reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Co do spotkania, jak pisalam dopasuje sie! Miejsce mi tez obojetne... wczoraj bylismy z malym na górce partyzantów- zrobili tam sztuczna plaze, sa lezaki, piasek, prysznice i stoliki. Do południa bylo duzo babek z dziecmi. U mnie zalozenie stroju odpada:-) po porodzie flaczek jestem.

Pusia7 Kacperek sliczny! mamusia tez!

ooo nie słyszałam o tym wzgórzu znam tylko wzgórze Andersa (może to to samo hihi) Takie miejsce fajne, może byśmy sie tam wybrali tylko gdzie to jest:baffled:. Poszukam na necie zaraz. Co do stroju to ja mam taki spodenkowaty :-D (nosiłam go jak byłam wciąż...brzuch się wciągnie i jakoś będzie ;-);-):rofl2:.

Dziękujemy za komplementy :zawstydzona/y:

1. Pusia (JA ;-)) od poniedziałku do piątku - cały dzień
  2. Aneta23 od poniedziałku do piątku - od rana do do popołudnia
  3. gosiek289 wtorek - po 16:30 albo pomiędzy 14- 16 lipca cały dzień
  4. Beti77 najbardziej wtorek ale się dostosuje
  5. Kadia2 dostosuje się
  6. Miauczus54 dostosuje się
  7. Bara82 ...??

Mi pasuje każdy dzień w tygodniu po 16:30 oprócz dni kiedy mam z Mirkiem ćwiczenia.
Już wam podaję kiedy nie mogę:
23.06 - pon.
28.06 - sob ( godz. 9:00 - a więc od 10 już OK)
30.06.08 - pon
03.07.08 - czw.
05.07.08 - sob ( godz. 10:00 - a więc po 11)
10.07.08 - czw.
12.07.08 - sob - jw
14.07.08 - pon. po 11:30
i od 14 - 16 lipca pasuje cały dzień- bo mam już urlop

no i oczywiście soboty i niedziele - po ustaleniu - bo mam ćwiczenia z Mirkiem i jazdę konną

Postarajcie się mnie uwzględnić - z chęcią bym was poznała - jednak z rana muszę siedzieć w pracy :-( - i nie uda mi się wyrwać - bo bym musiała wsiąść urlop

Ostatnia edycja:
aneta23 a podpisalas umowe z ekipa
A czemu pytasz? Oczywiscie podpiszemy, jak bedziemy pewni na 100% ze ta ekipa to ta wlasciwa :tak:;-)
No ale sytuacja zaczyna sie juz klarowac, wiec do podpisanioa umowy coraz blizej....
Tylko najpierw odbior techniczy mieszkania - bo bez tego ani rusz....
A Twoj maly MIAUCZUS slodziutki :-)

Hehehe...ja we Wroclawiu jeszcze nigdy nie jechalam komunikacja miejska :zawstydzona/y:....pewnie znow bede liczyc na taksowke ;-)

I ja też jestem:tak: Pisałam jakiś czas temu, tylko tak mało było nas na forum-max kilka wpisów na dzień, że zaczęłam tylko Was podczytywać... Dostosowałam się do reszty;-)
U nas ok-nadal szukam pracy w szkole i chyba muszę sobie jasno powiedzieć, że nie znajdę:no: Ale o tym na razie nie myślę...
Ja bardzo chętnie też się z Wami spotkam-pasuje mi od pn do pt do 18:-)
Pozdrawiam serdecznie:happy:

I ja też jestem:tak: Pisałam jakiś czas temu, tylko tak mało było nas na forum-max kilka wpisów na dzień, że zaczęłam tylko Was podczytywać... Dostosowałam się do reszty;-)
U nas ok-nadal szukam pracy w szkole i chyba muszę sobie jasno powiedzieć, że nie znajdę:no: Ale o tym na razie nie myślę...
Ja bardzo chętnie też się z Wami spotkam-pasuje mi od pn do pt do 18:-)
Pozdrawiam serdecznie:happy:

hej to widzę że nie tylko ja podczytywałam tylko hahah:-D
Trzymam kciuki żebyś znalazła ta wymarzoną pracę :tak:

No to lista sie powiększyła ::-)

1. Pusia (JA ;-)) od poniedziałku do piątku - cały dzień
  2. Aneta23 od poniedziałku do piątku - od rana do do popołudnia
  3. gosiek289 wtorek - po 16:30 albo pomiędzy 14- 16 lipca cały dzień
  4. Beti77 najbardziej wtorek ale się dostosuje
  5. Kadia2 dostosuje się
  6. Miauczus54 dostosuje się
  7. Bara82 ...??
  8. Kasia2506 pn do pt do 18
A Tu jeszcze mój Kacperek :-)

0269754028.jpg

reklama
Witam was!!!!

Dzisiaj byłysmy z Klaudia ściagnąć gips , ale ma opory aby wyprostowas rękę tymbardziej że to było w łokciu, ale stara się i pewnie bedzie coraz leiej:tak:

Miuczus - sliczne zdjecie

pusia - Kacperek w tym kapeluszu cudnie wyglada

Kasia - a czego chcesz uczyc w szkole???

i kilka nowych zdjęc

Załączniki

• Obraz 012.jpg
    Obraz 012.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 28
  • Obraz 013.jpg
    Obraz 013.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 29
  • Obraz 014.jpg
    Obraz 014.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 32
  • Obraz 017.jpg