reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Tak było super:tak::-) Musze Wam powiedzieć, że ten Park Południowy to super miejsce-tyle zieleni, można usiąść na kocyku, dzieci fajnie sobie pobiegały (albo poraczkowały;-)), no i można było coś zjeść:-)
A z Wami bardzo miło się rozmawia;-)

A mój mail to
k_derlatka@wp.pl

reklama
Ja również:-)

Oto nasza wesoła ekipa:-)
Mnie brakuje, bo zdjęcie które robiła Pani niestety całkiem nieostre:-(

Ja również:-)

Oto nasza wesoła ekipa:-)
Mnie brakuje, bo zdjęcie które robiła Pani niestety całkiem nieostre:-(

ale super zdjęcie :)) co prawda praktycznie żadnej twarzy maluszka nie widać ale za to Mamy prezentują sie całkiem całkiem hihi:-D

Chciałam pokazać zdjęcia Kasi ale coś mi programik do wystawiania zdjęć sie psuje i na razie nie mogę pokazać. Kasiu co do zieloności Twoich zdjęć to troszkę je poprawiłam w Photoshopie. Jak tylko będę mogła to dam na BB

Oki trzeba iść spać :)) kurcze jak mnie nogi bolą :szok: normalnie brak kondycji :-D

1908_1908_S%C5%82odkich%20sn%C3%B3w%21%21%21%21.JPG

Coś mnie się zawiesiło i nie mogę coś wysłac zdjęc.
Pusia do Ciebie próbowałam trzy razy i ...
Kadia jutro postaram się dosłac Tobie jakieś fotki.

Też jakaś zmęczona jestem:tak:
Więc zmykam spac....
Dobranoc...​

reklama
Jeju -ale fajne spotkanie - zazdroszczę wam.:tak::tak:
pomyślcie o następnym -
ja proponuję może tak 15 lipca ????? - mam wolny cały dzień ( żadnych ćwiczeń) a z chęcią bym was poznała
jak nie to może być 14, 16, 17 lipca - dostosuję się:tak::tak: - co do dnia i godziny i miejsca

Do góry