reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Niesamowite jak ten Kacper wyrósł. Najbardziej to pamiętam go z kina takiego maleńkiego i z kocyka w parku gdzie już raczkował. A teraz juz rwie sie do chodzenia... :szok:
Moja Zu w kinie jeszcze nie raczkowała, a potem na kocyku w parku stawiała pierwsze kroczki. Teraz już gania i nie ma mowy o siedzeniu w wózku.

Ach i świetny ten konik bujany. Ale mały ma radochę...

A tak wogóle to lato nam sie skończy zanim ponownie uda nam się wspólnie zebrac. To co na wrzesień się umawiamy?

Mój m był dziś ostatni dzień w pracy, skończyła mu sie umowa i nie dogadali sie co do kasy... Więc jutro mam pyszny obiadek ugotowany, ale mi dobrze teraz.​

Ja znowu na moment podziękować za wszystkie namiary na pediatrę przesłane na PW i powiedzieć, że w końcu wylądowałyśmy u dr. Wasicionka, który naście lat temu prowadził moją siostrzenicę. Jestem bardzo zadowolona z wizyty, chyba porzucę przychodnię na jego rzecz. Wszystkie moje wątpliwości rozwiał, a co najważniejsze stosując się do jego zaleceń wyprowadzam brzuszek Młodej na prostą - jest zdecydowanie lepiej odpukać, jeśli tylko nauczy się jeszcze sama zasypiać to będę w siódmym niebie:)

hej wszystkim

Witam po urlopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaki dla wszystkich kochanych wrocławianek.
Pisze bo mam chwilke, maż na spacerze:)))

Eh dziewczyny, maly dal nam popalic....maruda z niego straszna. Dopiero jak maz przyjechal do nas sytuacja sie poprawiła. Ogolnie bylo super, szkoda ze tylko 3 dni ładnej pogody. W Świnoujsciu jest spokojnie, nie ma tłumow, bardzo czystko no i sa podjazdy prawie do samego morza (przez plaze)dla wozków, co bylo olbrzymim ułatwieniem. Wkleje na szybciocha kilka zdjec!

Maly skonczyl w trasie poł roczku! a dokladnie w Berlinie bo wracalsimy przez:)) (mamie w glowie sklepy)

Dziewczyny tyle sie pozmienialo u nas, a dokladniej u Ala...okazalo sie ze słoiczkowe specjaly sa "fe" w porownaniu z ziemniaczkami, marchewka i kurczakiem. Maly jak tylko widzi ze cos jemy zaczyna caly sie prezyc i domagac porcji dla siebie:)))) i tak probuje juz niemal wszystko:)) dodatkowo nauczyl sie dawac czesc:))) zaczyna raczkowac, a bardziej bujac sie na raczkach i nozkach i odbijac do przodu. Ogolnie jest strasznie kontaktowy, do wszytskich sie usmiecha. Szkoda bo jeszcze nie siedzi sam, tzn sam nie siadzie, podpierany bez problemu, wystarczy nawet zeby mial cos do oparcia na raczki:)

Musze poczytac co u Was, ale sie stesknilam. Buziaki

Załączniki

• IMG_2269.jpg
    IMG_2269.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_2475.jpg
    IMG_2475.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2483.jpg
    IMG_2483.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2517.jpg
    IMG_2517.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_2558.jpg
    IMG_2558.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 34
Miauczuś super zdjęcia , ale musze przyznac że na wiecej twój synek wyglada niż na 6 m , i zuch chłopak zaczyna raczkowac nasz miał 7,5 m jak zacżał raczkowac i zaczął chodzić ostatnio i widac ze nie może się zdecydowac co bardziej woli:-D

pozdrawiam

Witajcie kochane :-)
Zabiegana jestem nadal bardzo.....miesiac sie konczy i trzeba uskuteczniac przeprowadzke....mieszkanko juz prawie gotowe....tylko do sprzatanie :baffled: Ale jeszcze chwilka i juz bedzie po wszystkim, wiec przestane Wam marudzic :-D A dzis zaliczylam wyjazd do Poznania :-p - M musial sluzbowo, wiec sie z nim zabralismy i spotkalam sie z poznanskimi kwietniowkami :-)

PUSIA - sliczny ten Twoj synus....tez nie moge sie nadziwic kiedy on tak wyrosl :tak: Ijakie postepy nocnikowe - brawo....ja mam ten problem ze Kuba nie chce usiasc na nociku nawet na sekunde :baffled::dry:
ANIELKA - tak tak.......to bieganie w swoja strone - masz swieta racje.....ja bym chciala zeby Kuba choc na chwilke byl znowu taki malusi ;-)
A za spotkankiem tez jestem - poki jeszcze jestem w dwupaku i poki pogoda dobra :-p
AGNES - witam serdecznie....ja teraz mieszkam w Muchoborze Wlk....ale jeszcze tylko chwilke, od wrzesnia Popowice-Legnicka :-)
SURVIVOR - fajnie ze jestes zadowolona z nowego lekarza - ja bylam z Kuba u kardiologa dzieciecego o tym samym nazwisku :confused:
MIAUCZUS - witam po wojazach.....Twoj syncio tez widze dorosleje :-D:tak: Szkoda ze nie mieliscie wiecej ladnej pogody. Foteczki swietne - maly ma niesamowity usmiech. I Ty slicznie wygladasz :tak:
GOSIEK - smutne to co piszesz o kolezance i jej dzieciatku :-:)-:)-( bardzo mi przykro :-(
KADIA - gratulacje dla Krystianka - widze ze zrobil specjalny prezent mamusi w kwestii chodzenia
BARA - a co tam u Ciebie.....mam nadzieje ze mala zdrowa?
BETI - Twoje zdjecia tez super....niezla mina na tej iglicy :-D I w podpisie masz sliczne zdjecie Maksia.....No i pokoik fajny - bajkowy :tak:

To ja tez Wam pokaze to co malowalam w pokoju Kuby na scianach :tak:
Troche nie najlepsza jakosc bo telefonem i niektore czarne miejsca sie błyszcza od lamp, wiec wygladaja jak biale (oczy Puchatka na jednej fotce :sorry2:)...... ale to nic, to co mam Wam pokazuje :-)
35mdy5u.jpg

femgbb.jpg

mtuzvo.jpg

3179oo0.jpg

qp2k8x.jpg

reklama
Do góry