reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Wiyam Was!!!

Widzę że pusto tu dziś, pewnie pogoda i wakacje;-)
Jutro moja córcia znów jedzie z dziadkami na wakacje mąż też na kilka dni i sama zostaje z małym w domu co ja bedę robić , obiad tylko dla smyka , dzisiaj sobie posprzatałam , mały najpóźniej o 19 juz śpi a ja bedę leniuchować :-D

pozdrawiam Was i wasze maleństwa

reklama
Jestem jak zwykle nocna pora. Brak czasu:crazy:
Kadiazdjęcia boskie, dzieciaki boskie:-) Do kiedy masz wolna chate? wpadniemy z Maksiowym na kawke:-p

Na targach bylismy, całkiem fajnie tylko ciasno bardzo i myslałam, ze więcej firm bedzie sie wystawiać, ale Maksiowy wyszalał sie w kulkach i na dmuchanym zamku, pobawił się klockami( kupiliśmy mu tez komplet takich klocków fajna sprawa), było tez prywatne przedszkole, ale niestety czynne od 7 i mnie to nie urzadza.
Dostalismy mnóstwo balonów, długopisów, swiecace lizaki:szok:, mleko i soczki. I pełno reklam. Śliczne mebelki dla dzieci wystawiali. Spedziliśmy tam ze 2 h, ptem pojechalismy do ,, sielskiej zagrody" na obiadek i Maksio zachwycony karmił tam koze! Super miejsce, byłam tam pierwszy raz i napewno tam wróce z Maksiowym. Jak znajdę chwilkę to wstawie foty.

Od rana wyciskam sok z mirabelek, bo mnie tesciowie uraczyli, jutro pewnie skończe. Dzis byłam u rodziców brata pożegnać bo jutro wraca do Anglii.

dobra spadam spać.
piszcie dziewczyny, piszcie co u Was:rofl2:

Hallo
U nas to co ostatnio - czyli mieszkanie.....koniec coraz blizej - jestem przeszczesliwa z tego powodu :-)
A z mieszkaniem to spieszycie tak żeby zdązyc przed porodem? Tylko proszę uważaj na siebie i nie wchodź na drabinę przy malowaniu...
Hmmm....nie wiem czy spieszymy - myslalam, ze to noramlne tempo :-D My mamy zamiar wprowadzis sie od poczatku wrzesnia - takie bylo zalozenie i tutaj wypowiedzielismy umowe, wiec nie ma innego wyjscia....Do porodu mam zamiar sie tam zadomowic na dobre :tak: A o drabine nie martw sie kochana - ja maluje tylko postacie z Kubusia Puchatka u mlodego w pokoju.....reszta jest juz wykonczona przez ekipe ;-)Ale dziekuje za troske :tak:
KADIA - fotki super...dzieciaki sliczne :tak:
Ja niestety nie wstawie Wam fotek - po ostatnich aferach z forumowymi trollami postanowilam nie zamieszczac fotek na stronach ogolnodostepnych :sorry2:
BETI - fajnie ze wyjscie na targi udane....w sumie szkoda ze nie mialam czasu, tez bym chetnie odwiedzila :tak:

Witam i ja!
Dawno nie zagladalam bo jakos brak czasu, nawal pracy itp, ale juz powoli wszystko opanowalam i wraca do normalengo swiata wiec i tu bede czesciej sie pojawiac:tak:
Moje dziecie juz na calego zakumplowalo sie ze szczeniakiem, do tego stopnia ze najchetniej to by z nim spal:szok: , tylko przez dwa dni jakos tak dziwnie sie na niego patrzyl bo piec byl u strzyzenia z puszystej kulki zostala tylko mala psinka, ale juz wszystko wraca do normy;

Pozdrawiamy

A zapomnialabym mam dwa pytania:
- czy ktoras z Was leciala z dzieciaczkiem samolotem? Jak to zniosl?
- czy macie moze jakas sprawdzona dziewczyne robiaca tipsy?

Z gory dzieki

WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE:tak:CZASAMI WAS PODCZYTUJE, JESZCZE 8 MIESIĘCY TEMU MIESZKAŁAM W OKOLICACH WROCŁAWIA:-)
She- JEŚLI CHODZI O LATANE Z DZIECKIEM TO JA LECIAŁAM Z CÓRECZKA KTÓRA MIAŁA 7 MIESIĘCY ZNIOSLA TO BARDZO DOBRZE TYLKO BARDZO WAŻNE JEST ŻEBY DZIECKO DUŻO PIŁO W CZASIE STARTU I LĄDOWANIA NO I W CZASIE CALEGO LOTU TEZ :tak:NIE ZATYKAJĄ SIE WTEDY USZKA.
ODKĄD OLA ZACZEŁA ROZUMIEĆ CO DO NIEJ MÓWIE TO PRZYGOTOWUJE JĄ DO TEGO LOTU I ZAWSZE JEJ MÓWIE ŻE MOGĄ ZATYKAĆ JEJ SIE USZKA I WTEDY MUSI DUŻO PIĆ I NIE MA ŻADNEGO PROBLEMU :rofl2: LECIAŁYŚMY JUŻ Z 10 -12 RAZY I ZA KAŻDYM RAZEM BARDZO DOBRZE TO ZNOSI. POZDRAWIAM :-)

Witam Was kochane!!!!

Beti mam wolna chate w sumie przez prawie 2 tyg bo mąz wraca tak późno i tak często znika na kilka dni że czuję sie jak bym sama tu mieszkała więc zapraszam!!!!!!

ale ja z nowiną mój syn jak wczoraj zaczął chodzić tak nie moze się zatrzymać:-p , ale wiedział synus kiedy to zrobić wszyscy sobie pojechali a on dla mamusi to zrobił:-p;-)

Kadia tylko pogratulowac!!!!
Ja zawsze powtarzam że moja Zu to jak nakręcana zabawka. wyciagam rano z łóżeczka a ona tak cały dzień chodzi i chodzi. Jak nakręcona.

Aleeeee... Muszę się przyznac że pierweszy raz jakiś dwóch lat jestem teraz pod wpływem:-D Kurka, już zapomniałam jak to jest miec mętlik przed oczami...:-D
Zamelduję jutro czy mam kaca...;-)​

reklama
Kadia brawa dla Krystiankazuch chłopak, synus mamusi!
Anielko napisz jutro jak kac!

Dzis moja kuzynka namalowała na scianie obok łózeczka Maksiowi jego ukochanego Tomka, dziecię me nie schodziło z łózeczka. super! jutro foty wstawie.

Do góry