reklama
Jestem,jestem, ale Was nie ma to o czym i do kogo mam pisac?
Pogoda do bani, nic mi się nie chce. Do tego dochodza problemy z mężem, no ostatnio mega kryzys mamy, ciagle się kłócimy.
Maksio to mały diabeł normalnie przechodzi samego siebie. teraz na dodatek katar odłapał. I maruda okrutny.
i znowu mi sie forum popsuło no!
Pogoda do bani, nic mi się nie chce. Do tego dochodza problemy z mężem, no ostatnio mega kryzys mamy, ciagle się kłócimy.
Maksio to mały diabeł normalnie przechodzi samego siebie. teraz na dodatek katar odłapał. I maruda okrutny.
i znowu mi sie forum popsuło no!
*Alicja*
Lipcowe mamy'09
Dziękuję ślicznie za odpowiedz, byłam rano na Weigla i bede miala wyniki kolo 14:00W szpitalu wojskowym na Weigla chyba.
Cześc dziewczyny!!!
Melduję sie i ja!!!
Choróbsko nas dopadło!!! Cała trójka chora na maksa. Zu jest mega uciążliwa. Czasem mam ochotę wyjśc i trzasnąc drzwiami.
Uda nam sie znów rozkręcic to forum, czy już kazda gdzieś sobie inne miejsce znalazła...
Pozdrawiam Was gorąco i kto choruje to szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Melduję sie i ja!!!
Choróbsko nas dopadło!!! Cała trójka chora na maksa. Zu jest mega uciążliwa. Czasem mam ochotę wyjśc i trzasnąc drzwiami.
Uda nam sie znów rozkręcic to forum, czy już kazda gdzieś sobie inne miejsce znalazła...
Pozdrawiam Was gorąco i kto choruje to szybkiego powrotu do zdrowia!!!
kadia2
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!!!!
Ja tez się melduje i u nas jakos tam leci ale w atkim tempie że nawet nie mam siły czasem odpisać ale czytam co tam piszecie, Krystian ma teraz zapalenie tchawicy i dostał antybiotyk. Klaudia tez się przeziębiła ale jest juz ok. Jestem strasznie zmęczona tym tempem zycia ale chyba wole tak ,
pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci
p.s. nie znalazłysmy innego forum anielap poprostu brak czasu
Ja tez się melduje i u nas jakos tam leci ale w atkim tempie że nawet nie mam siły czasem odpisać ale czytam co tam piszecie, Krystian ma teraz zapalenie tchawicy i dostał antybiotyk. Klaudia tez się przeziębiła ale jest juz ok. Jestem strasznie zmęczona tym tempem zycia ale chyba wole tak ,
pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci
p.s. nie znalazłysmy innego forum anielap poprostu brak czasu
ja też jestem umierająca - chora, chodzę do pracy ( takie życie :-() - a po pracy dzieci, gotowanko itp i padam dosłownie na pysiol o 21 spać. Już na nic nie mam siły.
W pracy tez nie mam siły myśleć - ach szkoda gadać - oby młody mi się znowu nie rozchorował.
W pracy tez nie mam siły myśleć - ach szkoda gadać - oby młody mi się znowu nie rozchorował.
reklama