kadia2
Fanka BB :)
Witam Wszystkie mamusie z Wrocławia i okolic.jestem tu nowa na tym forum jakiś czas siedzę na wrześniówkowe mamy 07.
Mieszkam na muchoborze małym ,może jest tu jakaś mama która mieszka niedaleko???
Postaram się tu zaglądać często do was?????
Ja w sumie mieszkam blisko ale najwięcej czasu sp,edzam na Nowym Dworze bo tam pracuje i tam mam teściów
Sie wiam :-)
U nas szpital w domu. Marianka ma taki kaszel, ze wlasnie siedze i jej pilnuje ( czesto zdarza jej sie przy kaszlu wymiotowac). Pewnietak pol nocy spedze.
A mnie padlo na zatoki znow. Ech, niech bedzie juz prawdziwa wiosna
Witam nowe Wroclawianki:-). Ja niesttety nie te okolice, ale przeciez Wroclaw maly jest.
Gosiek jak tam juz po odpoczynkowan? Opowiedz jak bylo koniecznie!Niech poczuje choc smaczek ciepelka;-).
Kadia a jak u was? Choroby juz sie skonczyly? Jak tylko my sie pozbieramy to sie bede kontaktowac.
U nas kochana juz ok , ide w poniedzialek pierwszy raz do pracy od 3 tyg :-), szpital sie skończył, dlatego do Ciebie nie dzwoniłam , ale mam nadzieję że jak Wy dojdziecie do sibie to sie spotkamy;-) z dziecmi oczywiście , życzę Wam zdrówka
Witam mamusie te nowe i te " stare" na forum)
Bardzo długo nie pisałam że względu na kompletny brak czasu, wróciłam na uczelnie, zajęcia, bez 2 dni co dzień, nauka w nocy. Teraz jestem już po sesji, wymordowana
Alan mq już prawie roczek, jeszze nie chodzi- uparty diabelek, najchętniej na raczki do mamy, czekam lada dzień a w końcu oderwie się od kanapy
Dużo sie zmieniło, pojawił się nowy piesio no i " tajemnicze " 2 kreski na teście!! Nic nie pisze bo nie potwierdzone...
JeszcE raz serdecznie witam Was i kochane dzieciaczki!!!!!!!! Pozdwawiam
No to gratuluje tych kresek i pozdrawiam