reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Aniela daj znac jak kac po takim czasie może byc różnie ale będzie dobrze i obedzie sie bez zobaczysz!!!

A to fakt dziewczyny mamy synuś !!!! w końcu zaczął chodzil jak wszyscy sobie pojechali i jak szedł wołał mama mama , wiec to ja sobie zasłuzyłam:-p

Beti czekamy na fotki

reklama
Heja!!!!
Ciężka sprawa dzisiaj przetrwac. Strasznie zmęczona jestem:-D Ale moja Zu to kochane złote dziecko, daje mamusi luzu trochę. Zajmuje sie sama sobą i nic nie marudzi.
Teraz zmykam troszkę poleżec póki ona śpi. Do wieczora...​

Witam w ten deszczowy, brzydki dzień:no:
Wysłalam chłopaków do teściów, a ja sama zajęłam sie soba. Długa kapiel, bez malutkich myjacych plecy raczek, była miła:-)
Jutro jak pogoda się polepszy idziemy do ZOO, mój mąz ma tez jutro urodzinki:tak:

Wstawiam obiecane foty;-)
Na Iglicy mu się nie podobło

d78f30cfb1a1549c5a24f932b7543d74,10,19,0.jpg

ale siostrzyczka go pocieszała
b7a285e4c6be1b9da3c3244f5db75bb8,10,19,0.jpg

moje skarbusie zawsze razem:-D
21c165020ab1a7b08993023611fe5925,10,19,0.jpg

w Sielskiej zagrodzie
wio koniku

b83619057fd15a3ef65982699374b5de,10,19,0.jpg

jedz kózko jedz
a1c844b171613725ad8bda2fcd44a03c,10,19,0.jpg

7d206c1dbcbdc42e9c2812651b0622d5,10,19,0.jpg

na bryczce
840d1595472bdb57d6e97684524519b3,10,19,0.jpg

a to zdjęcia ukochanego Maksiowego Tomka, moja kuzynka mu namalowała na scianie nad łóżeczkiem:rofl2:
a6b729a0764a9c6fdaf609f8f52e580c,10,19,0.jpg

71ea339f939a1a5584940be04624939a,10,19,0.jpg

a tak wyglada całość
9af546a4b3ee02b55dfde19e45475527,10,19,0.jpg

zdjecia Tomka robione tel wiec jakość kiepska, w realu wyglada to super:tak:

Maksio super, i twoja kuzynka ma talent fajna lokomotywa Zuzia też lubi tą bajkę:tak: pustki tu dzisiaj totalne moj M w pracy a my w domu byłyśmy troche na spacerze po kałużach było zabawnie:-)teraz mała śpi a mnie sie nudzi:tak: Beti tez mysleliśmy jutro o Zoo jak bedzie ładna pogoda, ale nie wiem czy wypali bo mąż do 15-16pracuje zanim wróci, zobaczymy może na basen pójdziemy???pozdrawiam wszystkie mamy i pociechy

Pogoda dziś straszna!!! Zimno i ponuro. Na spacerku nie byliśmy, tylko na zakupach w Tesco. Może wieczorkim coś przestanie padac to wyjdziemy, choc się nie zanosi.

Beti ja znam Sielską Zagrode:-) Dośc często tam jeździliśmy jak mój m miał więcej czasu. Serwują tam bardzo dobrą rybę solę lub suma. Mmmmmnnnniammm...
Zdjęcia śliczne. Maksiu ma takie duże śliczne oczka.

Do ZOO to chyba sie jutro dziewczyny wybierzecie...​

masz rację Anielap z Zoo nici dziś wogóle wszystko jakoś nie tak szło przez tą pogodę:baffled::tak:normalnie wydawało mi się że to juz listopad nadszedł taka aura za oknem, a Zuzka wścieku dostawała przez to że cały dzień w domu:tak:a na koniec pokłóciłam sie z M, i jestem zła, te chłopy to durne

Bara podaję Ci łapkę:tak:
Moja Zu tez sie wściekała, że na spacer nie poszłysmy, no i wieczorem też pokłóciłam sie z moim m.
A dziś znów pogoda do d... Choc spacerk po kałużach zaliczony. Po południu już chyba nie wyjdziemy:-( Znów się chmurzy...​

Hej dziewczyny!!!!

Ja tez mam dość juz pogody i krystian się wscieka bo chce iść na dworek a tu lipa ,ale jak tylko przestaje padać zaraz się ubieramy i wychodzimy na moment chociaż .

U nas weekend ciężki w piatek była u mnie sąsiadka a mój mąż u jesgo mężą bo ktoś musi pilnować dzieci ;-), a w sobotę też byli znajomi i niestety ale dzisiaj się czuję jak aniela parę dni temu:-p, no cóż chyba jutro będzie lepiej !!!???

Ucałowania dla dzieci i pozdrawiam Was

a mi się chce wyć - mojej koleżanki z pracy synek ( 3 latka) - właśnie zmarł w ten weekend - na białaczkę - żadnych objawów nie miał wcześniej- zdrowy wesoły chłopiec - dostał wysokiej gorączki i plam - zawieźli go do szpitala zakaźnego z podejrzeniem sepsy - a to się okazałą białaczka (po kilku dniach zmarł) - szok, normalnie nie mogę - jutro pogrzeb
chłopczyk tylko o pół roku starszy od mojego Mirka

reklama
Do góry