reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Oto kilka fotek Maksiowego:)
w kapieli
d0ae607bd2486cfaaf7ddd7aee591844,5,19,0.jpg

w domku
c2dad1aba287e42e549be3689ea51273,5,19,0.jpg

z kuzynka Oliweczka ( ukochana kuzynka)
e36290f02c95ca0703d4818c66b84fc4,5,19,0.jpg

jedzie w sina dal......
0ac814fbdb6fecaab0307ec6ee8bc87b,5,19,0.jpg

na spacerku
169b695f1b67faba0c80d03155ec3f0e,5,19,0.jpg
48c79f81f94ca0e0a28be0eb87b680ff,5,19,0.jpg

w upalne dni
11b686e35b0c9d24804447b3e29c68d8,5,19,0.jpg
abf85a23f1795775ba9a7d16c1da739b,5,19,0.jpg
729abe9fc529ffd9b59a38131e0abd39,5,19,0.jpg

zabawa
5cb2220051bfdfd6f12aca2e2e6b7a7d,5,19,0.jpg

zadumany
bb5bce202d640c30b92adb426277e1fe,5,19,0.jpg

z tatusiem
3e766e818c96684332ab11a0975fdca8,5,19,0.jpg

Dopiero teraz na zdjeciach widac jaki ten Maks jest duzy

Wpadam tylko na chwile, bo mecz w telewizji oglądam, a jeszcze tyle roboty przede mną (pranie, prasowanie i zmywanie naczyń:no:)-wróciliśmy niedawno od tesciów, tzn, małą tam zostawiliśmy, a my zrobiliśmy sobie maraton po sklepach-mało co w lodówce już było... Poza tym urządzamy Basi pokoik i po kolei kupujemy jakieś pierdoły, które tworzą nastroj pokoiku:tak:

Dziewczyny śliczne macie dzieciaczki-ja też wkleję kilka fotek, jak znajdę chwilkę;-)
Kadia-szukam pracy jako nauczycielka historii:happy2:
Bara-cieszę się, że z mamą wszystko dobrze:-)
Beti-widzę, że z BB już wszystko ok, bo zdjęcia wstawiłaś-a Ty gdzie na nich?:laugh2:
Gosiek-a Ty się pewnie bawisz na ślubie;-)

a pytam kochana bo u mnie szkoła ma wiecej odzdziałow i zawsze potrezbuje jakis nauczycieli , ale musze sie dowiedzieć jakich!!!

reklama
hejka niestety BB nadal mi nie działa, a zdjęcia wkleiłam bo umiem, ale zadna opcja mi ogólnie nie działa.

Maksiowy fakt wysoki jest ale chudzinka straszna z niego:)
Ja strasznie niefotogeniczna jestem i niestety do zdjec nie pozuje.
Pozdrawiam

Ale im Rosja wkopała bramki w dobrym stylu:tak: no Holandia była zbyt pewna i zlekceważywała przeciwnika:tak: mój typ na finał Turcja - Rosja
mecz był świetny było na co popatrrzeć

Holandia grala calkiem inaczej niz w fazie grupowej, ale slyszalam wypowiedz o tym iz- Chorwacja zmienila sklad- przegrala, Portugalia- to samo no i Holandia rowniez. Ja jeszcze licze na Hiszpanie!
a co z naszym spotakniem? jaki pierwszy realny termin.

A gorka partyzantow to jest w centrum! dokladnie to wzgorze andersa! i tu zdjecie kawalek widac:p

Załączniki

• IMG_1510.jpg
    IMG_1510.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 27
Widzę, że mamy podobne sympatie boiskowe-Holandii od zawsze kibicuję, lubię piłkę ofensywną, a więc jeszcze Portugalia, Hiszpania...:tak: A i tak wygrają albo Niemcy, albo Włosi:no:
My byliśmy dzisiaj z Basią pierwszy raz w zoo. Ale się cieszyła:-p Jak zgram fotki do komputera, to wstawię kilka;-)

Kadia-a w jakiej szkole uczysz, jeśli można wiedzieć? I dziękuję bardzo za pomoc:happy2:

Widzę, że mamy podobne sympatie boiskowe-Holandii od zawsze kibicuję, lubię piłkę ofensywną, a więc jeszcze Portugalia, Hiszpania...:tak: A i tak wygrają albo Niemcy, albo Włosi:no:
My byliśmy dzisiaj z Basią pierwszy raz w zoo. Ale się cieszyła:-p Jak zgram fotki do komputera, to wstawię kilka;-)

Kadia-a w jakiej szkole uczysz, jeśli można wiedzieć? I dziękuję bardzo za pomoc:happy2:
ja ucze w zespole szkół innegracyjnych , jest tam liceum, eceum profilowane , technikum( od tego roku wróciły w łaski), oraz policealne studium i gimnazjum dla niesłyszacych, we wtorek bede na radzie to sie zapytam

reklama
Witajcie kochane :-)
Ale foteczek nawklejalyscie - wszystkie dzieciaczki przecudne :tak::-):tak:

Ja fanem pilki noznej nie jestem.....ale zmuszona jestem zerkac......bo M oglada wszystkie mecze :crazy:
Weekend minal pracowicie.....mamy projekt kuchni, poza tym wiele rzeczy ogladalismy, ktore musimy kupic, ale zamawiac bede przez internet :tak:
Najgorsze jest to.....ze Kuba przedwczoraj mial goraczke ponad 38, wczoraj juz bylo tylko 37.....a dzis wysypka na calym ciele :baffled: Trzydniowki jeszcze nie mial.....ale ta goraczka chyba za niska jak na trzydniowke....Jakos troche na ospe mi to wyglada.....Zapisalam do lekarza na jutro, ale dzis o 16 mam dzwonic czy bez kolejki przyjma nas jeszcze dzisiaj........Narazie obserwuje.....najwiecej plamek jest na tulowiu........:confused: Pojedyncze na reszcie ciala.....musze sie dowiedziec czy zarazamy :angry:

Pozdrawiam Was cieplutko :-)

Do góry