Beti cos szwankuje na forum bo mi od kilku dni wyskakują stare wiadomości jako te najnowszemoze coś znowu naprawiają i bedzie spoko jak naprawią ja u siebie choroby tez nie widziałam lubie zjesc nie ukrywam poza tym lubię jeść i jedzenie wiec przyczyna jest, ale ostatnio lekarze zasugerowali że skoro diety nie przynoszą efektu to może przyczyna leży gdzies indziejale kiedy sie przebadam w tym kierunku to nie wiem mi to aż tak bardzo nie przeszkadzało nigdy ale w tej chwili już za stanowczo za dużo waże i musze chociąż trochę zrzucić tyl;ko nie wiem jak żeby nie było tego co najgorsze czyli efektu jo-jo ale pusto u nas na forum ostatnio widać że pogoda ładna:-) pozdrowienia dla wszystkich
reklama
miauczus54
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Witam sie z rana, wczoraj bylismy na meczu w rynku- normalnie takie tłumy....ale nawet fajnie bylo:-) maly zostal z babcia i dal jej popalic...w koncu usnął, a dzis od rana robi wyrzuty o to ze poszlismy;-).... Zaraz jedziemy na rehabilitacje. Co do wagi- mi brakuje 3 kg to wagi sprzed ciazy. Ja akurat zawsze bylam bardzo szczupla, a teraz, co za tym idzie....wszystko wisi- brzuch flak, nogi to samo. Tragedia. Powinnam zaczac cwiczyc:-(
Witam sie z rana, wczoraj bylismy na meczu w rynku- normalnie takie tłumy....ale nawet fajnie bylo:-) maly zostal z babcia i dal jej popalic...w koncu usnął, a dzis od rana robi wyrzuty o to ze poszlismy;-).... Zaraz jedziemy na rehabilitacje. Co do wagi- mi brakuje 3 kg to wagi sprzed ciazy. Ja akurat zawsze bylam bardzo szczupla, a teraz, co za tym idzie....wszystko wisi- brzuch flak, nogi to samo. Tragedia. Powinnam zaczac cwiczyc:-(
Bara ja waże 83 kg przy wzroście 167 cm czyli dużo, próbowałam rożnych diet ale w żadnej nie bo mi sie zaraz odkurzacz włacza. Nie wiem jak bedzie przy tych tabletkach, ciagle mam wyrzuty sumienia ze je biore. Kolezanka mi dała przepis na diete z syropu klonowego moge ci napisac na pw ale potem czyli wieczorkiem. Ona schudła w 5 dni 6 kg. Mieszka w Belgii i tam jej to zalecił lekarz medycyny naturalnej. Jak wyjem to opakowanie meridii to zrobię sobie ta dietke. a meridii już raczej nie bede brała. Nie mam skutków ubocznych, dobrze się czuję ale jakoś tak wolałabym dłużej nie brac. Miałczusia ja po porodzie tez laska byłam, normalnie już w szpitalu zrzuciałm wszystko co przybrałam w ciązy a nawet więcej. Problemy zaczęly się jak od cyca odstawiłam, przybyło mi w rok 20 kg!A mecz no szkoda ze przegraliśmy, wielka szkoda. Bo w sumie Polak nam gole strzelił, Niemcy nie potrafili Nastepnym razem dobrze już będzie
Hallo kobitki :-)
Nie wyspana jestem....ostatnio czesto sie budze w nocy, potem nie moge zasnac, do tego wydeptuje sciezke do kibelka na siku itd
Weekend minal mi bardzo szybko....
W sobote male zakupki, potem Kuba szalal w ogrodku w swoim baseniku, az sie pogoda zepsula Nastepnie przybyla niania, a my pojechalismy dokladnie pomierzyc cale mieszkanie...Potem bylo kino, kolacja itd
A wczoraj......wiekszosc dnia siedzialam i liczylam....te wszystkie metraze, materialy potrzebne - juz mi sie w oczach dwoilo od cyferek Na szczescie wiekszosc juz wyliczona......:-)
KADIA - spoznione najlepsze zyczonka dla Krystianka
BETI - widze ze wzrost mamy rowny co do centymetra Ja po urodzeniu Kuby niestety nie wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy...i teraz trzeba sie kontrolowac
MIAUCZUS - hihi chyba synkowi nie podobalo sie ze zostawiliscie go z babcia....moze chcial tez mecz poogladac
BETI, BARA - mnie forum nie szwankujenic a nic....nie mam pojecia dlaczego u Was jakies problemy
BARA - moze faktycznie warto te badania zrobic...a noz cos znajda i pomoga ;-)
A reszta gdzie????
