reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

aneta23 ty to malowalas? sama?:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: sliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jejku! powaznie slicznieeeeeeeeeeee
kadia on jeszcze nie raczkuje :/ ale juz probuje:))) i to odwazne proby:))) dojrzały niemwlak:)

reklama
miauczus54 super zdjęcia i fajny synciu :-D:-)

aneta23 szczęka opada jakie dzieło stworzyłaś na ścianie :szok::szok:

hmmm pisałam to już czy nie ... najwyżej się powtórzę :D Wczoraj Kacper powiedział pierwszy raz TATA :D :-D:-D. Mamy już zestawik bo Mama była już dawno Baba i rózne inne dziwne "słowa" no a wczoraj TATA i DADA :D :-D:-D

I ja się witam!
Wróciliśmy wczoraj wieczorem z wczasów:tak: Podobnie jak u Miauczus pogoda raczej do bani:no: Tylko 3 razy byliśmy na plaży, a reszta to zazwyczaj deszcz:wściekła/y::wściekła/y::angry: Basia przechodziła samą siebie-marudziła jak najęta, płakała, nie sposób ją było zabawić:dry: Dopiero jak była pogoda to się uspokajała i ładnie bawiła na plaży:-):-)
Nie pamiętam czy Wam wspominałam, że dostałam pracę w szkole-zaczynam oczywiście 1 września, także jeżeli spotkanie to tylko do końca sierpnia, bo później może być różnie;-)
Widzę, że dzieciaczki rosną-śliczne są:-):-):-)
A z Anetki zdolniacha:tak:

Kasia! super!!!!! zycze powodzenia, a gdzie bedziesz uczyc:)))) ???

pusia no to ładnie!, juz niedlugo bedzie "daj" :p

gosiek dziekuje, ze 100 strasznych zdjec selekcja mi sie udala:)

miauczuś - chciałabym mieć taką figurkę:tak::tak:
kadia- gratulacje z okazji pracy

Kurcze - a u mnie smuteczków cd.
Byliśmy dzisiaj u kardiologa na USG serduszka i okazało się, że klatka nie ugniata serduszka, ale niestety już ugniata główne żyły - i przepływy są na granicy normy. Lekarka stwierdziła, ze w najbliższym czasie klatka na pewno będzie ugniatać serduszko.
Załamałam się troszkę - miałam nadzieję, że to tylko defekt kosmetyczny -a tak widać, ze operacja będzie jednak konieczna.

Witam!!!
To już wszystkie wróciły z urlopowania?

Mój m siedzi teraz w domu, gotuje nam obiadki:-) Ale z drugiej strony kasy brak a wydatki dośc duże sie szykują. 30sierpnia jedziemy na ślub mojej teściowej. Zuzka ma już dwie kreacje, ja coś tam z szafy wyszperam, ale na prezent trzeba, na noclegi dwa w hotelu, dla Pani co będzie w nocy siedziec przy dzieciakach. Oj i napewno coś sie jeszcze znajdzie:dry:

Zuzka moja ciągle kaszle, to już trzeci tydzień. Nie mozemy wyjśc z tego cholerstwa. Najpierw uszy i tak się ciągnie. No i byliśmy dziś pobierac krew w Korczaku. Wrzaski okrutne... Obyśmy już nie musieli nigdy wiecej... Wyniki mam przed sobą ale żadnej interpretacji... I nic nie wiem.... Jutro dopiero wizyta u ped.

No i mam pytanie do Was, czy któraś ma może pożyczyc łóżeczko turystyczne? Kurczę, nasze jakiś czas temu przez przypadek pojechało do Anglii i tak się teraz musimy dopytywac. Potrzebuję na ostatni weekend sierpnia. Pleeeessss...​

Survivor jak brzuszek u małej Florci. Radzicie sobie już bez pomocy lekarza? Znam ten ból, również przez to przechodziliśmy. A co lekarza to sama mam teraz dylematy, przeniosłam sie do innej przychodni i zaczynam byc nieazdowolona:no:

Miauczus super fotki z nad morza. Szkoda że pogoda nie dopisywała, ale za to jodu się nawdychaliście... Musze powiedziec, że śliczna jesteś i ta figura... Naprawde pozazdrościc. A synuś Twój mały przystojniak. I dorosłe żarełko mu smakuje, niesamowite...:szok:

Aneta cuda cudeńka!!! Przecudne, aż brak słów...:tak:

Pusia gratulujemy słówka TATA. I znów coś ładnego stworzyłas na swoich powiekach. Masz talent:tak:

Kasiu w której szkole będziesz uczyc? A jednak sie udało...:tak: Gratulujemy i życzymy wytrwałości.

Gosiek to i my sie smutkamy z Tobą. Nie wiem jak można Cię pocieszyc:-( Może jednak operacja nie będzie potrzebna.... Będziemy trzymac kciuki:tak:

Czesc anielka, no to rzczywiscie duzo przed wami wydatkow...szkoda malutkiej, oby szybko jej przeszlo. Ja niestety sama nie mam łozka, maly spal ze mna na wakacjach:/

gosiek nieciekawie z ta operacja, domyslam sie ze duzo stresu to musi cie kosztowac, jednak najwazniejsze zeby bylo dobrze!!!!!!!!!! a operacja i okres po szybko miną i bedzie to tylko wspomnienie.

no faktycznie jest trochę stresu-szczególnie po złych wiadomościach od lekarzy.
ale jakoś daję sobie radę.
trzeba żyć dalej i mieć światełko w tunelu - dzisiaj byliśmy na ćwiczeniach, jutro basen no i w sobi. nied. chyba też podskoczymy do aqua parku - może coś to da, a [przy okazji Mirek będzie mieć niezłą zabawę. Czasu brakuje - jeszcze obiecaliśmy starszej córce iść z nia do kina.

miauczuś - no no no - to zaczynasz staranka?

mi się nie chce3 bobasa - za durzo mam latania przy Mirku.

anielap - faktycznie sporo wydatków - a w internacie nie ma gdzieś do porównania tych wyników?

reklama
Cześć dziewczynki ja cos ostatnio nie mogę sie z niczym wyrobić, jestem chętna na spotkanie najbardziej mi pasuje wtorek albo środa w przyszłym tygodniu:tak::tak: fotki śliczne z wakacji waszych, troche zazdroszcze bo my w tym roku nigdzie nie byliśmy:tak: Aneta ty masz talent plastyczny świetny kubuś i przyjaciele:-) Beti lokomotywa też fajowa:-)Kasiu gratuluje wymarzonej pracy:-)Anielap nie martw sie kaszel przejdzie w końcu, moze to jakaś alergia że tak długo sie utrzymuje?? Ja mam łóżeczko ale musielibyście po nie porzyjechać do mnie bo ja go nie zatargam na Wrocław:tak: Gosiek moze uda sie uniknąć zabiegu, ja bym sie skonsultowała z jeszcze jednym lekarzem, trzymam kciuki. Zuzia zdrowa rozrabia, myslę że w końcu w tym miesiacu uda sie nam ja zaszczepic:tak:

Do góry