reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Hej!
Jestem już-mała śpi, a ja zaraz zabieram się za obiad...
Co do moich urodzin wysłałam M sms-a, z informacją, że dziękuję mu, że pamieta:((((( A on dopiero wtedy chyba sobie przypomniał o moich urodzinach:tak: Po 16 przyjechał do domu z wielkim bukietem kwiatów, małym kwiatkiem dla Basi, prezentem dla mnie i jeszcze ciastkami:-):-):-):-) Ale i tak byłam na niego jeszcze trochę zła, bo muszę mu wszystko przypominać...
Później pojechaliśmy do niego do pracy na tę imprezę, grill był na zewnątrz, a my siedzieliśmy w środku. Było całkiem miło, a M wyskoczył jeszcze z tortem dla mnie, więc mu już wszystko wybaczyłam:happy2::-p Do domu wróciliśmy po 21, bo Basia już padała;-)
Na tej imprezie była dziewczyna w ciąży w 37 tygodniu. Ona zawsze była taka chuda, aż nieładnie się na nią patrzyło... I wiecie ile przytyła w ciąży:confused: 3 kilo:szok: I wygląda jakby była w 6 miesiącu, taki ma mały brzuch, aż to nieładnie wygląda... Ani zaokrąglona, ani piersi nie są wieksze... Radek dzwonił niedawno i powiedział, że w nocy jej odeszły wody i dzisiaj o 9 urodziła syna-z imprezy na porodówkę:-D:laugh2:

Anielap-jeszcze sama nie jechałam:no: Zawsze M obok mnie... A parkowanie-nie jest źle-gorzej ze zmianą pasów, bo nie czuję jeszcze odległości samochodów, czy ktoś zwalnia i mnie puszcza, czy nie:baffled:
A Twoja Zuzia waży więcej niż Basia:confused:
Miauczus-witaj!:-)
Pusia-dziękuję!:happy2:

reklama
Witam sie i ja:)

Anielko super że jestes, ja myslalam,że Ty na wiosce bez neta siedzisz.

U nas spoko, choć Maksiowy dzis niemozliwy był, teraz spi, potem idziemy na spacerek.

I co z 1 lipca umawiamy się, gdzie, o której?

Wszystkie dzieciaczki super, słodziaki:)

No własnie co z tym 1 lipca?? gdzie? o ktorej???

Pisałam dzis juz ale skasował mi sie post:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: maluszek moj to niezły klocek, wazy 7 390 g. Wszystko ok, wczoraj mial szczepienie i byl bardzo dzielny, nawet nie zapłakał. Dzis maruda, chyba zabki ida, bo jedynym sposobem zeby nie marudził swoim gardłowy ma-ma-ma-ma, ba-ba-ba sa masaze dziąseł. Eh
A my wczoraj urwalismy sie na mecz, poniewaz ....wyłaczyli mi kablowke! okazalo sie ze gdzies istnieje rachunek wrzesniowy,ktorego nie zapłacilismy i musimy czekac do nd az pojawi sie osoba ktora nam to właczy. :szok: szok normalnie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i oczywiscie upałow ciąg dalszy.
Dzis czeka mnie wieczor z gazeta i ksiazka.
Pozdrawiam mamy.

Dziewczynki moje kochane ja nie wiem czy 1 uda mi sie byc :baffled:bo moja teściowa idzie do szpitala na operacje a poza tym nie wiem czy do pracy nie bede musiała iść:baffled:a może 30 się spotkamy????????:-):-):-):-):-):-)
Dzieciaczki wasze superowe, Aneta wklej fote swego brzucha:tak::tak::tak:Moja imienniczka modelka jak sie patrzy:tak::-)pozdrawiam i dajcie znac co z tym 30????:-)

Hej dziewczyny !!!!!

Witam i jestem zadowolona bo Rosja odpadła!!!:-)

A co w końcu ze spotkaniem bo ja raczej 1 lipca nie będę ale inny termin owszem

A tu kilka zdjęć nowych mojego partyzanta i Klaudi po ściagnięciu gipsu i tak reke ma przy sobie cały czas

