reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Hejka u nas oki tzn Maksior kaszle i smara ale juz lepiej, nie puścilam go dziś do złobka pójdzie może w czwartek.
Bylismy w czwartek u logopedy i psychologa z małym, bo mało mówi i jeszcze mniej je w złobku. Wogóle nie chce tam patrzeć na jedzenie. Szukamy rozwiązania problemu i nie wiem jak to będze. Dzis mały został z mężem i tez prawie nic nie zjadł:no: podejrzewam ze problem jest związany ze mna, bo jak jestem przy nim to wciąga jak nakrecony. Pani psycholog kazała mu odstawić wszystkie actimele, danonki nawet kaszkę. Ponoć to zawiera tyle cukru, ze na jednym actimelcu dziecko może przezyć cały dzień:szok:, a Maksior zawsze przed żłobkiem wypija actimela. I bedziemy na terapie chodzić.

Tak po za tym to oki.Ja pracuję, mąz szuka pracy, dostałam podwyżkę. :-)

Co do studiów to jak zdam łacine to mi tylko rok zostanie, ale obecnie nie chce mi się uczyc. Kiedyś napewno skończe studia może zacznę od października. W zasadzie to od kasy wszystko zalezy i moich chceci oczywiście ale z tym wiekszy problem niz z kasa:zawstydzona/y:

bella1jam wychowana n osiedlu kosmonautów,czesto tam bywam u rodziców moich:-)

reklama
:)) Witam - ja tak przelotem troszkę - hmm czy ktoś mnie jeszcze pamięta ;-):confused:

miauczus54 GRATULUJE kolejnego potomka :tak::-).
Witam nowe mamusie - kurcze już sie pogubiłam i nie wiem kto jest kto już nie pisze , może uda mi się jakoś nadrobić:-).

Ja Cały czas siedze z Kacperkiem w domku choc coraz cześciej mam jakaś sesje zdjęciową (dla nie wiedzacych jestem wizażystką ) makijaże ślubne, wieczorowe albo lekcja makijażu dla klijentki więc mam co robić :tak:.
Tu moje prace jak by ktoś chciał :) http://www.maxmodels.pl/pusia7.html i jeszcze WROC�AW - wiza� (makija� �lubny, wieczorowy itd. itp) - Forum Wizaz.pl;-). Taka mała reklama ;-):zawstydzona/y:

jejku nie mogę się doczekac kiedy będzie ciepło wtedy będzie można na sacerki chodzić ...:)) szkoda że jak na razie nie pojawiłą się, żadna mama z moich okolic (Klecina) :((( bidna samiusia tu jestem - oczywiście nie licząc meża hihi ;-)

Nie wiem czy słyszałyście o takim chorym chłopcu który ma zresztą na imie Kacper potrzebny jest mu przeszczep serca i rodzice w raz z Fundacja zbieraja pieniązki - jak wiadomo każdy grosz się liczy. Tu jest strona o nim Kacperek zostaje z nami (numer konta i takie tam ) a tu wklejam jak można wysłać smsa, żeby MU pomóc "POMOZ KACPERKOWI!,Wyślij SMS o treści SERCA na numer 7138

WOW ale się rozpisałam :))

A gdzie sa inne "stare" bywalczynie BB ??????

Ostatnia edycja:
Jak Kacperek?????
Dawaj jakieś zdjęcia swojego słodziaka. Kurczę ale sie za Wami stęskniłam...

U nas po staremu. Czeka nas przeprowadzka, ale jeszcze nie wiem co, jak, gdzie i kiedy. Z tego względu nie wiem gdzie zapisać małą do żłobka. A od listopada do pracy mam wrócić.​

Jak Kacperek?????

Dawaj jakieś zdjęcia swojego słodziaka. Kurczę ale sie za Wami stęskniłam...​

U nas po staremu. Czeka nas przeprowadzka, ale jeszcze nie wiem co, jak, gdzie i kiedy. Z tego względu nie wiem gdzie zapisać małą do żłobka. A od listopada do pracy mam wrócić.​

Kacper rośnie :)) mały rozrabiaka :D. Gada raczej po swojemu , co można zrozumieć to Tata, nie cem (nie chcę) , taaa, nieee, tamm - może cos tam jeszcze ale teraz już nie pamietam chyba za późna godzina :nerd:. Zdjęcia dodam jutro bo teraz to już padam na twarz :). Dobranoc do jutra :)) buziaczki

PS. a może na Klecine sie przeprowadzicie hihi ale było by fajnie:tak::-D:-)

Witajcie Wrocławianki! Nasza Iza dziś strasznie marudna, bo wczoraj byliśmy na szczepieniu i chyba trochę czuje jego skutki. Ale i tak dzielna dziewczynka z niej była, dała się dokładnie zbadać i tylko przy ukłuciu trochę płaczu było.

