reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Beti nie smutaskuj się kryzys to normalne ja też myślełam że się juz nie bedę umiała porozumieć ale jakoś rozmową, i cierpliwością daliśmy radę i trzecią rocznicę świętowaliśmy w tym roku raz jest lepiej raz gorzej ale jesteśmy razem i kochamy się:tak:trzymam kciuki:tak:
A co do chorob to ja już prawie mam za sobą ale w wekend myślałam że umrę:baffled::baffled:czułam się jak przejechana przez walec

reklama
Hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!
Ale tu pustki!!!! noramalnie szok!!!!!!!!!:tak:

Beti nie martw sie bezdie dobrze my tez mielismy wiele kryzysów w małzeństwie i jest dobrze , nawet było kiedys tak że się spakowałm i wyprowadziłam :tak:

a teraz w lipcu mielismy 16 rocznice więc głowa do góry i bedzie ok zobaczysz !!!

A gdzie reszta dziewczyn????????

U nas ok chociaż maly kończy brać antybiotyk bo miał zapalenie krtani ale jest juz ok , zreszta córcia tez była chora i przez tydz bylismy w domku.
Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci

a ja mam mały zgryz - dzisiaj moja mama powiedziała mi ze na cały grudzień jedzie do sanatorium
I CO JA MAM ZROBIĆ Z MIRKIEM???? - urlopu już nie mamy

jak na razie jestem strasznie roztrzęsiona - nie wiem, myślę, może coś wymyślę

BETI - może se jakoś ułoży - ja też mam tzw. upadki - gdy swojego mam totalnie dość i myślę o rozwodzie

Czesc dziewczyny.
Troche tu pustawo ;-)
Ja zerkam do Was...ale ciagle cos sie dzieje...i jakos tak dni mijaja...
Najpierw bylismy oboje z Kuba przeziebieni.....I ogolnie niestety pojawiło sie sporo problemow.
A w zeszly czwartek to juz calkiem:sorry2: Bylam u ginki - mam mocno skrocona szyjke, skurcze coraz mocniejsze, bole podbrzusza i w ledzwiach, kłucie w szyjce itd itp...chciala mnie wysłac do szpitala, tzn nawet skierowanie dostalam ......lub w zamian nakaz bezwzglednego lezenia z wstawaniem tylko do toalety, a gdyby cos sie dzialo - szpital....(ale jak to stwierdzila wolala by mnie jednak tam widziec od razu :-()....No ale to nie takie proste....na pomoc rodziny nie mamy szans.....a Kuba zajac sie trzeba. M udalo sie wynegocjowac w pracy zeby wiekszosc wykonywac w domu....ale bedzie musial pojawiac sie w pracy na kilka godzin 2-3 razy w tyg. - i na ten czas musimy znalezc opiekunke dla Kuby.
Poki co M sprzata, gotuje, zajmuje sie Kuba....a ja lezeeeee i byleby do nastepnej kontroli za 2 tyg....

GOSIEK - i co wymyslilas?...chyba niania pozostaje jesli nie ma nikogo innego z rodziny?
KADIA - co slychac, jak zdrowko dzieciaczkow?
BARA - a jak u Was, mam nadzieje ze wszystko ok?
BETI - slonce, mam nadzieje ze udalo sie Wam do porozumienia. Napisz co u Ciebie.
ANIELAP - skad ja znam takie humory...:-pPo chorobskach pewnie juz nie ma sladu....a poza tym co slychac?
PUSIA - hop hop!!!

od około 10 listopada Mirek idzie do żłobka. :-:)tak::-( - nie wiem czy płakać czy się cieszyć.

aneta - na wieczystej - otwierają nowy żłobek - my tam na 99 % będziemy przyjęci -
widzę, ze ty na dniach nam na kilka dni znikniesz :tak:

Hej Wroclawianki
Majerana tez na 99 % bedzie na wieczystej. Zlobek sliczny, duzy plac zabaw. Z tego co sie orientowalam to pierwszenstwo przyjecia maja dzieci, ktore sie nie dostaly do innych zlobkow. A bodajze od tego tygodnia maja zbierac podania o przyjecie od innych. Wiec ktora potrzebuje niech dzwoni i sie dowiaduje, moze beda jeszcze miejsca.

reklama
Anetko u nas spoko jakoś leci powoli do przodu, mi czasu trochę brakuje ostatnio bo pracuje ale nie jest żle:tak: uważaj na siebie kochana co byś wytrwała jeszcze troszkę 2 w 1:-)oszczędzaj się mocno:tak:odzywaj sie czasem trzymam kciuki i pozdrawiam

Do góry