reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

a mi się chce wyć - mojej koleżanki z pracy synek ( 3 latka) - właśnie zmarł w ten weekend - na białaczkę - żadnych objawów nie miał wcześniej- zdrowy wesoły chłopiec - dostał wysokiej gorączki i plam - zawieźli go do szpitala zakaźnego z podejrzeniem sepsy - a to się okazałą białaczka (po kilku dniach zmarł) - szok, normalnie nie mogę - jutro pogrzeb
chłopczyk tylko o pół roku starszy od mojego Mirka

O matko !!!!!!!!!!!!!!:-(

Bardzo wspólczuję !!!
Dlaczego takie małe bezbronne istotki odchodzą tego nie rozumiem:no:

reklama
Witam po długiej przerwie ...

gosiek289 :-:)-( bardzo mi przykro i smutno biedne maleństwo :-(

Agnes123 witam Cię w naszym gronie a dokładnie z jakiej dzielnicy Wrocławia jesteś ??

Beti77 super zdjęcia hihi:tak:

anielap tak wrześniowa,jest z 14 września.Także do roczku został już niecały miesiąc.Strasznie ten czas szybko płynie,jeszcze niedawno była takim malutkim niemowlaczkiem a tu już prawie sama chodzi.

Tak, dzieci szybko rosną.
Ja płaczę czasem, że nie nadązam za tą moją łobuziarą. I też jeszcze niedawno przy cycu ją nosiłam, a teraz juz biega swoimi ścieżkami i zawsze w inna stronę niż ja.

A z Muchoboru to jest Aneta, ale już niedługo, bo wkrótce przeprowadzka.​

Tak, dzieci szybko rosną.
Ja płaczę czasem, że nie nadązam za tą moją łobuziarą. I też jeszcze niedawno przy cycu ją nosiłam, a teraz juz biega swoimi ścieżkami i zawsze w inna stronę niż ja.

A z Muchoboru to jest Aneta, ale już niedługo, bo wkrótce przeprowadzka.​
Ja za swoją też nie nadążam czasami to już mi ręce opadają.A myślałam że moja Oliwka to tylko taka.

reklama
Pusia a Ty pochwal sie co Kacperek nowego potrafi. Dawno nie pisałaś, a ja tak sobie czasem o Was myślę.​

Miło nam żę o nas miślisz :zawstydzona/y:.

Kacperek to mały rozbujnik hihi najchętniej cały dzień spędził by na nogach wszędzie by biegła ale jeszcze sam nie potrafi więc ciąga nas za rączki hihi Uwielbia wspinac sie na wszystko bawić z Piotrkiem w ganianego na czworaka :-D. Uwielbia się śmiać . Ostatnio kilka razy zrobił siusiu do nocniczka a dzis kupke (wiadomo przypadek ale zawsze o pampersa mniej hihi . Wczorajdostał konika na biegunach może zaraz dam zdjęcie ... :tak: Bardzo mu się podobało hihi

Do góry