reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
A to ja i Zuzia z wczoraj:-) jak świeża bułeczka:-)

Załączniki

• IMG_0024.JPG
    IMG_0024.JPG
    176,7 KB · Wyświetleń: 37
Bara82 Zuzanka śliczniutka :tak::tak::-):-) ... jejku jak ja Was dawno nie widziałam :baffled:.

Co do spotkania to na dzień dzisiejszy pasuje mi 1 lipiec tylko jakie miejsce ??

Musze zacząć myśleć nad transportem hmmm nie wiem czy sie odważę jakimś autobusem ...kto mi wózek wniesie ...:szok:ludzie już sie stresuje :-D:-D:-D

A tu Kacperek :-D:-D Legionista :-D:-D
0275079349.jpg

kacperora6.jpg

kacpero1ej7.jpg

Witajcie!
Ja dzisiaj oddałam Basię dziadkom, a sama pojechałam do byłej pracy po zaświadczenie i do Urzędu Pracy-tak mi się udało, że od razu mój numerek wyskoczył i nie musiałam w ogóle czekać:tak::-)
Ale okłamałam M:no: Miałam jechać sama samochodem do pracy, ale zrezygnowałam-spanikowałam, że nie będę miała gdzie zaparkować, a zresztą podjechał tramwaj i pojechałam. A M powiedziałam, że byłam samochodem... On się mnie ostatnio czepia i ciągle krytykuje jak jadę, więc mu powiedziałam, że z nim już jeździć nie będę:wściekła/y::angry:
No i jeszcze wykorzystałam, że nie ma Basi i poszłam na zakupy-kupiłam dwie bluzki, spódnicę i bieliznę:happy: To lubię:-):-) Już do następnego sklepu nie wchodziłam, bo w tym jednym wydałam sporo kasy:szok:

Dziewczyny mi też pasuje 1 lipca:-):-):-)

Mi tez 1 pasuje!!!! tylko gdzie????????????????????????
Super zdjecia! Kacperek i Zusia - sliczne dzieciaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a my jutro szczepienie mamy....chociaz uslyszelismy ze przy upałach nie szczepia...

Moje drogie witam!!!!

W umie to 1.07 mnie nie pasuje ale cos sie postaram wykombinowac , zależy jeszcze o której godz ????

Legionista super!!!!!

Zuzka - ale supere z Ciebie dziewczynka:tak:

Kasia - z przykroscia musze przyznac ze zadnego nauczyciela u nas nie potrezba:-(

Hejka. Mi ten 1 lipiec też zbytnio nie pasuje. Mój mąż 2 lipca jedzie do Polanicy na rozbijanie kamieni w nerce - a więc będę mieć mały sajgon w domu. I na pewno miałby do mnie pretensje ( uzasadnione), ze on wyjeżdża a ja zamiast ostatnie chwile z nim być i go wspierać - to sobie wędruję - po drugie ja już pisałam, ze do 11 lipca mi pasuje tylko po 16:30 - siła wyższa - praca. Już na to nic nie poradzę.
Szkoda

reklama
Do góry