reklama
miauczus54
Fanka BB :)
bara82 to super! bedzie dobrze!
kadia pusia super zdjecia!!!!!!!!!!!!!!! wstawiajcie jak najwiecej takich!
aneta pamietam jak nam proponowano zeby ominac sporzadzanie umowy i skonczylo sie to oczywiscie nasza strata finansowa!
pozdrawiam !!!!!!!!!!!
kadia pusia super zdjecia!!!!!!!!!!!!!!! wstawiajcie jak najwiecej takich!
aneta pamietam jak nam proponowano zeby ominac sporzadzanie umowy i skonczylo sie to oczywiscie nasza strata finansowa!
pozdrawiam !!!!!!!!!!!
kadia2
Bara - bardzo sie cieszymy ze z mamą lepiej pozdrów mamę od nas
miauczus - Ty też wstawiaj zdjęcia !!!
wszystkie dawajcie zdjecia to miłe ogladac jak rosną nasze pociechy:-)
miauczus - Ty też wstawiaj zdjęcia !!!
wszystkie dawajcie zdjecia to miłe ogladac jak rosną nasze pociechy:-)
kadia - śliczne fotki
a co do rączki - to ona ja oszczedza - mó Mirek do tej pory oszczędza paluszka - momo, iz normalnie zgina i prostuje palca
bara - super, zę z mamą lepiej
a mój maż 2 lipca jedzie do Polanicy na rozbicie kamieni nerkowych ( w ostatnią sobotę znowu miał atak kolki nerkowej i wylądował w szpitalu)
jeszcze pogada z lekarzem bo 18 lipca jedziemy na wczasy - a kamienie po rozbicu schodża przez 8 tygodni -a więc -a lbo 2 lipca albo dopiero po wczasach
a ja dzisiaj idę n aślub kuzyna ( mó maż jest świadkiem) - więc mimo, ze jako facet nie lubi takich imprez i ściemnia jak moze żeby nie iść to jednak idzie
później wkleję fotki
pa
a co do rączki - to ona ja oszczedza - mó Mirek do tej pory oszczędza paluszka - momo, iz normalnie zgina i prostuje palca
bara - super, zę z mamą lepiej
a mój maż 2 lipca jedzie do Polanicy na rozbicie kamieni nerkowych ( w ostatnią sobotę znowu miał atak kolki nerkowej i wylądował w szpitalu)
jeszcze pogada z lekarzem bo 18 lipca jedziemy na wczasy - a kamienie po rozbicu schodża przez 8 tygodni -a więc -a lbo 2 lipca albo dopiero po wczasach
a ja dzisiaj idę n aślub kuzyna ( mó maż jest świadkiem) - więc mimo, ze jako facet nie lubi takich imprez i ściemnia jak moze żeby nie iść to jednak idzie
później wkleję fotki
pa
miauczus54
gosiek 289 czekam na fotki
Hejka mi też ciągle BB strajkuje, normalnie zła jestem.
Ja tez chce na wesele i chce fotek wiecej waszych pociech.
My dzis w domu, jako że nie mamy fotelika do auta jestesmy uziemieni.
Co do spotkania to czekam na propozycje, jak mi jakis lekarz w tym terminie nie wyskoczy to sie stawię w pierwszym szeregu!
A pisałam Wam, ze w styczniu bede ciocią, znowu bede całowac i pieścić takiego maluszka, ach te stopki malunie!
Bara superz ę z mama lepiej, teraz napewno dobrze bedzie.
Dzieciaczki na fotach cudniaste!
Ja tez chce na wesele i chce fotek wiecej waszych pociech.
My dzis w domu, jako że nie mamy fotelika do auta jestesmy uziemieni.
Co do spotkania to czekam na propozycje, jak mi jakis lekarz w tym terminie nie wyskoczy to sie stawię w pierwszym szeregu!
A pisałam Wam, ze w styczniu bede ciocią, znowu bede całowac i pieścić takiego maluszka, ach te stopki malunie!
Bara superz ę z mama lepiej, teraz napewno dobrze bedzie.
Dzieciaczki na fotach cudniaste!
reklama
Wpadam tylko na chwile, bo mecz w telewizji oglądam, a jeszcze tyle roboty przede mną (pranie, prasowanie i zmywanie naczyń)-wróciliśmy niedawno od tesciów, tzn, małą tam zostawiliśmy, a my zrobiliśmy sobie maraton po sklepach-mało co w lodówce już było... Poza tym urządzamy Basi pokoik i po kolei kupujemy jakieś pierdoły, które tworzą nastroj pokoiku
Dziewczyny śliczne macie dzieciaczki-ja też wkleję kilka fotek, jak znajdę chwilkę;-)
Kadia-szukam pracy jako nauczycielka historii
Bara-cieszę się, że z mamą wszystko dobrze:-)
Beti-widzę, że z BB już wszystko ok, bo zdjęcia wstawiłaś-a Ty gdzie na nich?
Gosiek-a Ty się pewnie bawisz na ślubie;-)
Dziewczyny śliczne macie dzieciaczki-ja też wkleję kilka fotek, jak znajdę chwilkę;-)
Kadia-szukam pracy jako nauczycielka historii
Bara-cieszę się, że z mamą wszystko dobrze:-)
Beti-widzę, że z BB już wszystko ok, bo zdjęcia wstawiłaś-a Ty gdzie na nich?
Gosiek-a Ty się pewnie bawisz na ślubie;-)