reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Kocyki to bardzo dobry pomysł:tak:
Ależ sie cieszę na to spotkanie!
Chciałabym jeszcze zaprosic czerwcówkę, która niedawno sprowadziła się do Wrocławia. Czy nie macie nic przeciwko?​

reklama
Kocyki to bardzo dobry pomysł:tak:
Ależ sie cieszę na to spotkanie!
Chciałabym jeszcze zaprosic czerwcówkę, która niedawno sprowadziła się do Wrocławia. Czy nie macie nic przeciwko?​

Żadnych sprzeciwów nie ma hih :tak::tak:. Im więcej tym lepiej

Wróciliśmy ze spacerku i Kacper wykąpany śpi.

Też nie mogę się doczekać spotkania z wami :-):tak: ...hmmm ciekawe jak Kacper się spisze mam nadzieję, że będzie w pogodnym nastroju.

Czyli zabieramy jakieś kocyki coś do jedzonka dla maluszka , zabawki hmm nie wiem czy coś jeszcze?? Kurcze pierwszy raz jade gdzieś sama z Kacprem bez Mężusia hihih

Dziewczyny.......u Was moze tak.....ale u mnie raczej kocyk na nic sie nie przyda......bo Kuba nie usiedzi w miejscu ani chwili.....myslalam, ze pospacerujemy, bo inaczej nie bedzie mozliwosci zebym mogla z Wami pogadac :-(
Moge sprobowac.....ale znajac zycie skonczy sie to na moim bieganiu za mlodym...:baffled:

Dziewczyny.......u Was moze tak.....ale u mnie raczej kocyk na nic sie nie przyda......bo Kuba nie usiedzi w miejscu ani chwili.....myslalam, ze pospacerujemy, bo inaczej nie bedzie mozliwosci zebym mogla z Wami pogadac :-(
Moge sprobowac.....ale znajac zycie skonczy sie to na moim bieganiu za mlodym...:baffled:

Anetko nic sie nie martw napewno nie pozwolimy żebyś miała sie przemęczać i biegać za Kubusiem :tak:;-) będzie dobrze jak trzeba będzie to będziemy spacerować tak żeby "Naszej przyszłej mamusi" było dobrze :tak::-). A tak w ogóle to na kiedy masz termin ??

Aneta trochę pochodzimy, trochę posiedzimy. Zobaczymy zresztą na miejscu. Może Kuba będzie zabawiał towarzystwo i da Ci trochę odetchnąc...:tak:

U nas chyba będzie trochę inny problem-Basia nie będzie chciała siedzieć w wózku, bo to jest jej wróg nr 1 już od urodzenia:szok::no: Dlatego na pewno będę musiała sobie za nią pobiegać, a więc Anetko za Kubą też mogę:tak:;-)

Dzieki dziewczynki - jestescie przekochane :tak::-)
PUSIA - a ja mam termin na 22 listopada....

Czyli maluszek będzie z tego samego miesiąca co Kacperek :tak:. Do Listopada już całkiem niedługo :-) pewnie nie możesz się już doczekać.

Achhh będzie fajnie jutro (oby maluchy nie dokazywały za bardzo :-D;-):tak:) Ja jeśli chodzi o zachowanie Kacpra to nie wiem czego mam się spodziewać bo może być różnie jak to z maluchami bywa czasem potrafią zaskoczyć :rofl2::-D

reklama
Anetka nie martw....dopasujemy wszytsko zeby kazda byla zadowolona! a u mnie maly usypia albo spacerujac albo przy cycusiu...wiec... bardzo lubi tez na rączki! a ogolnie to taaaka maruda.

Do góry