reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Dziewczynki dziękuje za fotki sa super, wogóle to dzięki za wczorajsze spotkanie raz jeszcze, było extra. Czekam na nastepne.

teraz jedziemy z Maksiowym do moich rodziców, zostawiam go tam i jade na zakupy, musze strój kapielowy na mój ogromniasty tyłek zakupic. I może w końcu fryzjera zalicze.
do wieczorka

Czesc dziewczynki.....Wczoraj juz nie dalam rady nie napisac ;-)
Bardzo Wam dziekuje za mile spotkanko.....bylo przesympatycznie - licze na wiecej :-p
No i bardzo bardzo Wam dziekuje za pomoc przy Kubie - jestescie kochane :-):tak:Ja do domu dotarlam o 18......i bylam tak zmeczona, ze jak tylko M wrocil to padłam jak kawka.......nie wiem kiedy wykąpał i nakarmil mlodego, kiedy zrobil kolacje...nic :sorry2:Jednak ciaża robi swoje...i te tabletki cholerne tez :-(
Aaaa najlepsze...M zrobil Kubie na kolacje kaszke na 240 ml wody :eek:....stwierdzil, ze jak mial post caly dzien to moze zje.....i w sumie zostawil tylko jakies 2 lyzeczki :eek:.....ale M mowi ze mial wrazenie ze pod koniec ta kaszka stoi mu juz w przelyku i zaraz rzygnie :dry::sorry2:......na szczescie obylo sie bez zwracania.....Za to spanko bylo jednym ciagiem do 5, potem mleko i do 9 :-):tak:
No to tyle wczoraj.....a dzis po poludniu spotkanie z remontowcami....i jutro zaczynaja pierwsze roboty :rofl2::rofl2::rofl2:

A ja tez poprosze o foteczki na aneta.pajer@interia.pl (zdaje sie ze juz ANIELKA wyslala, ale poki co skrzynka mi sie zaciela wiec nie wiem napewno ;-)

Witajcie!
My już po spacerku nr 1:tak: Rano nie da się wytrzymać w tym mieszkaniu-jest tak gorąco, że wymiękam:no: Dlatego lepiej wyjść na dwór, bo tam jest zdecydowanie chłodniej.
M wrócił wczoraj o 22.30:szok::wściekła/y: Wkurza mnie, bo rano nie chce wstać i idzie do pracy na 8.30-9.00, a później tyle siedzi... Dzisiaj pewnie nie będzie lepiej:dry:

Anielap-do mnie też doszły-dziękuję:-)
Gosiek-ja jestem chętna na spotkanie, bo i tak cały dzień siedzimy same w domu,a tak przynajmniej coś się dzieje, Basia się wyszaleje:tak:

Witajcie!
My już po spacerku nr 1:tak: Rano nie da się wytrzymać w tym mieszkaniu-jest tak gorąco, że wymiękam:no: Dlatego lepiej wyjść na dwór, bo tam jest zdecydowanie chłodniej.
M wrócił wczoraj o 22.30:szok::wściekła/y: Wkurza mnie, bo rano nie chce wstać i idzie do pracy na 8.30-9.00, a później tyle siedzi... Dzisiaj pewnie nie będzie lepiej:dry:

Anielap-do mnie też doszły-dziękuję:-)
Gosiek-ja jestem chętna na spotkanie, bo i tak cały dzień siedzimy same w domu,a tak przynajmniej coś się dzieje, Basia się wyszaleje:tak:

Ja też siedzę w domku cały czas (nie tak długo jak Ty) ale i tak samemu to nudno nie ma do kogo buzi otworzyć a na spotkanku miło i przyjemnie :-)

OK - super - to już nas będzie 3 sztuki :tak:;-):-)
ale się cieszę to jak - 14, 15, 16, czy 17 lipiec ??????
to może tak w środku tygodnia 15 lipca???
miejsce może być w tym parku - a jak nie to gdzie indziej też dojadę ( w końcu są tramwaje i autobusy );-)

OK - super - to już nas będzie 3 sztuki :tak:;-):-)
ale się cieszę to jak - 14, 15, 16, czy 17 lipiec ??????
to może tak w środku tygodnia 15 lipca???
miejsce może być w tym parku - a jak nie to gdzie indziej też dojadę ( w końcu są tramwaje i autobusy );-)

na dzień dzisiejszy termin jest mi obojętny więc może być np 15 lipca a jesli chodzi o miejsce to park jak dla mnie super :tak::tak:

Cześćdziewczynki, ciesze sie że spotkanie udane ja czekam na więcej fotek na forum:tak: strasznie mi szkoda że nie mogłam być ale wczoraj popołudniu jeszcze zaliczyłyśmy lekarza i Zuzia ma początki anginy:eek::no::eek:oczywiście antybiotyk i w poniedziałek do kontroli, niech już sie kończą te wszystkie choroby bo od końca marca nic nie robie tylko po lekarzach i szpitalach latam:eek:nie mogę jej zaszczepić bo po antybiotyku każą odczekać dwa tygodnie, odczekujemy i następna choroba
Ale cieszę sie że spotkanie sie udało i nastepnym razem bedę jeszcze nie wiem czy 15 nie bede szła do pracy, ale jak sie okażę żę nie ide to jak najbardziej jestem chętna:-)

reklama
ok - to super - godzina mi jest obojętna - może tak być ja u was - 12 - 13

a mój mężulek - już wyszedł z rozbijania kamieni ( miał od 12:30 - 13:20) - za godzinkę może wracać do Wrocławia ( był w Polanicy) - jest tam z rodzicami - jak na razie OK - oby tak dalej

Do góry