reklama
Ale mały przystojniacha
Śliczny Kacperek. A nie staracie się o siostrzyczkę dla niego?
hihi jak na razie to starcza mi jeden Synolek ) a Wy nie staracie się o braciszka ?? ;-)
hihi jak na razie to starcza mi jeden Synolek ) a Wy nie staracie się o braciszka ?? ;-)
U nas postanowione.... Zuzka będzie jedynaczką:-(
U nas postanowione.... Zuzka będzie jedynaczką:-(
szkoda ... a to czemu Ty masz smutną minkę, skoro tak postanowiliście??
Bo ja bym może jeszcze chciała ale mój mąż zdecydowanie jest przeciw.
Może z czasem jeszcze go przekonasz . A czemu On nie chce ... Zuzce będzie się nudzić samej bez kompana do zabaw . Jak by co to zapraszam do Nas są z Kacprem w podobnym wieku więc zawsze mogą się pobawić razem
Może z czasem jeszcze go przekonasz . A czemu On nie chce ... Zuzce będzie się nudzić samej bez kompana do zabaw . Jak by co to zapraszam do Nas są z Kacprem w podobnym wieku więc zawsze mogą się pobawić razem
On nie chce bo jak narazie jest w stanie zapewnić bezpieczny byt trzem osobom, czterem już może być trudniej. Tym bardziej że pojawiły się problemy z mieszkaniem.
A na spotkanie musimy się umówić. Ciekawe czy nasze dzieciaki teraz usiedziałyby w kinie?
On nie chce bo jak narazie jest w stanie zapewnić bezpieczny byt trzem osobom, czterem już może być trudniej. Tym bardziej że pojawiły się problemy z mieszkaniem.
A na spotkanie musimy się umówić. Ciekawe czy nasze dzieciaki teraz usiedziałyby w kinie?
Ojj Kacper to by już raczej na 99% nie wysiedział w kinie ) nie ma szans . On to by chętnie na dworze poganiał,
reklama
Zmiatam do wyrka.
Dobranoc wszystkim
Bara, Beti, Kasia, Aneta, Miauczus, Kadia, Gośka, Nonek, Pusia dla Was szczególne pozdrowienia mam nadzieję że nie pominęłam nikogo ze "starej ekipy".
Dobranoc )