miauczus54
Fanka BB :)
a to moj malutki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do spotkania, jak pisalam dopasuje sie! Miejsce mi tez obojetne... wczoraj bylismy z malym na górce partyzantów- zrobili tam sztuczna plaze, sa lezaki, piasek, prysznice i stoliki. Do południa bylo duzo babek z dziecmi. U mnie zalozenie stroju odpada:-) po porodzie flaczek jestem.
Pusia7 Kacperek sliczny! mamusia tez!
- Pusia (JA ;-)) od poniedziałku do piątku - cały dzień
- Aneta23 od poniedziałku do piątku - od rana do do popołudnia
- gosiek289 wtorek - po 16:30 albo pomiędzy 14- 16 lipca cały dzień
- Beti77 najbardziej wtorek ale się dostosuje
- Kadia2 dostosuje się
- Miauczus54 dostosuje się
- Bara82 ...??
A czemu pytasz? Oczywiscie podpiszemy, jak bedziemy pewni na 100% ze ta ekipa to ta wlasciwa ;-)aneta23 a podpisalas umowe z ekipa
I ja też jestem Pisałam jakiś czas temu, tylko tak mało było nas na forum-max kilka wpisów na dzień, że zaczęłam tylko Was podczytywać... Dostosowałam się do reszty;-)
U nas ok-nadal szukam pracy w szkole i chyba muszę sobie jasno powiedzieć, że nie znajdę Ale o tym na razie nie myślę...
Ja bardzo chętnie też się z Wami spotkam-pasuje mi od pn do pt do 18:-)
Pozdrawiam serdecznie