reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
ale wam zazdroszczę :tak::tak::tak::tak:
a ja muszę siedzieć w pracy. Mam jeszcze cały dział na głowie bo zastępuję kierowniczkę. Buuu...

życzę wam miłej zabawy i pomyślcie o drugim spotkaniu między 14 - 18 to wtedy ja też sie spotkam - nawet rano ( bo mam wolne)

no dziewczyny super ze sie udalo spotkanie, macie wszystkie sliczne i superowe dzieciaczki!!!!!!!!! gosia mam nadzieje ze bedziesz na nastepnym! i mam nadzieje ze to bylo nie ostatnie.

miauczuś - super, że spotkanko się udało - jak macie to wklejcie zdjęcia. pamiętajcie o mnie przy następnym spotkanku

Nooo spotkanko superowe :))) od 13 do prawie 18 to niezły czas :-D. Licze na częstsze spotkania (fajnie by było). My jeszcze byliśmy na zakupach :) Teraz padam :-):tak:

o tak spotkanie superowe było, szkoda tylko ze ja tak krótko, ale następnym razem bede dłużej przyzekam.

Super jesteście dziewczyny, dzieciaczki mamy boskie, a jakie grzeczne wszystkie. Musimy się częściej spotykac.

Jako ze Maksiowy tak krótko spał teraz padł jak kawka. czekam na fotki na meila: beata.dol@wp.pl

Buziaki

reklama
Spotakanie super!!! Musimy to częściej powtarzac:tak:
Gosiek mam nadzieję że już z Tobą:tak:
Bara Ciebie też nam brakowało:tak:

My jechałyśmy do domu :szok:40min:szok: Żadnych korków na mieście, kierowca gnał jak opętany:-) Dotarłyśmy do domu o 18.30. O 19 kąpiel i 19.20 moja Zu popłynęła w krainę snów. Ale jej sie podobało:tak:

Ja również poproszę o zdjęcia anielazuza@gazeta.pl

Do góry