Załączniki

• Obraz 001 (4).jpg
    Obraz 001 (4).jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 27
  • Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 29
  • Obraz 003 (2).jpg
    Obraz 003 (2).jpg
    105,7 KB · Wyświetleń: 34
  • Obraz 004 (2).jpg
    Obraz 004 (2).jpg
    102,2 KB · Wyświetleń: 26
Czesc dziewczyny......
Egzamin nie zdany....:zawstydzona/y: Przez wlasna glupote.....a bylo juz tak dobrze, ze nawet egzaminator powiedzial, ze nie wierzy :zawstydzona/y:
No coz......zdolna jestem po prostu :baffled:
Poza tym wczoraj bylam u ginki....na szybciutko podgladnela dzidzie na usg choc miala tego nie robic....Wszystko ok, ladnie rosnie, glowka ma obwod ponad 16 cm. Plci nie bylo wyraznie widac jeszcze....tzn cos niby miedzy nozkami bylo, ale nie wiadomo czy to nie zawinieta pępowina ;-) - za 2 tyg. na usg polowkowym ma byc widac wyrazniej.
Niestety cala mase lekow dostalam - macica mi twardnieje, mam sie oszczedzac jak najwiecej :baffled: Lek na te skurcze przy okazji obniza nadcisnienie, a ja mam 110/70 wiec mam bardzo uwazac, bo moze mi sie robic slabo, zawroty glowy itd Do tego nospa, urosept, wit. C....no i 2 rodzaje na grzyba :baffled: (znowu sie cholerstwo przyplatalo).
No i to tyle.....

Jesli chodzi o spotkanie - to mi i 30 i 1 pasuje w zasadzie.....tyle ze mam wizyte u larungologa tego 30, ale to po 17 dopiero :tak:

KADIA - super dzieciaczki.....Krystianek taki wesolutki, usmiechniety - sliczny:-)
BARA - Wy to macie z tymi szpitalami :-(
MIAUCZUS - no faktycznie niezla waga :szok: - moj Kuba to drobinka...14 miesiecy i 9,6 kg ;-)
KASIA - niezle z ta dziewczyna....i 3 kg tylko :szok::confused: I dobrze ze sie M zrehabilitowal :-p;-)Zdjecia Basi uz widzialam - ale powiem jeszcze raz, jest urocza, a tych sukieneczkach cudnie wyglada :tak:
ANIELAP - a co to z tym kanalikiem sie u Zuzi dzieje? Jak bylo u kosmetyczki ;-)

A to ja i moj brzuch dokladnie w 1 dzien 5 m-ca (czyli tydzien temu)- specjalnie dla Ciebie BARA :-)

Witam! Witam!
Zuzka śpi a ja zamiast obiad gotowac to leniu****ę.
Super dzionek miałam wczoraj! Moja Zu była wyjątkowo znośna, wcale za mną nie płakała jak sobie poszłam do kosmetyczki. A było superowo. Umówiłam się już na kolejny tydzień... Kosmetyczka u kosmetyczki:-D:-D:-D

Aneta szkoda że egzamin oblany. To teraz trzymamy kciuki za następny. A brzusio masz śliczny, taki już duży... I ten blask w Twoich oczach... A mojej Zu czasem się przytyka kanalik łzowy i jej oczko płacze. Tak ze trzy dni i miesiąc nic, potem kilka dni znowu i dalej nic.​

Bara u Was faktycznie ciągle te szpitale:-(​

Kadia ależ Twoje dzieciaki rosną... Krystian to wygląda na dużo starszego niż na roczniaka...​

Miauczus Twój synek to kawał chłopa...:-)​

Ostatnia edycja:
śliczny brzusio. Zdjęcia maluszków boskie.
na temat terminu spotkania się nie wypomiem - bo ja rano pracujęęc mnie nie będzie - w pon. z Mirkiem o 17 mam ćwiczenia a we wtorek pocieszam męzulka przed rozbijaniem kamieni. A więc - ja raczej odpadam - on może jak by coą nagle wyskoczyło ( do pracy nie wpóścili, Promyka zamkneli lub Romek bu nie jechał do Polanicy)

anielap a jakie to zabiegi mialas??????????
aneta.... cholera! durny egzaminator! nastepnym razem bedzie lepiej! Oszczedzaj sie kochana!!!!!!!!!!!!!!!!! sliczny brzusio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny mam kawał chlopa, i dlugiego bo ciuszki 68-74 :-D

Piszcie co ze spotkaniem, kiedy i gdzie bo termin sie zbliza!

A ja dzis sie wscieklam, mojego nie bylo, ladna pogoda za oknem, zapakowalam malego pod pache, wozek w druga reke (!) i hola po schodach, zadowolona ze juz zeszlam zapomnialam ze przeciez wozek rozklada sie pzy uzyciu 2 raczek....eh. Musialam poprosic sasiadki o pomoc. I dzis zakupy dla malego- w smyku jest na czesc rzeczy wyprzedaz wiec kupilismy bod na ...80. Pozdrawiam!

reklama
anielap a jakie to zabiegi mialas??????????
Zrobiłam sobie pierwsze oczyszczanie i pedicure. Za tydz. zrobię mikrodermabrazję lub peeling migdałowy. To zależy jaką potrzebę będzie miała moja buzia po oczyszczaniu. No i obowiązkowo masaż. Uwielbiam masaż. I bardzo też lubie go wykonywac... Oj, dawno nie cwiczyłam, chyba muszę mojego m znów pomaltretowac.​

Do góry