłobka - bardzo mu się podoba - ponoć wszystko zjada ( jako jedno z dzieci - no cóz w domu jest bardziej wybredny), jest grzeczny - ale szaleje tak, ze panie muszą mu bluzki zmieniać bo są mokre :rofl2:
w pracy - hmmm - średnio - czuć na karku widmo zwolnień -a le moze jakoś się przetrwa
szkoła - moja - fajna - ale czasami niektóre wykłądy nudne- odwykłąm od siedzenia po 8 godzin w łąwce
córka - oj - tu jest bolączka - ostatnio jej ulubioną oceną jest "1" - chyba przechodzi jakiś bunt nastolatkowy

reklama
To ja też wyglądam z ukrycia:tak: Dziewczyny fajnie, że wróciłyście ponownie na forum-brakowało mi Waszego pisania;-) U nas lipa-Basia chora, kaszle jak szalona, więc czasu brakuje... Poza tym praca, w weekendy studia, więc trochę mam na głowie:sorry2: Ale jak będziecie pisać to i ja coś skrobnę:blink:

Miauczus-gratuluję fasolki:tak:
Nonek-śliczna córeczka:-)
Kadia-oby szybko kość się zrosła Klaudii:happy:
Pusia-ale wielki chłopczyk z Kacperka:szok::tak:
Anielap-a jak Twoja Zuzka?:confused::-)
Agnes-witaj:tak:

Dzieki za komplementa w imieniu Majerany:-).
Te wszystkie nasze pociechy sa sliczne.
Pusia powala mnie zdjecie w avatarze, super minka:-) Ja na spotkanie jak najbardziej chetna jestem.

Bella to Ty sie zabieraj do galopu:-p.

Bsz, jak mi sie nic nie chce....niech mnie ktos kopnie na rozped:happy:.

Dziewczyny, macie konto na nk?

Ja mam konto na NK :)) jak chcesz to podam Ci na prv imie i naziwsko żebys mogła mnie znaleźć :tak:

Witam wszystkie mamusie z Wrocławia. Mam na imię Agnieszka i tez jestem z Wrocławia.Moja córeczka Oliwia ma już 17 mies.Mam nadzieję że będę mogła tu do Was zagladać :-)

Witamy :tak:

Ale fajnie!!!

Chyba nam na nowo się forum rozhula...

Strasznie się cieszę.​

:tak::tak:ja też :))

To ja też wyglądam z ukrycia:tak: Dziewczyny fajnie, że wróciłyście ponownie na forum-brakowało mi Waszego pisania;-) U nas lipa-Basia chora, kaszle jak szalona, więc czasu brakuje... Poza tym praca, w weekendy studia, więc trochę mam na głowie:sorry2: Ale jak będziecie pisać to i ja coś skrobnę:blink:

Miauczus-gratuluję fasolki:tak:
Nonek-śliczna córeczka:-)
Kadia-oby szybko kość się zrosła Klaudii:happy:
Pusia-ale wielki chłopczyk z Kacperka:szok::tak:
Anielap-a jak Twoja Zuzka?:confused::-)
Agnes-witaj:tak:

Hmmmm normalnie ja się tylko odezwałam na BB a widze wszystkie "dawne bywalczynie" wyszły z ukrycia ;-) hihi ale fajowo .

Kasiu zdrówka dla Basi :tak:

Witam wieczorowo.
Dostałam dzis swój pierwszy mandat i 4 punkty. Chyba muszę to oblać;-)
U nas po staremu. Jestem jeszcze z Zuzką w domu. Do pracy wracam od listopada. A Zu do żłobka, tylko czeka nas przprowadzka i nie wiem gdzie ją mam zapisać:sorry2:

Bella w czym się doktoryzujesz? No i kopniaka mobilizującego Ci daję.​

Nonek poprawy zdrówka dla Marianny. Ale śliczna dziewczynka... Czy ona ma blond włoski i brązowe oczka? Co do NK przyślij mi jakieś namiary na PW a z przyjemnością Cię znajdę. Z tego co pamiętam łączy nas szkoła Czamary;-)​

Agnes witaj. Już Cię tu kiedyś widziałam;-) To przez Ciebie wciągnęłam się na Yeppas. Ale pozytywnie, bo wygrałam nagrodę:tak:

Gosiek ale masz urwanie d*** . Przy dwójce dzieci, szkoła, praca. Podziwiam:tak: i wielki szacun:tak: A Mirek to tak na serio z tym żłobkiem? No nie mogę uwierzyć że jakieś dziecko lubi żłobek.​

Kasiu witaj, witaj. Jak praca w szkole? Czy nadal tam pracujesz? Dla Basi zdróweczka, żeby się bidulka nie męczyła.​

Czułam tak coś, że wszystkie podczytują ale żadna nie pisze... Może jeszcze Aneta się odezwie, strasznie jestem ciekawa co u niej. Na NK widziałam że chłopaki pięknie rosną.​

Pozdrawiam wszystkie Was gorąco.​

Kasiu i jeszcze wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Nie pamiętam której:zawstydzona/y: Ale zdrówka dla Was i miłości dozgonnej. Buziaki.​

Witam wieczorową porą :-D
ja juz mam luzik,Oliwcia wykapana,kolację zjadła i smacznie już sobie spi.Mój M ogląda mecz-jego pasja,żadnego nie przepuści-na moje nieszczęście niestety :tak:

anielap tak kiedys tu zaglądałam ale jakoś mało żescie pisały a teraz powracam :-D
Juz dawno nie byłam na Yeppas.A w jakiej kategorii wygrałaś i jaką nagrodę zgarnęłaś????? szczęściara :tak::tak::tak:
Mi sie jeszcze nie udało nic tam wygrać ale będę musiała tam zajrzeć wolnej chwili

troche minie czasu zanim połapie sie tu u Was,nie znam nicków i w ogóle, ale mam nadzieję że szybko sie połapię i będę często zaglądać :-)

Anielap tak, obie moje dziewczynki to blondynki z brazowymi oczkami:-p. Gdzie sie przeprowadzacie?

Agnes co to jest ten Yeppas?

Moje dziecie dalej jakies niewyrazne cholerka, poszla dzis spac prawie w locie, co rzadko sie jej zdarza.

A z tym ozywieniem tu na wroclawiankach to mysle, ze idzie wiosa i wszystko sie budzi do zycia, nasz watek tez:-). Juz czuje wiosne!

reklama
Anielap tak, obie moje dziewczynki to blondynki z brazowymi oczkami:-p. Gdzie sie przeprowadzacie?

Agnes co to jest ten Yeppas?

Moje dziecie dalej jakies niewyrazne cholerka, poszla dzis spac prawie w locie, co rzadko sie jej zdarza.

A z tym ozywieniem tu na wroclawiankach to mysle, ze idzie wiosa i wszystko sie budzi do zycia, nasz watek tez:-). Juz czuje wiosne!

:) ja też czuje wiosne tzn bardzo chciała bym ją czuć :))). A tak w ogóle to mam Cie już na NK :)))) Fajna z Was Rodzinka a córeczki śliczne :tak:

Do góry