reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam!!!!

Pozdrowienia dla Wszystkich!!!
Klaudia znow ma złamana rekę i znów lewą a ona leworeczna, nawet nie chce mi się juz nic więcej pisac bo teraz mala ciągle sie budzi i płacze więc pozdrawiam serdecznie !!!
pz i całusy dla reszty dzieci

reklama
Witam!!!!

Pozdrowienia dla Wszystkich!!!
Klaudia znow ma złamana rekę i znów lewą a ona leworeczna, nawet nie chce mi się juz nic więcej pisac bo teraz mala ciągle sie budzi i płacze więc pozdrawiam serdecznie !!!
pz i całusy dla reszty dzieci

Ojj biedna Klaudia :-(. Buziaczki dla niej, niech szybko zdrowieje.:tak:

Nonek to chyba jakis wirus u mnie cała rodzina miała takie dolegliwości po kolei mąż, Zuza ja a teraz moja mama w odstepie co dwa dni:-(współczuje
Biedna Klaudusia:-(
Anielap nie róbcie tego Zuzi, ja jestem jedynaczką i to naprawdę nie jest fajne, jako dziecko to nie zwraca sie na to uwagi bo wszystko ma sie dla siebie i wogóle, ale teraz przydałaby sie siostra albo brat chociaż jeden, zastanówcie sie jeszcze macie duzo czasu:tak:
dziekuje za pozdrowienia i również pozdrawiam

Witajcie, Miauczus Izunia rzeczywiście już zapomniała:) A to Ty w takiej bardzo wczesnej ciąży jesteś!Gratuluję raz jeszcze, fajny czas teraz przed Tobą:-) Super, że potrafisz tak dokłądnie stwierdzić, kiedy poczęło się Wasze dzieciątko! Ja się mogłam tylko domyślać.

Kadia współczuję złamanej rączki u córeczki. Pewnie się dziecko strasznie męczy, a Ty z nią. Trzymajcie się dzielnie!

Nonek to chyba jakis wirus u mnie cała rodzina miała takie dolegliwości po kolei mąż, Zuza ja a teraz moja mama w odstepie co dwa dni:-(współczuje
Biedna Klaudusia:-(
Anielap nie róbcie tego Zuzi, ja jestem jedynaczką i to naprawdę nie jest fajne, jako dziecko to nie zwraca sie na to uwagi bo wszystko ma sie dla siebie i wogóle, ale teraz przydałaby sie siostra albo brat chociaż jeden, zastanówcie sie jeszcze macie duzo czasu:tak:

nooo zgadzam się z Tobą co to rodzeństwa :tak:. Ja za to mam dwie starsze siostry :-). Nie wyobrażam sobie jak mogła bym być sama ...

a tak w ogóle to spotkała bym się z Wami na kawkę albo cos takiego ... pogadac poplotkować ...ludzie jak mi brakuje takich spotkań hlip hlip :-(

Pusia7 śliczny ten Twój synek! A jakie ma wydatne usta! Angelina Jolie przy nim wysiada!;) Pewnie odziedziczył po mamusi?:-)

Bara to nie dokońca jest tak....
Mój m ma brata z którym od zawsze prowadzi wojnę i szczerze go nienawidzi.
Ja mam brata i siostrę z którymi utrzymuję kontakt co prawda, ale raczej dlatego że wypada, a nie że za nimi tęsknię.
Smutne, ale tak też w życiu bywa.

Bella napisz ile ma Twoja Izunia bo gdzieś mi umknęło:zawstydzona/y:
My za tydzień na szczepienie. Też będzie cierpieć to moje dziewczę:-(​

Pusia7 śliczny ten Twój synek! A jakie ma wydatne usta! Angelina Jolie przy nim wysiada!;) Pewnie odziedziczył po mamusi?:-)

hahahha :)))) ale sie uśmiałam z tej Angeliny :-D.

oo to pokaże Wam moją metamorfozę - jakiś czas temu sobie robilam makijaż i zdjęcie jak wyglądam przed (masakra) i po makijażu - będzie się z czego pośmiać :-D:-D
przedpokarolinamala.jpg

reklama
Anielap Izka 20 września skończyła 5 miesięcy. chciałam wstawić suwaczek, ale coś mi nie wychodzi:-(
Pusia7, ale zmiana! Fajny makijaż. Dobrego miałam czuja, że piękne usteczka to synek po mamie odziedziczył:-)

Do góry