reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

witam bedę jutro na bank, wezme kocyk, choc nie wiem jak z Maksiowym bo jak nie usnie w autobusie to pewnie w parku spac nie bedzie chciał. I bedzie biegał.

Anetko nie martw sie, zajmiemy się Kubusiem, ty bedziesz sie relaksowac spacerkiem.

acha sorki ale ja bede tylko do 15 potem musze wracać do domu, beda chodzić i liczniki gazu spisywac i musze byc w doma bo Piotr ma 2 zmiane. a wywieszke po południu wywiesili.

Forum mi znowu zbzikowało, ale strasznie sie ciesze na spotkanie jutro.

reklama
a właśnie kobitki do której myślicie być na spotkaniu ?? Bo nie wiem na która sobie męża "zamówić" żeby po nas przyjechał :-D

Hej witam!!!!

Słuchajcie ja tez się chętnie spotkam tylko jest jeden problem!!!!
mam jutro kogos co będzie mi robił w ogrodzie i mówił ze skończy do 12 ale może sie przedłuzyc , więc może sie okazać że sie spóźnie lub jak sie zupełnie przedłuzy nie bedzie mnie , ale czy któraś może mi podać kontakt na komórke że wrazie spóźnienia zadzwonię i zapytam sie gzdie jesteście???

reklama
Oki Dziewczyny czas do wyrka :))

Do jutra o 13:00 w Parku południowym koło restauracji :tak:.
Mam nadzieję że dotrę bez problemu autobusem :baffled:;-):-).

Pozdrawiam i do jutra :tak::rofl2:

Do góry