reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Kacper właśnie zasnął ...a mi się nic nie chce :baffled:

Kasiu cieszę się żę makijaże się spodobały :tak::-):zawstydzona/y:

hmmm jakoś nie mam weny do pisania coś :sorry2:

reklama
Witamy!
Zuzankowe zdrówko już całkiem dobrze. Jeszcze tylko dwa dni antybiotyk i możemy zapomnie o bolących uszkach.

Wczoraj przyjechała do nas moja ośmioletnia kuzynka Nikola. Bardzo mi pomaga przy Zu. A Zu strasznie za nią szaleje, chodzi za nią krok w krok:biggrin2: I tak oto mam dwie piskliwe gaduły, zamiast jednej:biggrin2:
Wieje dziś u nas potwornie i wybrałyśmy się na taki kryty plac zabaw dla dzieci. Ze smutkiem muszę stwierdzic, że moje dziecię to największy cykor na ziemi:-( Wszystkiego się bała, kulek w basenie, zjeżdżalni...:-( Rozkręciła się dopiero po pół godz., ale do baseniku z kulkami za nic nie mogłam jej włożyc.

Oto kilka fotek z dziesiejszej zabawy:

aniela - fajne fotki :tak: - a mama - tj. TY - ładna dziewczyna :tak:
ja na weekend coś wkleję - wczoraj nie miałam kiedy bo odbieraliśmy zwierzaki od teściów, a dzisiaj już nie mam siły siedziec przy kompie - w pracy misz masz i padam z nóg

Anielko widać że się dobrze bawiłaś:tak: ale dawno nie widziałam Zuzi i tak jej włoski urosły bardzo juz nie długo będą super blond kitki:-):-) ja ostatnio zapracowana jestem dzisiaj ide na popołudnie jutro na cały dzień ale jest kilka plusów tej sytuacji będzie więcej grosza i za Zuzką jestem strasznie stęskniona i mam więcej cierpliwości:tak: pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki

Witam sie:-)

Maksio spi, ja ma chwilkę czasu wiec pisze.
Anielko boskie jestescie z Zuzią, Maksiowy tez długo bał się,kulek, teraz nie ma siły by go z nich wyciagnąc, daj czas małej Zu:rofl2:

Dziewczynki mam prosbe, potrzebna jest krew dla małego chłopca chorego na białaczke, niedawno mu wykryto, dośc szybko, sa dobre rokowania ale leczenie potrwa ze 2 lata. Rodzice prosza wsystkich znajomych o pomoc, to synek mojej siostry kolezanki. Obecnie lezy w szpitalu onkologicznym we Wrocławiu. Jezeli macie znajomych którzy mogliby oddac małemu krew, albo same byscie chciały to napiszcie na pw do mnie podam wam imie i nazwisko chłopca, jest to potrzebne, by krew trafiła dla niego, nieważna grupa, ważne by oddac, by był zapas, same wiecie jak to jest w Polsce z krwią.
Pobieranie naprawdę nie boli, trwa krótko, a ile może pomóc takie oddanie. Ja ide jutro.

ide szykowac obiadek. może wieczorkiem zajrze.

Moja kuzynka wybyła już do domu. Choc jeszcze dziś wybrałyśmy się na wycieczkę po Wrocławiu w poszukiwaniu krasnali. I znalazłyśmy ich aż 22. Ale dziewczyny miały radochę. Ja korzystając że miałam pomocnika zajrzałam do paru sklepów i kupiłam kilka ciuszków:-)
Teraz chwila odpoczynku od gadulstwa i w poniedziałek na trzy dni 10letni kuzyn. Znów muszę jakieś atrakcje powymyślac.​

Beti dziękuję za dobre słowo. Jak zawsze można na Ciebie liczyc:tak:

A co z Anetką się dzieje? Długo nad tym morzem siedzą. Mam wrażenie że już jej z miesiąc tu nie ma...​

Kasiu jak zakup wózka? Sprawdzony już? Patrzyłam na Allegro i strasznie mi się spodobały te Inglesiny. Choc my na razie zostajemy przy starym:-(​

A co z nowymi mamusiami? HOP! HOP! Odezwijcie się!

Gosiek dziękuję za komplement:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czekam teraz na Twoje fotki, bo wiem że tez można o Tobie super rzeczy napisac:-)​

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry