reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Współczuję waszym maluszkom chorób.
Myśmy chorowali cały listopad i grudzień.
Teraz MUSIMY się trzymać - w końcu jutro wylatujemy. Ale stres ogromny - nie chodzi o lot itp - tylko aby nikt się nie rozchorował - przy tych okropnych grypskach. U mnie w pracy prawie wszyscy kichają i mają gorączki - ja od miesiąca biorę Echinaceę w kropelkach - i Mirkowi też daję ( pediatra mu przepisała ) - oyśmy jakoś się utrzymali.

reklama
Cześć
do tej pory bywałam tylko u Majówek 2008. Jestem mamą Szymona i mieszkam we Wrocławiu - Krzyki.
No i obecnie poszukuję niani dla mojego szkraba. Najlepiej gdybym mogła go do niej wozić. Nistety nasza obecna niania sie pochorowała - to starsza osoba i ma planowany zabieg na 19 lutego. do tego czasu muszę kogoś znależć. Może możecie mi w tym pomóc???

Witam mamusie te nowe i te " stare" na forum:))
Bardzo długo nie pisałam że względu na kompletny brak czasu, wróciłam na uczelnie, zajęcia, bez 2 dni co dzień, nauka w nocy. Teraz jestem już po sesji, wymordowana:)
Alan mq już prawie roczek, jeszze nie chodzi- uparty diabelek, najchętniej na raczki do mamy, czekam lada dzień a w końcu oderwie się od kanapy:)
Dużo sie zmieniło, pojawił się nowy piesio:) no i " tajemnicze " 2 kreski na teście!! Nic nie pisze bo nie potwierdzone...
JeszcE raz serdecznie witam Was i kochane dzieciaczki!!!!!!!! Pozdwawiam

Miauczuś my wszystkie zajęte i coraz mniej czasu na pisanie:-(ale dobrze że sie odezwałaś, GRATULUJE magicznych 2 kreseczek:))):-) wrzuć zdjęcia swojego roczniaka tak dawno go nie pokazywałaś:tak::-) pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn
u nas w miare ok. Zuzia zdrowa my pracujemy i czasu mało na wszystko

Witam Wszystkie mamusie z Wrocławia i okolic.jestem tu nowa na tym forum jakiś czas siedzę na wrześniówkowe mamy 07.
Mieszkam na muchoborze małym ,może jest tu jakaś mama która mieszka niedaleko???
Postaram się tu zaglądać często do was?????

dziewczyny, jeszcze mama nie jestem ale już chciałabym wejsc do grona :), licze ze poznam tutaj mamy lub przyszłe mamy z którymi umowie się na spacerki...

przesyłam wiele serdeczności

Sie wiam :-)
U nas szpital w domu:baffled:. Marianka ma taki kaszel, ze wlasnie siedze i jej pilnuje ( czesto zdarza jej sie przy kaszlu wymiotowac). Pewnietak pol nocy spedze:baffled::baffled:.

A mnie padlo na zatoki znow. Ech, niech bedzie juz prawdziwa wiosna:sorry2:

Witam nowe Wroclawianki:-). Ja niesttety nie te okolice, ale przeciez Wroclaw maly jest.

Gosiek jak tam juz po odpoczynkowan? Opowiedz jak bylo koniecznie!Niech poczuje choc smaczek ciepelka;-).

Kadia a jak u was? Choroby juz sie skonczyly? Jak tylko my sie pozbieramy to sie bede kontaktowac.

reklama
Do góry