reklama
kadia2
Fanka BB :)
Beti dzieki za przepis !!!!
a powiedz czy da sie wymić tą miksture
a powiedz czy da sie wymić tą miksture
kadia2
OJ BETI SZKODA , ALE ZAWSZE SIE OKAZUJE ZE JEAKIES DZIECKO REZYGNUJE , A WŁASCIWIE RODZICE I ROBI SIĘ WOLNE MIEJSCE , WIĘC GŁOWA DO GÓRY I ZOBACZYSZ POSZCZEŚCI SIĘ
GNOJEK SEDZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GNOJEK SEDZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miauczus54
Dziewczyny to tak ciezko z ty złobkiem??????????
kadia2
Hej witam!!!!
Nie strajk !!!!! ja mecze generalnie ogladam dzisiaj tez i mam nadzieję że puszczą Turcja- Czechy!!!!!
To fakt ze ciężko się dostac do żłobka , ale do przedszkola tez i szkoły więc po reformie zamiast być lepej jest gorzej, polikwidowali część przedszkoli a tu coraz więcej dzieci i wyż nadchodzi , ciekawe co zrobią mądrale:-(!!!
A ja się ciut odstresowałm w piatek pojechalam ze znajomymi z pracy na piwko , i mąż został sam z dziećmi, ale było fajnie i ogladałam mecz holandia - fracja w kanjpce kt óry był super i stawiam na mistrza europy HOLANDIA!!!!!!
W piatek idziemy sciagac gips i zobaczymy co dalej ????
W czwartek bylismy w szkole klaudi do której idzie od wrezsnia i tez mielismy problem bo to nie jej rejon a teraz przez interenet do postawówek pierwszy rok, ale udało sie załatwić!!!
A dzisiaj byliśmy u sąsiadów na obiedzie , było super ale ja juz musiałam wrócić bo Krystian mi padał
pozdrawiam wszystkie
Nie strajk !!!!! ja mecze generalnie ogladam dzisiaj tez i mam nadzieję że puszczą Turcja- Czechy!!!!!
To fakt ze ciężko się dostac do żłobka , ale do przedszkola tez i szkoły więc po reformie zamiast być lepej jest gorzej, polikwidowali część przedszkoli a tu coraz więcej dzieci i wyż nadchodzi , ciekawe co zrobią mądrale:-(!!!
A ja się ciut odstresowałm w piatek pojechalam ze znajomymi z pracy na piwko , i mąż został sam z dziećmi, ale było fajnie i ogladałam mecz holandia - fracja w kanjpce kt óry był super i stawiam na mistrza europy HOLANDIA!!!!!!
W piatek idziemy sciagac gips i zobaczymy co dalej ????
W czwartek bylismy w szkole klaudi do której idzie od wrezsnia i tez mielismy problem bo to nie jej rejon a teraz przez interenet do postawówek pierwszy rok, ale udało sie załatwić!!!
A dzisiaj byliśmy u sąsiadów na obiedzie , było super ale ja juz musiałam wrócić bo Krystian mi padał
pozdrawiam wszystkie
reklama
Ogladam meczyk bez emocji, Maksiowy gorączkuje, nie wiem co mu jest, podejrzewam że ida górne 5 bo ida.
HEHEHE bedę ciocia w styczniustrasznie sie ciesze.
u nas nic nowego, pogoda się popsuła i dobrze, ze troszke popadało.
HEHEHE bedę ciocia w styczniustrasznie sie ciesze.
u nas nic nowego, pogoda się popsuła i dobrze, ze troszke popadało.