reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie dziewczynki, u nas kompletny brak czasu na neta. Same nieszczęscia od niedzieli.
Maksiowy poszedł z tesciową na dwór i przytrzasnąl sobie paluszki taka furtka zamykaną od góry. Paluszki zsiniały i napuchły więc wczoraj pojechaliśmy na ostry dyżur. Jeden lekarz( ten co opisywał foty) zasugerował złamanie ale ten co go badał nie. No i w kropce jestem. Maksiowy nie chce nosic opatrunku usztywniającego sciąga go ciągle:baffled:, chciałabym skonsultować to z innym chirurgiem dzieięcym znacie moze jakiegos? Może byc prywatny ale taki, który mi dziecka nie oleje:crazy: Bo palec nadal siny mocno i spuchnięty. Raczej nie boli, bo Maksiowy nie płacze ale tez do końca nie zgina:szok:

mojemu na pogotowiu zrobili RTG palca - tylko MIrkowi komoda spadła na palec, krew się lała, ze kilka ręczników zakrwawił - okazało się, ze miał złamanie kości paliczka i przy znieczuleniu ogólnym nastawiali mu kostkę i zszywali paluszka ( już prawie nie ma śladu) - byliśmy w maju wtedy w szpitalu
dobrze, by było zrobić RTG - nic nie szkodzi

reklama
Hej Gosiek zrobilismy RTG i lekarz, który je opisywał napisał podejrzenie złamania a ten co badal nie. Wcczoraj byliśmy prywatnie i okazało sie ze złamania nie ma.

Za to mamy jelitówke wiec siedzimy w domu. BUUUUUUUUUUUUU

Witam!
Ja nie mam ostatnio w ogóle czasu-praca i jeszcze te przygotowania do lekcji zabierają mi cały wolny czas:sorry2: Na razie mi się podoba-na pewno nie moge powiedzieć, że się nudzę:tak: Pozdrawiam Was gorąco i na pewno się poprawię-będę Was częściej odwiedzać:happy: Ale widzę, że nie tylko ja zastrajkowałam:no: Co z Wami dziewczyny?:confused::-(

Hej kobitki :)

tez mnie troszke tu nie było ... zabiegana jestem.

Ostatnio jako wizażystka latam po sesjach zdjęciowych - jest super :)))
efekty na stonie maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści zapraszam mam nadzieję, że sie spodoba :)). Jak macie moze jakieś panny młode do malowania ablo co to sie polecam :)))) (ups reklama;-))

Kacper skończył 5 września 10 miesięcy, mały rozbójnik z niego hihi :-D. Kurcze fajnie było by sie spotkać tylko że ja jak nie na jednej sesji to w Otyniu ...:szok:

Kasiu gratuluje pracy i trzymam kciuki, żeby cały czas Ci sie tam podobało:tak:

Beti77 dobrze że palec nie złamany ale za to szkoda że macie jelitówkę :-(

Buziaki dla Was

Witam serdecznie!!!!!!!

Nie mialam czasu nic pisac bo mam urwanie głowy w szkole.
Bylismy z Krystiankiem na kontroli u kardiolog i nie pamietam czy pisałam ale chyba nie że wszytko jest ok i aorta jak naszcęscie razem z łatka jaka ma wszyta rosnie z nim, więc jest szansa ze juz nigdy nie będzie musial mić juz nic robionego:-)

Ale od momentu powrotu z wakacji nasz syn nie przespał ani jednej nocy normalnie:-(, oczywiści enajbardziej cierpie na tym ja i pewnie Krystian bo wszyscy śpia a ja zaasuwam do pokoju malego tak mniej więcej od 3-5 rano , a wstajemy o 6 rano jedziemy do babci , a ja do pracy , jeszce Klaudia pierwsza klasa i kupe obowiazków , starszna zapominalska z niej:tak:, ale jakoś sobie radzimy , i jak wracam do domu musze z nia odrabiac lekcje i obiadek , a potem kapiel i spanko , a ja gotuje obiad dla Krystianka bo babacia ma dalej problemy z reką, przy komputerze siedze i pisze do 24-1 , w międzyczasie prasowanko i padam, ale mam nadzieję że jescze chwila i bedę bardziej zorganizowana

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci

reklama
Witajcie, nidawno przeprowadziliśmy się do Wrocławia. Mam nadzieję, że nas przyjmiecie do swojego grona :-)
Mam pytanko czy może któraś z mam jest z Gaju i mogłaby mi polecić dobrą przychodnię/ lekarza do którego mogłabym zapisać moje dziecko?

Do góry