Nie wyspana jestem....ostatnio czesto sie budze w nocy, potem nie moge zasnac, do tego wydeptuje sciezke do kibelka na siku itd
Weekend minal mi bardzo szybko....
W sobote male zakupki, potem Kuba szalal w ogrodku w swoim baseniku, az sie pogoda zepsula Nastepnie przybyla niania, a my pojechalismy dokladnie pomierzyc cale mieszkanie...Potem bylo kino, kolacja itd
A wczoraj......wiekszosc dnia siedzialam i liczylam....te wszystkie metraze, materialy potrzebne - juz mi sie w oczach dwoilo od cyferek Na szczescie wiekszosc juz wyliczona......:-)
KADIA - spoznione najlepsze zyczonka dla Krystianka
BETI - widze ze wzrost mamy rowny co do centymetra Ja po urodzeniu Kuby niestety nie wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy...i teraz trzeba sie kontrolowac
MIAUCZUS - hihi chyba synkowi nie podobalo sie ze zostawiliscie go z babcia....moze chcial tez mecz poogladac
BETI, BARA - mnie forum nie szwankujenic a nic....nie mam pojecia dlaczego u Was jakies problemy
BARA - moze faktycznie warto te badania zrobic...a noz cos znajda i pomoga ;-)
A reszta gdzie????
hej - ja też jestem
mój Mirek pooglądał mecz 10 minut a potem ...... zaciągnął mnie do łóżka i poszedł spać - a więc do najlepszych kibiców nie należy
a u nas rodzinka się powiększyła ......
o.....
królika i chomika
królika ma Mirek a moja Ania ma chomika
ps. już mamy psa ( Goldenka ) i rybki
od soboty umieram na bóle mięśni ..... - ot jak byliśmy na koniach to ćwiczyliśmy "kłus" - o matko .... - ale mnie bolą wszystkie mięśnie nawet nadgarstki po wewnętrznej stronie - nigdy w życiu mnie tam mięśnie nie bolały ( nie wspominając o nogach i ramionach )
oj starość nie radość - moją Anię nic nie boli
mój Mirek pooglądał mecz 10 minut a potem ...... zaciągnął mnie do łóżka i poszedł spać - a więc do najlepszych kibiców nie należy
a u nas rodzinka się powiększyła ......
o.....
królika i chomika
królika ma Mirek a moja Ania ma chomika
ps. już mamy psa ( Goldenka ) i rybki
od soboty umieram na bóle mięśni ..... - ot jak byliśmy na koniach to ćwiczyliśmy "kłus" - o matko .... - ale mnie bolą wszystkie mięśnie nawet nadgarstki po wewnętrznej stronie - nigdy w życiu mnie tam mięśnie nie bolały ( nie wspominając o nogach i ramionach )
oj starość nie radość - moją Anię nic nie boli
kadia2
Hej !!!!
dziewczyny jak juz tak mówicie o wdze to ja tez szukam sposobu na schudniecie , na koniec ciąży wazyłam 67 kg , w 3 tyg po porodzie 56 kg ale tez dały o sobie znac przezycia z Krystianem, moja taka stała waga od jakiegos czasu to była 64 , ale niestety przez pól roku przytyłam do 70 kg , więc Beti dawaj przepis na ta diete
A u nas w sumie ok jutro idziemy do Klaudi na zakończeczenie w przedszkolu , z reka sobie radzi nieźle i do kontroli z Krystianem
pozdrawiam wszystkie
dziewczyny jak juz tak mówicie o wdze to ja tez szukam sposobu na schudniecie , na koniec ciąży wazyłam 67 kg , w 3 tyg po porodzie 56 kg ale tez dały o sobie znac przezycia z Krystianem, moja taka stała waga od jakiegos czasu to była 64 , ale niestety przez pól roku przytyłam do 70 kg , więc Beti dawaj przepis na ta diete
A u nas w sumie ok jutro idziemy do Klaudi na zakończeczenie w przedszkolu , z reka sobie radzi nieźle i do kontroli z Krystianem
pozdrawiam wszystkie
miauczus54
Witam
Dzis jestem sama z maluszkiem w domku..czyli pewnie nie oderwe sie.
Juz sie boje co bedzie jak skoncze karmic... nie dosc ze tyle potraw stanie otworem to jeszcze bedzie mozna nawet czasem piwo sobie zafundowac.Wtedy zaczne diete:-)
gosiek.. to rodzinka sie powieksza..caly zwierzyniec
aneta to duzo roboty przed wami!!!!
Dzis jestem sama z maluszkiem w domku..czyli pewnie nie oderwe sie.
