reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam, mąz mnie wczoraj przejechac chciał;-), cięzko było zaparkowac,więc wysiadlam by go naprowadzić a on nie usłyszał jak mówie STOP i pojechał ciut dalej. Przywalił mi w kolano i zawyłam jak zarzynane prosie. Kolano spuchło, boli ale już nie tak jak wczoraj. Jak rozchodze to ból znika. Dzis jest o niebo lepiej. Jutro chyba na RTG się wybiore. Tak dla pzrzezornosci;-)

Maksior na razie zdrowy, w czwartek may ostatnie szczepienie na pneumokoki. Jeszcze mi go do złobka nie przyjęli:wściekła/y:

Co tam u Was dziewczynki?

ISZTAR WITAJ WŚRÓD NAS. PISZ CO U CIEBIE. Ja niestety moge Ci tylko polecic swoją pediatrę, ale ona na Kosmonautów przyjmuje.

reklama
Dzięki Beti 77:-)
A obdukcję zrobiłas, nigdy nie wiadomo co sie kiedy przyda :-D
Ja obecnie szukam prace i niani jednoczesnie i próbuje sie tutaj odnaleźć :tak:

Czesc dziewczyny....
Witam sie po przerwie......:-)
My juz od poczatku wrzesnia w nowym mieszkaniu na Legnickiej, nareszcie wszystko urządzone, wykonczone, posprzatane i moge powiedziec ze jestesmy u siebie :tak:
Kuba momentami mega marudny - wszystkie czworki mu wychodza - na szczescie rewelacyjnie spi na nowym miejscu....az jestem w szoku...od 20 do okolo 9 rano nie wiem ze mam dziecko - tego jeszcze nie bylo :-D
A poza tym w miare ok....czuje sie...hmmmm ciążowo, co tu duzo mowic :sorry2:, jeszcze 2 miesiace i zaczyna sie dluzyc...brzucho rosnie......No i najwazniejsze - na ostatnim usg w koncu udało sie maluszka podgląnac odpowiednio....było ciężko....ale wygląda na to że bedzie FILIPEK :-):tak:
Tak wiec corcia nastepnym razem :-p

ISZATR - witaj...mam nadzieje ze sie we Wrocku szybko zadomowicie....ja mieszkam tu nieduzo ponad rok :tak:A w jakiej braznzy szukasz pracy? (jesli moge zapytac oczywiscie).
BETI - a to Cie M potraktowal ;-)....i jak dzis kolano? Mam nadzieje ze lepiej, bylas na tym rtg?
KADIA - bardzo sie ciesze ze z serduszkiem Krystiana tak dobrze :-) super po prostu :-) To co - zapraszam na tą kawke...mowilas ze czesto bywasz w tych okolicach.....Jak znajdziesz czas, bo widze ze zabiegana jestes ;-)
BARA - co tam slychac u Ciebie kochana, jak tam Zuzia?
ANIELKA - hop hop, a Ty gdzie sie podziewasz? :confused:
PUSIA - no no widze ze intensywnie pracujesz - efekty super, gratuluje :tak:
GOSIEK - a u Ciebie co tam ciekawego?
U Kasi to wiem, wiec nie pytam ;-)
Pozdrawiam Was cieplutko...

Hej hej !!!!!

Kurcze tyle mamy na głowie ze nawet wieczorem nie mam siły siąść przy komputerze. Klaudia ma zadawane sporo do domu więc trzeba z nia siedzieć bo to pierwsza klasa, a Krystian juz tak 4 tydz ja ma w poważaniu matke i nie przejmuje się że wstaje o 6 do pracy tylko gada i gada w nocy jak najęty juz nie wiem o co chodzi idziemy jutro do lekarza i zobaczymy może to ma związek nadal z zębami po w dzień tez mało spi.
Pozdrawiam wszystkie mamy i maluchy
Anetko mozemy się kiedyś spotkać bo tak naprawde to jestem koło Ciebie przynajmniej dwa razy w ciągu dnia a czasami częśćiej:-)

Cześć wam wszystkim ja powiększyłam grono mam zapracowanych, ale nie jest żle bo mamy babcie na miejscu:-)Anetko ciesze się że juz po przeprowadzce i że dobrze sie czujesz i SYNECZKA GRATULUJE:tak::-) u mnie chwilowo brak czasu ale Zuzia zdrowa całkiem nieżle znosi rozłąkę ze mną wiec po mału do przodu a od marca idzie do mini przedszkola i wtedy zobaczymy jak to będzie:-) pozdrawiam wszystkie mamy a tobie Beti nie zazdroszcze tego rozwalonego kolana musi boleć:-(

KADIA - nie ma co - 1 klasa sprawa powazna, musisz sie starac :tak::-) Ciekawe co tak Krystiankowi sie poprzestawialo ze pogaduchy nocne urzadza :dry: Daj znac co po wizycie.....
A ja termin mam na 22 listopada.
No i jak dasz rade to wpadaj - serdecznie zapraszam....daj znac na priva, albo tel. (nie wiem czy masz moj nr..ja Twojego nie).
BARA - dobrze ze Zuzia dzielna i rozumie ze mamusia pracuje :tak:
A z tym moim samopoczuciem - to tak nie do konca dobrze :sorry2: Rozne bole i dolegliwosci ciazowe sa - ale to juz przywyklam, wiec co bede narzekac. Do tego skurcze mam coraz czestsze, popoludniami to brzucho prawie non-stop spiete, tabletki biore nadal juz od 16 tyg.....i jeszcze hormony na tarczyce musialam zaczac brac.....No ale co tam - dam rade, jeszcze tylko troszke :tak:

A gdzie reszta dziewczynek?:sorry2:

Heloł ja jestem, byłam dziś z siora na USG 3D, ale dziecko nie chce pokazać co ma między nogami:rofl2:, a to bardzo dla nas istotne;-)

Byłam przy okazji w galerii Grunwaldzkiej i kupiłam małemu butki jesienne, oraz zestaw Tomka bo jutro szczepienie na pneumokoki ostatnie i trza dziecia nagrodzic:tak:

moze do kina pójdziemy, co wy na to? Pogoda nie nastraja na spacerki ale kino?

Z moim kolankiem oki, już prawie nie boli, normalnie funkcjonuje.

Maksiowy odpukac na razie zdrowiutki.

Anetko gratuluje Filipka i przeprowadzki na swoje, jak bede u mamy to się możemy na kawkowea parapetówkę umówić:-)

reklama
hej - już jestem
trochę mnie nie było - Mirek mi się rozchorował, w pracy musiałam porobić kilka projektów - "na już" - i robiłam wtedy kiedy Mirek spał - a więc na BB już nie miałam totalnie czasu - ale już jestem i będę do was zaglądać

isztar - ja jestem z Gaju - ale lekarza ci nie polecę - prywatna moje lekarka jest z Biskupina a do przychodni jeżże na Róży wiatrów ( podlega pod szpital wojskowy)

mam pytanko - ktoś był w ferie zimowe w Egipcie - rejon Hurghandy ?
czy tam pogoda faktycznie jet taka ( w tym czasie) jak w naszym polskim lecie?

Do góry