Beti 77 ja koło Astry mieszkam od niedawna. Przeprowadziliśmy się tuż przed narodzinami Izuni. Szczerze współczuję problemów z synkiem. Może jednak to będzie tylko chwilowe zawirowanie? Wiele dzieci ma na początku problemy ze żłobkiem lub przedszkolem. Gratuluję podwyżki!

miauczus54 gartuluję rosnącego w brzuszku dzidziusia! Ja nie mogłam się doczekać, kiedy będzie coś widać. A brzuszek zaczął mi się zaokrąglać już w 10 tygodniu. Oczywiście, jeśli ktoś nie wiedział, że jestem w ciąży to jeszcze nie mógł się domyślić. W 5 miesiącu to już miałam wyraźną piłeczkę. Ale ja byłam chudzina, więc każdy dodatkowy centymetr od razu było widać. Ach, jak miło sobie powspominać tamte czasy, zwłaszcza, że mi nudności jakoś nie bardzo dokuczały. A w którym jesteś miesiącu? Zwykle po 3. kłopoty z nudnościami raczej się zmniejszają.

Czesc dziewczyny

Pusia, anielap miło "zobaczyc" Was po przerwie, piszcie wiecej.

Pusia fajne makijaze, mi sie marzy stylizacja, idzie mi dosc dobrze... w gronie znajomych:))) a tak na powaznie to myslalam zeby sie tym zajac bardziej profesjonalnie jednak teraz to raczej niemozliwe. A jak ty zaczynalas????

Bella malutka szybko zapomni :) pewnikiem juz zapomniala:)
a ja jestem od poczecia w 8 tyg, wiem to z dokladnoscia co do godziny :-p:-phah i w sumie nudnosci narazie minely, jedyne co to burza hormonow...teraz moglabym zagrac w tragikomedii od płaczu po smiech.

a u mnie dzis samotnie, m wraca dopiero wieczorem, dzis jest sledzik?? Z tego wszystkiego zapomnialam, a piesek osiaga chyba juz dojrzalosc płciową.....

Pusia ja jestem czesta bywalczynia Kleciny. Moi tesciowie mieszkaja przy Krzyckiej a ich rodzina na samej Klecinie mieszka, czesto smigalam tam do parku. Mieszkalam kiedys na Oporowie i tez zawsze przez Klecine smigalam. Jak bedzie kiedys cieplej to moze sie umowimy do parku?

U nas znow armagedon. Marianka zatrula sie chyba czyms i przez dwa dni miala straszna biegunke i wymioty. Dwie pralki prania poszly z poscielami, recznikami itp. Koszmar. Dzis juz lepiej. Mam nadzieje, ze to nie rota.

Beti gratulacje podwyzki! Pisz co z malym, czy zmiany prynosza efekty.

Miauczusia fajnie tak wiedziec dokladnie kiedy poczecie:-p. Ja nigdy nie wiedzialam.

Kadia przyszly weekend? U nas sie chorubska mam nadzieje chorubska pokonczyly.

Moje koty wlasnie urzadzily sobie wielka partubicka, kurde, kiedys sie pozagryzaja.

reklama
nonek ooo super to ja jestem chętna na spacerki i różne inne spotkania :tak::tak:

miauczus54 chętnie zobaczyła bym Twoje stylizacje :tak:. Co do moich początków to zaczęło się od załozenia konta na www.maxmodels.pl jako wizażystka tam fotografowie pisali mi propozycje współpracy i tak to było :-)

obiecałam Anieli, ze wkleje kilka zdjęć Kacperka :-)

Taki tam portrecik :-)
dsc0032.jpg

Mały elegancik
dsc0100z.jpg

Kacper i jego Bałwanek (powstał na naszym balkonie :) )
dsc0116.jpg

Kacper podczas śniadanka :)
dsc0122x.jpg

Kacper na zeberce :)
dsc0134.jpg

Kacper testował nowe pampersy :-D
dsc0167.jpg

NOO to na tyle :))

Do góry