Juz sie boje co bedzie jak skoncze karmic... nie dosc ze tyle potraw stanie otworem to jeszcze bedzie mozna nawet czasem piwo sobie zafundowac.Wtedy zaczne diete:-)
gosiek.. to rodzinka sie powieksza..caly zwierzyniec
aneta to duzo roboty przed wami!!!!
kadia2
Hej dziewczyny !!!
I kolejny upalny dzień za nami:-)
Ale w piatem ma byc 18 stopni chyba trochę duża róznica temeratur.
Dzisiaj Klaudia miał zakończenie w przedszkolu i wszystkie dzieci były przebrane za piratów tylko moja bidula na kolorowo i z gipsem , bo nie tańczyła tylko spiewała i mówiła wierszyk.
Byłam na kontroli z Krystianem i jest ok .
Czekam na dietę :-);-)
pozdrawiam
I kolejny upalny dzień za nami:-)
Ale w piatem ma byc 18 stopni chyba trochę duża róznica temeratur.
Dzisiaj Klaudia miał zakończenie w przedszkolu i wszystkie dzieci były przebrane za piratów tylko moja bidula na kolorowo i z gipsem , bo nie tańczyła tylko spiewała i mówiła wierszyk.
Byłam na kontroli z Krystianem i jest ok .
Czekam na dietę :-);-)
pozdrawiam
reklama
No witam u mamy jestem i wszystko mi tu działa:-), zobaczymy jak bedzie w domu na moim kompie. Maksiowy poszedł do przedszkola, po kuzynke swoja ukochana Oliwke. , pewnie wyjść nie bedzie chciał.
a oto dietka obiecana.
zwykly kanadyjski syrop klonowy klasy C ( koniecznie klasy C ze wzgledu na zawartosc mineralow i vitamin)
np.
TEN
Robi sie mieszanke z wody 250 ml , syropu 2 lychy stolowe, dodaje sok wycisniety z polowki cytryny i dodaje szczypte pieprzu cayenne. Mikstury pije sie ile sie chce ( minimum 6 szklanek duzych dziennie) i nie je sie nic Diete mozna stosowac raz na pol roku od 5-10 dni ( naprawde max) i pomaga ona oczyscic organizm przy okazji pozbywajac sie zbednego tluszczyku i usprawniajac przemiane materi. Poprawia funkcjonowanie watroby, nerek i paru innych narzadow Czlowiek nie jest glodny, dostaje naprawde takiego powera ze szok No i syropek jest nieszkodliwy dla zdrowia, bo zawiera odpowiednia ilosc kalorii, mineralow i witamin do normalnego funkcjonowania organizmu, nie uzaleznia, nie zawiera chemicznych swinstw.
Można zrobic sobie zapasik na cały dzień w dzbanku dając odpowiednie proporcie.
zapraszam.
kolezanka schudła 6 kg w 5 dni
ja ten syrop zakupie w sklepie Herbavitu, sprawdzałam, jest. U nas kosztuje 26 zł. Opakowanie starcza na 5 dni.
Jutro zobaczę czy Maksiowego do żłobka przyjęli, bo wywiesza liste przyjetych, znając zycie nie dostanie sie.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa schudłam 3 kg w tydzień. pozdrawiam
TEN
Robi sie mieszanke z wody 250 ml , syropu 2 lychy stolowe, dodaje sok wycisniety z polowki cytryny i dodaje szczypte pieprzu cayenne. Mikstury pije sie ile sie chce ( minimum 6 szklanek duzych dziennie) i nie je sie nic Diete mozna stosowac raz na pol roku od 5-10 dni ( naprawde max) i pomaga ona oczyscic organizm przy okazji pozbywajac sie zbednego tluszczyku i usprawniajac przemiane materi. Poprawia funkcjonowanie watroby, nerek i paru innych narzadow Czlowiek nie jest glodny, dostaje naprawde takiego powera ze szok No i syropek jest nieszkodliwy dla zdrowia, bo zawiera odpowiednia ilosc kalorii, mineralow i witamin do normalnego funkcjonowania organizmu, nie uzaleznia, nie zawiera chemicznych swinstw.
Można zrobic sobie zapasik na cały dzień w dzbanku dając odpowiednie proporcie.
zapraszam.
kolezanka schudła 6 kg w 5 dni
ja ten syrop zakupie w sklepie Herbavitu, sprawdzałam, jest. U nas kosztuje 26 zł. Opakowanie starcza na 5 dni.
Jutro zobaczę czy Maksiowego do żłobka przyjęli, bo wywiesza liste przyjetych, znając zycie nie dostanie sie.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa schudłam 3 kg w tydzień. pozdrawiam