reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Mi tez pasują podane terminy:tak:
Moja Zu pięknie przespała całą nocke. Obudziła się o 6.30 i jeszcze godzinkę pobawiła się w swoim łóżeczku zanim nas zawołała. Rzadko jej się tak przydarza, zazwyczaj ledwo otworzy oczka to już z krzykiem "mamaaaaaa".
Byłam dzis znów u kosmetyczki i Zuzankę zostawiłam z babcią. No i zła jestem, bo mi babcia uspała dziecko o 11.30. Po godzinie obudziła. A ja się teraz zastanawiam jak ona wytrzyma do wieczora... Bo napewno już drzemki nie będzie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
My byliśmy dziś na zakupach na Zielińskiego . Piotrek kupił sobie sandałki :tak:. Potem poszliśmy u nas do parku na kocyk achhh jak przyjemnie było :cool2:. Teraz Kacper usnął jak w oka mgnieniu ...chyba był padnięty . Ale za to nie wypił całej butli 180 ml tylko 90 ml ale sie mu nie dziwie jest tag gorąco w pokoju mamy 31 stopni MASAKRA

Aniela a co robiłaś u kosmetyczki ?? kurcze ja nigdy nie byłam na zabiegach żadnych :( może masz kogoś do polecenia tylko nawet nie wiem co bym mogła robić :-D

no witam -ja tez jestem :tak::-)
dzisiaj mam luzy w pracy - całe szefostwo pojechało do Warszawy - załatwiają kasę:cool: - kurcze i znowu będzie dużo roboty :eek:

Hej!
Moja mała właśnie wrzeszczy już od jakiś 10 minut, bo nie może, albo nie chce zasnąć bez mamusi:no: No, ale ze mnie zołza i nie pójdę tam:dry:
Byłyśmy już dzisiaj w Urzędzie Pracy się zarejestrować. Mam umówione spotkania na 10 i 18 lipca-jakieś niby oferty pracy mają mi dać, ale już to widzę... Zresztą ja chcę pracowac jako nauczyciel, a oni pewnie zobaczą, że pracowałam 8 lat w banku i też takie ofert będą mi dawać, a ja zgodnie z ich zasadami muszę to przyjąć, bo inaczej mnie wyrejestrują:dry:
Po drodze wkurzyła mnie jedna baba, która zwróciła mi uwagę, że mam założyć dziecku czapkę:no: Jak ja nienawidzę takich bab i ich "dobrych" rad:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Po pierwsze była godzina przed 9, a po drugie Basia cały czas zdejmowała tą czapkę i wyrzucała ją na ziemię:cool2:

Kadia-ja Ci wczoraj wysłałam zdjęcia, nie ma ich?:sorry2:

reklama
Hallo hallo......
Kuba przespal kolejna cala noc :-).....ale wieczorem M wcisnal w niego kaszke na gesto na 210 ml :-p
Dzis nie zamierzam poki co nigdzie isc.....wczoraj chwile pospacerowalismy i mielismy dosyc.....ja zaczelam puchnac, Kuba marudzic i ucieklismy do domku.....Tak wiec teraz juz basenik przygotowany - niech sie mlody pluska.......
Ale najpierw drzemka.
Aaaaaa.....wczoraj wieczorem bylismy w mieszkanku z szefem ekipy, przekazalismy klucze itd - dzis panowie zaczynaja :-) Ale musze Wam powiedziec, ze Ci remotowcy to wszyscy sa zakreceni jak baranie rogi :eek: Zapomnieli ze potrzebuja na czas remontu taki roboczy klozet - zeby wylewac rozne rzeczy.....No a ze potrzebny na juz....to M dzis z rana musial sklep nawiedzic i kibel kupic :-D
A na sam koniec dnia nabylam czarne japonki.....I doszly do mnie 2 bluzeczki ciazowe ktore zamowilam na allegro - takie na ramiczkach....jestem zadowolona bo fajnie pasuja :tak:

Dziekuje ANIELI i KASI za zdjecia - ktos jeszcze moze robil?
Ja wyslalam do PUSI, ANIELI, KASI, BETI.....Mam jeszcze 2 dla Ciebie MIAUCZUS- ale chyba nie podalas maila....
Dla Ciebie KADIA niestety nie mam...bo w tym czsie to mi baterie padły ;-)

Jesli chodzi o spotkanko w polowie lipca - to ja jestem zaaaaaaa.....tylko nie 14.07 bo wtedy mam po poludniu usg, wiec musialabym sie wczesniej zwinac :-p

KASIA - olej glupie baby.....ja tez nie lubie takiego wtracania sie.....ostatnio jak zamawialismy komplet wypoczynkowy, Kubie zaczelo sie nudzic i wyl jak glupi...a babka do mnie ze mam nie zwraca uwagi to przestanie - jakbym nie znala mojego dziecka :dry:....jak jemu nie zapewni sie jakiejs atrakcji to zaczyna wyc glosniej i wiecej i oczywiscie tak bylo :cool:
GOSIA - no to korzystaj z luzu przed nawalem pracy ;-)
PUSIA - witaj....
ANIELAP - widze ze zmeczenie rowniez na sen Zuzu rewelacyjnie podzialalo :-D

Do góry