reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Dziewczyny super zdjecia :-) - super dzieciaczki i mamusie super :-)

U pediatry bylismy - jest ok....wysypka zaczela znikac.......Tak wiec potwierdzam, ze z mojej strony 1 lipca wstepnie tez jest ok :tak:

reklama
Cześc Dziewczyny!
Czy mnie jeszcze kojarzycie?
Bardzo chciałabym do Was powrócic. Czytałam Was na bierząco i nic nie pominęłam, ale sama coś nie bardzo wiedziałam co pisac. Weny zabrakło....
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco a przede wszystkim nasze kochane zdolne cudne dzieciaczki.
To jak? Mogę wrócic?​

ANIELKA - hihi znalazla sie zguba.....a co to za pytanie.....my tu ciagle czekamy na Ciebie :tak::-):tak:

A ja sie wlasnie tak wkurzylam, ze szok :crazy::wściekła/y::angry:
W piatek kolejny egzamin na prawko....czwartkowe jazdy musialm odwolac, a teraz jeszcze dzwoni do mnie M, ze nie moze wczesniej wyjsc z pracy, wiec mam poinformowac instruktora ze bede pozniej - wiec jazdy krotsze o 0,5-1 godzine.....Wrrr.....az mi sie krew z nosa puscila ze złosci :no:

Dzięki Anetko!!! I za wiadomośc na PW również:-)

Bardzo chciałam zapytac jak maleństwo w brzuszku...I jak sie ogólnie czujesz. Brzusio juz duży?

Muszę zaraz budzic moją Zu, bo na szczepienie na 16 mamy. Jeszcze musi zjeśc obiadek przed wyjściem. Kurcze, a ona tak słodziutko sobie śpi....

Miauczus, Wy chyba też dziś na szczepienie?​

A dzieki ANIELAP - czuje sie w miare dobrze, troche puchne przy tych upalach i Kuba jest meczacy - ale daje rade.....Brzus juz calkiem calkiem....
Troszke sie martwie ostatnio, bo prawie w ogole nie czuje ruchow dzidzi :-(.......okolo 14 tyg. mialam wrazenie ze cos czuje....a teraz czasem caly dzien nic, a jak juz to calkiem delikatnie, ze potem nie wiem czy faktycznie czy moze mi sie wydawalo :confused: Troche dziwnie - przy Kubie czulam w 16 tyg., a w 18 tak szalal ze nawet M czul.....a teraz prawie 19 tydz.....i lipa....jutro mam wizyte u ginki, zobaczymy co jest grane....

Cześć dziewczynki!
Miałam dzisiaj jechać do mojej siostry, ale okazało się, że Hani coś dolega (zdaje się, że to samo co niedawno Basi), no i zostałyśmy w domu;-) Jestem zła na M, bo zapomniał o moich urodzinach, myślałam, że spędzimy jakoś miło wieczór, a on wybiera się na jakąś imprezę z pracy-o tym to nigdy nie zapomni:no::wściekła/y::angry:
Coś się chmurzy, chyba trochę popada i rozmyje tą ich całą imprezę (grill)-ale jestem okropna-wiem:szok::blink: No i pada:rofl2:

Anielap-witaj ponownie! Może znowu nam się rozkręci forum:tak::-)
Anetka-nie martw się na zapas:happy: Dobrze, że ta wizyta już jutro...
Kadia-dzięki za zapytanie w szkole o pracę:-)
Gosiek, Pusia, Bara-zdjęcia super!

A to moja Basia

88449.jpeg

88453.jpeg

88459.jpeg

88460.jpeg

Cześc Dziewczyny!
Czy mnie jeszcze kojarzycie?
Bardzo chciałabym do Was powrócic. Czytałam Was na bierząco i nic nie pominęłam, ale sama coś nie bardzo wiedziałam co pisac. Weny zabrakło....
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco a przede wszystkim nasze kochane zdolne cudne dzieciaczki.
To jak? Mogę wrócic?​

Hej hej widzę że miałaś taki sam okres jak ja ... tez czytałam a nie wiedziałam co pisać:tak:. Wracaj do nas :tak::-)

