reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

to faktycznie obok :tak:
może kiedyś widziałaś mojego Mirka z moją mamą na spacerku
to musimy się kiedyś spotkać :-) - my przeważnie podjeżdżamy po Mirka około 15:40 - 16

Bardzo chętnie się spotkam:tak: Daj znać, kiedy Ci będzie pasowało;-)
A Mirka na pewno widziałam kiedyś na spacerze, tylko teraz za bardzo nie kojarzę-musiałabym zobaczyć na żywo i pewnie coś mi zaświta:happy:

reklama
Witam!!!!
Nasze wyniki zwykła lekarka obejrzała i powiedziała, że wsio dobrze. Uspokoiłam się choc w poniedziałek pokaże je naszej ped. Miała byc dziś, ale jakiś pilny wyjazd jej sie przytrafił:wściekła/y:
Powiedzcie mi to jest CRP i co ono pokazuje:baffled:

Wracam do Was wieczorkiem....​

Witam serdecznie.
Dzis cudny dzień, bakteria Coli poszła sobie do diabła hura, hura:-)Maksiowe wyniki swietne.
Anielko nie pamietam co to CRP ale po tym się poznaje czy dzieć zdrowy. Maksio jak miał Mononukleoze to miał przeokropnie wysokie.
Co do sanepidu to my nie jeździmy do wojskowego, ale ja do AE mam blisko wiec sie cg:-)

A co ze spotkaniem w przyszłym tygodniu, dajcie znac co i jak.

Dziewczynki jak narazie Zuzia spoko ale w poniedziałek musze dać siuśki na posiew żeby sprawdzić czy sie jeszcze namnażają bakterie, układ moczowy wporządku, najprawdopodobniej to przez to że jeszcze nie robi tna nocnik a jest gorąco, a nie jest jeszcze gotowa do sikania na nocnik bo w nocy moczy pieluche tak mówiła pediatra:tak:ale najważniejsze że narazie jest ok, i mam nadzieje że posiew już bedzie dobry:tak: no ja jestem jak najbardziej za spotkaniem, może wtorek?

Znalazłam świetny konkurs na yeppas.Trzeba wkleić zdjęcie swojej śpiącej pociechy,wygra to zdjęcie które będzie miało najwięcej głosów.Fajna sprawa.Ja już wstawiłam fotkę mojej Oliwki.Tytuł mojego zdjęcia to Śpiący Aniołek.Zapraszam do oglądnięcia i zagłosowania.!!!!!!!!!! __________________

reklama
Hejka:-)
Bara jak dla mnie może byc czwartek:tak:, tylko gdzie i o której, wolałabym tak 12-13 by Maksio choc zupe zdążył zjeśc!

Byliśmy dzis z Maksikiem w ZOO, spotkałam sie z kolezanką i jej rodzinka. Super było, pogoda w sam raz, Maksiowy sie wyszalał, zachwycał zwierzatkami:-D, faajny juz taki kumaty jest, bo w zeszłym roku niewiele do niego docierało.

Mój mąz pojechał dzis do Zgorzelca po ciotke i jakiś debil na parkingu zderzak nam tylni lekko skasował, bo parkowac nie umiał:crazy:, ale wszystko załatwione była policjia i ubezpieczenie pokryje koszta naprawy.:baffled:

acha Bara jak bedziesz malej siski na posiew zbierać to koniecznie ją wcześniej dobrze podmyj, to ważne zreszta pewnie o tym wiesz. ;-), ale moja znajoma kiedys 3 razy musiała wyniki robic bo dziecka nie umyła wcześniej i bakterie straszne wychodziły, potem w szpitalu dziecku pobrali i wyszło oki.:sorry2: Ja Maksiowemu zawsze siuraka riwanolem przemywam.

Do góry