reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Mi tez pasują podane terminy:tak:
Moja Zu pięknie przespała całą nocke. Obudziła się o 6.30 i jeszcze godzinkę pobawiła się w swoim łóżeczku zanim nas zawołała. Rzadko jej się tak przydarza, zazwyczaj ledwo otworzy oczka to już z krzykiem "mamaaaaaa".
Byłam dzis znów u kosmetyczki i Zuzankę zostawiłam z babcią. No i zła jestem, bo mi babcia uspała dziecko o 11.30. Po godzinie obudziła. A ja się teraz zastanawiam jak ona wytrzyma do wieczora... Bo napewno już drzemki nie będzie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
My byliśmy dziś na zakupach na Zielińskiego . Piotrek kupił sobie sandałki :tak:. Potem poszliśmy u nas do parku na kocyk achhh jak przyjemnie było :cool2:. Teraz Kacper usnął jak w oka mgnieniu ...chyba był padnięty . Ale za to nie wypił całej butli 180 ml tylko 90 ml ale sie mu nie dziwie jest tag gorąco w pokoju mamy 31 stopni MASAKRA

Aniela a co robiłaś u kosmetyczki ?? kurcze ja nigdy nie byłam na zabiegach żadnych :( może masz kogoś do polecenia tylko nawet nie wiem co bym mogła robić :-D

no witam -ja tez jestem :tak::-)
dzisiaj mam luzy w pracy - całe szefostwo pojechało do Warszawy - załatwiają kasę:cool: - kurcze i znowu będzie dużo roboty :eek:

Hej!
Moja mała właśnie wrzeszczy już od jakiś 10 minut, bo nie może, albo nie chce zasnąć bez mamusi:no: No, ale ze mnie zołza i nie pójdę tam:dry:
Byłyśmy już dzisiaj w Urzędzie Pracy się zarejestrować. Mam umówione spotkania na 10 i 18 lipca-jakieś niby oferty pracy mają mi dać, ale już to widzę... Zresztą ja chcę pracowac jako nauczyciel, a oni pewnie zobaczą, że pracowałam 8 lat w banku i też takie ofert będą mi dawać, a ja zgodnie z ich zasadami muszę to przyjąć, bo inaczej mnie wyrejestrują:dry:
Po drodze wkurzyła mnie jedna baba, która zwróciła mi uwagę, że mam założyć dziecku czapkę:no: Jak ja nienawidzę takich bab i ich "dobrych" rad:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Po pierwsze była godzina przed 9, a po drugie Basia cały czas zdejmowała tą czapkę i wyrzucała ją na ziemię:cool2:

Kadia-ja Ci wczoraj wysłałam zdjęcia, nie ma ich?:sorry2:

reklama
Hallo hallo......
Kuba przespal kolejna cala noc :-).....ale wieczorem M wcisnal w niego kaszke na gesto na 210 ml :-p
Dzis nie zamierzam poki co nigdzie isc.....wczoraj chwile pospacerowalismy i mielismy dosyc.....ja zaczelam puchnac, Kuba marudzic i ucieklismy do domku.....Tak wiec teraz juz basenik przygotowany - niech sie mlody pluska.......
Ale najpierw drzemka.
Aaaaaa.....wczoraj wieczorem bylismy w mieszkanku z szefem ekipy, przekazalismy klucze itd - dzis panowie zaczynaja :-) Ale musze Wam powiedziec, ze Ci remotowcy to wszyscy sa zakreceni jak baranie rogi :eek: Zapomnieli ze potrzebuja na czas remontu taki roboczy klozet - zeby wylewac rozne rzeczy.....No a ze potrzebny na juz....to M dzis z rana musial sklep nawiedzic i kibel kupic :-D
A na sam koniec dnia nabylam czarne japonki.....I doszly do mnie 2 bluzeczki ciazowe ktore zamowilam na allegro - takie na ramiczkach....jestem zadowolona bo fajnie pasuja :tak:

Dziekuje ANIELI i KASI za zdjecia - ktos jeszcze moze robil?
Ja wyslalam do PUSI, ANIELI, KASI, BETI.....Mam jeszcze 2 dla Ciebie MIAUCZUS- ale chyba nie podalas maila....
Dla Ciebie KADIA niestety nie mam...bo w tym czsie to mi baterie padły ;-)

Jesli chodzi o spotkanko w polowie lipca - to ja jestem zaaaaaaa.....tylko nie 14.07 bo wtedy mam po poludniu usg, wiec musialabym sie wczesniej zwinac :-p

KASIA - olej glupie baby.....ja tez nie lubie takiego wtracania sie.....ostatnio jak zamawialismy komplet wypoczynkowy, Kubie zaczelo sie nudzic i wyl jak glupi...a babka do mnie ze mam nie zwraca uwagi to przestanie - jakbym nie znala mojego dziecka :dry:....jak jemu nie zapewni sie jakiejs atrakcji to zaczyna wyc glosniej i wiecej i oczywiscie tak bylo :cool:
GOSIA - no to korzystaj z luzu przed nawalem pracy ;-)
PUSIA - witaj....
ANIELAP - widze ze zmeczenie rowniez na sen Zuzu rewelacyjnie podzialalo :-D

Do góry