Cześć dziewczynki!
Miałam dzisiaj jechać do mojej siostry, ale okazało się, że Hani coś dolega (zdaje się, że to samo co niedawno Basi), no i zostałyśmy w domu;-) Jestem zła na M, bo zapomniał o moich urodzinach, myślałam, że spędzimy jakoś miło wieczór, a on wybiera się na jakąś imprezę z pracy-o tym to nigdy nie zapomni:no::wściekła/y::angry:
Coś się chmurzy, chyba trochę popada i rozmyje tą ich całą imprezę (grill)-ale jestem okropna-wiem:szok::blink: No i pada:rofl2:

Anielap-witaj ponownie! Może znowu nam się rozkręci forum:tak::-)
Anetka-nie martw się na zapas:happy: Dobrze, że ta wizyta już jutro...
Kadia-dzięki za zapytanie w szkole o pracę:-)
Gosiek, Pusia, Bara-zdjęcia super!

A to moja Basia

88449.jpeg

88453.jpeg

88459.jpeg

88460.jpeg

Śliczne zdjęcia, córcia słodziutka :tak::tak::-):-). Co do M to tez bym się zdenerwowała :crazy:. A jeśli chodzi o pogodę to dziś ma być wielka burza mówili że w tym roku takiej jeszcze nie było wiatr 100km/h grat i takie tam

A tak w ogóle to wszystkiego najjjjjj :-):-):-)

Anetko trzymam kciuki żeby jutro okazało sie że z maluszkiem wszystko dobrze :tak::tak:.

To co kobitki ... jak z tym spotkaniem.

Aneta może przez te upały maleństwo się rozleniwiło. Czekam na wieści...

Kasiu jak się jeździ autem? Młody kierowco? Ja mimo iż prawko mam od roku do miasta zawsze autobusem. Moją zmorą jest parkowanie:-D
A z pogodą to Ci sie udało:-D:-D:-D
Ja z kolei namawiam mojego m na spotkanie integracyjne, ale on nie chce jechac. A przydałoby mu się trochę relaksu. Ostatnio ciągle zestresowany.
Zdjęcia Basi cudne. Jaka ona już duuuuuża. No i Hania też wyrosła.

Pusiu a na Twojego Kacperka nie mogę sie napatrzec. Taki przystojniak rośnie...:tak:

My dziś po szczepieniu. Zuzka bardzo dzielna, mimo dwóch ukłuc wcale nie płakała. Rozwija sie prawidłowo. Waga 9,220. Tylko do okulisty musimy iśc na przepłukanie kanalika łzowego. Brrrr... Pewnie nie będzie przyjemnie.​

Aniela tylko juz nie odchodz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bylismy na szczepieniu! malutki nawet nie zapłakał, byl taki dzielny. Oczywiscie zaczal marudzic jak musial wrocic do wozka.A ty masz rejon na sadowej?

Wczoraj zlapał nas deszcz na spacerze, niestety nie wzielismy folii wiec skonczylo sie na biegu z maluszkiem przykrytym pieluszkami tetrowymi.
Mały zaczal mnie juz konkretnie terroryzowac:-D jak płacze, pojekuje w rytm miarowego ma-ma-ma-ma ....az mi zle na sercu sie robi.

Kasia! twoje Basia jest sliczna dziewczynka.

Anetka trzymam kciuki za egzamin i nie denerwuj sie tak!!!!!!!!!!!

Gosiek ale fajna z Ciebie mamusia:tak: i dzieciaczek tez super!

reklama
Miauczus ja z Psiego Pola jestem. Nas też złapał deszcz jak wracałyśmy ze szczepienia. Z dzieckiem na ręku, bez parasola. Dobiegłyśmy do domku mokrusieńkie. Mam nadzieję że żadne choróbsko sie teraz nie przyplącze.

Szukam właśnie jakiegoś aerobiku blisko mnie we Wrocławiu. Muszę sie zapisac i coś ze sobą zrobic. A dzis kosmetyczka idzie do kosmetyczki:-D Muszę trochę sie porelaksowac;-)​

Do góry