reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Oj macie racje dziewczyny od marca ciągle choroby i lekarze ja mam nadzieje że to sie w koncu skonczy:tak::baffled::tak:no bo ile można???? Anetko brzusio prześliczny i oszczędzaj sie jeżeli 30 odpowiada to ja chętna jestem bardzoooooo:-):tak::-):tak:a egzamin zdasz następnym razem:-) pozdrawiam

reklama
Witam wieczorkiem!
Siedzę sama w domu, bo M na spotkaniu z kolegami (ja byłam w zeszły piątek na spotkaniu klasowym z liceum, a więc dzisiaj jego kolej):tak:
Byliśmy z M dzisiaj rano na basenie-brak mi już kondycji-trzeba cos z tym zrobić, bo po 20 minutach pływania miałam dość:szok::confused:
Później, żeby to wszystko nadrobić poszliśmy na grilla do kuzynostwa M-karkówka, skrzydełka, kiełbaski:-p Była tam kuzynka z 3 miesięczną córeczką-co Basia z niżą wyprawiała:szok: Ściągała jej czapeczkę, właziła do niej do fotelika samochodowego, ale i głaskała, i całowała:laugh2::-D
A jutro jedziemy na skoki spadochronowe (tym razem tylko pooglądać)-teść jest sędzią, a M o niczym innym nie mówi, więc się poświęcę;-)

A Wy gdzie? Pierwsza odwiedziłam dzisiaj stronę:szok::no:

Hej dziewczyny !!!!!!

Jestem dzisiaj umeczona , mały jak nie on zamiast się smiac jak zawsze to płakal , marudził i jęczał , aż myślalam że jest chory , ale on meteopata jak gwałtowna zmiana pogody to mój syn i córka ( co za dzieci) są straszne!!!!
Jestem sama w domu mąż u sąsiada i niby dvd podłancza ;-)

no - ja wczorjaj jak zwykle byłam na koniach a potem pojechaliśmy do teściów na rocznice ślubu
dzisiaj rano jedziemy kupić Ani buty a potem do siostry na spóżnione imieniny

a więc oba dni zajęte na maxa

Eeeeeee laski...i co z tym spotkaniem????
Zadna sie nie odzywa, a mialo byc jutro albo we wtorek :confused:
Gdzie Wam pasuje....mnie w sumie to wsio bo i tak taksowka podjade....
BARA zdaje sie proponowala Park Szczytnicki - fajnie miejsce, mozna by sie umowic przy Hali Ludowej pod iglica np....albo ta Gorka Partyzantow o ktorej pisala MIAUCZUS......
Hop hop - gdzie jestescie?????

aneta23 jestes? dziewczyny????? piszcie co i jak, bo u nas niestety auto sie zepsulo i chyba tez taksowke wezme! Jutro o ktorej? i gdzie? To co ja pisalam czyli gorka partyzantow fajna bedzie dla starszych dzieciakow bo piasek, lezaki, mozna sie pobawic, do poludnia nie ma tam duzo ludzi.

Jestem MIAUCZUS, jestem.....czyli rozumiem, ze jutro nie dzis......
Jak dla mnie w sumie moze byc park - w wozku podczas spaceru Kuba raczej grzecznie w wozku siedzi......a jak bedzie piasek, lezaki i bedzie mial szanse biegac.....to bedzie masakra, ja sie umecze bo on bedzie mial 1000 glupich pomyslow na minute....i nie pogadam z Wami nic bo bede za nim biegac :-p
To ktora......ja mam caly dzien wolny do popoludnia.....wolicie przed poludniem czy po?

A ja wolalabym jednak za wiele nie biegac za Kuba....teraz w ciazy po prostu nie daje juz rady tak jak wczesniej...po drugie zbytnio nie moge przez skurcze - mam sie maksymalnie oszczedzac....dlatego proponuje park :-p

reklama
oki niech będzie park, o której i gdzie dokładnie? nie wiem jeszcze jak przyjae czy tramwajem czy mąż nas przywiezie. wszystko zalezy o której się spotkamy.

Do góry