reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Dziewczynki moją mamę wczoraj wezwali na trzecią operację i dzis ją zawiozłam do szpitala i jest już po ale zobaczymy jak to będzie:tak:trzymajcie kciuki:tak: mi najlepeij odpowiada albo poniedziałek albo wtorek i tak musze dojechać wiec miejsce mi obojętne, ale myśle że ze względu na pogodę to jakieś wolne powietrze:tak:to czekamy na wieści o zdrówku Maksia i jak wszyscy bedą zdrowi i gotowi to będziemy się konkretnie umawiać :-)a moze ktoś jeszcze bedzie miał ochotę???? Pozdrawiam serdecznie
Ciesze sie Anetko że wszystko dobrze, remont pochłania dużo energii i kasy:tak:

Witam melduje, ze Maksiowy zdrowy jak rydz, nie wiadomo od czego goraczka, wyniki superowe sa. Albo był to wirus jakis i organizm Maksiowy sam zwalczył albo czterodniówka ale to się jutro okaże jak mu rumień szkarłatny na poliu wyskoczy oby nie!

Bara trzymam kciuki za mame napewno bedzie dobrze.
Co do spotkania mi bardziej wtorek pasuje ale sie oczywiscie dostosuje. Czema na propozycjie, może byc plener, byle nie basen bo stroju jeszcze nie zakupilam:)

ja w poniedziałek mam ćwiczenia rehabilitacyjne z Mirkiem i wracamy do domu po 18 a więc odpada.
wtorek - owszem ale po 16:30 - ja pracuję i Mirka odbieram od mamy dopiero ok 16:00
wolne od pracy mam od 14 lipca a na wczasy wyjeżdżam dopiero 17 lipca - a więc będę mieć cały dzień do dyspozycji - a więc jak nie wpasuję się w ten termin to drugi proponuję pomiędzy 14- 16 lipca. :-)

Witam Kobitki ... Pamiętacie mnie jeszcze?? Widzę że nie tylko jak jakoś żadziej zaglądałam

Anielap, Aneta23, Kasia2506 gdzie się podziewacie ????

Kurcze szkoda że już dziewczynki z "dawnej ekipy" sie wykruszyły widziałam już Was i wasze maluszki fajnie jak bym mogła zobaczyć jak sie zmieniły od ostatniego razu :-):tak:. Ale równie chętne poznam nowe mamy z Wrocławia :tak::rofl2:

Ja cały czas zaglądałam i czytałam ale jakoś nie miałam weny na pisanie:baffled:.

U nas po staremu Kacper rośnie
0269571375.jpg

0269583753.jpg

Ma już jednego ząbka ... wczoraj pierwszy raz powiedział coś w stylu "ma ma ma " i "ba ba ba ".

Co do spotkania to ja też chętnie :tak::tak: do końca czerwca nie pasuje nam środa bo mamy basen, a tak to siedzię w domku więc bardzo chętnie wyjdę;-):tak: do ludzi.

Anielap, Aneta23, Kasia2506 gdzie się podziewacie ????
Oj kochana...cos niedokladnie czytasz :-D W srode to ja pytalam gdzie Ty sie podziewasz......:-D
Ja bron Boze nie mam zamiaru sie wykruszac ;-)
A Kacperek sliczny - i baaaardzo urósł :-)

Cos widze, ze ciezko bedzie z terminem, ktory wszystki bedzie odpowiadal....
Ja mowie z gory, ze tylko w ciagu dnia............weekendy i pozne popoludnia spedzam z rodzinka ;-)
BETI - ciesze sie ze Maksik juz zdrowy :tak:
BARA - mocno trzymam kciuki za Twoja mame :tak:

A u mnie wali z ekipami remontowymi ciag dalszy....Jedni mnie wkurzyli, bo okazalo sie ze cena robocizny prawie 50% wieksza niz na poczatku oszacowali :confused: Wiec teraz czekam na oferte innych, zeby przynajmniej te ceny porownac.....
Jutro jestesmy umowieni na projektowanie kuchni, poza tym musimy zamowic drzwi i oscieznice bo trzeba czekac na nie ponad miesiac.....Tak wiec wkolko to samo.....
A wczoraj mialam ochote uszkodzic moje dziecko :baffled: Kuba czasem jest taki niegrzeczny, ze szok.....nie slucha jak zabraniam tylko drze sie jak wsciekly, lazi od szafki do szafki i broi, lodowke otwiera, na parapet wlazi.....A ze wczoraj musialam sprzatac i przygotowac wieksza kolacje bo mielismy goscia z pracy M - to byla jakas masakra po prostu :crazy:

Oj kochana...cos niedokladnie czytasz :-D W srode to ja pytalam gdzie Ty sie podziewasz......:-D
Ja bron Boze nie mam zamiaru sie wykruszac ;-)
A Kacperek sliczny - i baaaardzo urósł :-)

Cos widze, ze ciezko bedzie z terminem, ktory wszystki bedzie odpowiadal....
Ja mowie z gory, ze tylko w ciagu dnia............weekendy i pozne popoludnia spedzam z rodzinka ;-)

upsss coś nie doczytałam :baffled:;-)
No to się cieszę, że jesteś :tak::tak:. No u mnie weekendy tez odpadają tylko dzień powszedni . Co do godziny mogę sie dostosować (kurcze ja jeszcze nigdy sama nie jechałam nigdzie z Kacprem autobusem czy tramwajem :szok: zawsze samochodem z mężem no ale zawsze musi bić ten pierwszy raz hihih:-D:-D. Więc czekam na propozycje .
Może tak jak kiedyś z kinem zróbmy listę w jakie dzień i o których godzinach komu pasuje

1. Pusia (JA ;-)) od poniedziałku do piątku - cały dzień
  2. Aneta23 od poniedziałku do piątku - od rana do do popołudnia
  3. gosiek289 wtorek - po 16:30 albo pomiędzy 14- 16 lipca cały dzień
  4. Beti77 najbardziej wtorek ale się dostosuje
  5. Kadia2 dostosuje się
  6. Miauczus54 dostosuje się
  7. Bara82 ...??
No jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :baffled:.
Czyli z listy winiak że najbardziej "sprzeczne godziny" są po między Anetką a Gosią i tu trzeba znaleźć kompromis :tak: Mysle że jakoś nam sie to uda :tak:;-)

reklama
Czesc dziewczyny!

Wczoraj zrobilismy malemu zdjecia do paszportu. Na moje oko nie wyglada on na 4 miesiace, wyszedl tak dorosło...
Co do spotkania, jak pisalam dopasuje sie! Miejsce mi tez obojetne... wczoraj bylismy z malym na górce partyzantów- zrobili tam sztuczna plaze, sa lezaki, piasek, prysznice i stoliki. Do południa bylo duzo babek z dziecmi. U mnie zalozenie stroju odpada:-) po porodzie flaczek jestem.
aneta23 a podpisalas umowe z ekipa? a Kubus pewnie chce zwrocic uwage na siebie...
Pusia7 Kacperek sliczny! mamusia tez!
Beti77 dobrze ze maly zdrowy!
Bara82 trzymam kciuki za mame!duzo zdrowia dla niej!

Do góry