reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

I ja się witam-życzę wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego:tak::-):-)
Ja byłam dzisiaj u swojej mamy-ciastko, kawa, szampan-jak dobrze mieć mamę:happy::happy::happy:
Od swojej córeczki dostałam kwiatka i odcisk dłoni w gipsie (przy ogromnej pomocy tatusia;-))
Poza tym złożyłam wypowiedzenie i pracuję tylko do końca tygodnia:sorry2:

Miauczus-gratulacje i wszystkiego najlepszego:-):happy:
Pusia-cóż to za technika zasypiania?-sama jestem ciekawa, bo u nas dalej jedna pobudka:sorry2:
Anetko-trzymam kciuki:-)
Gosiek-ale te dzieci są mądre-mam nadzieję, że Miruś szybko zapomni...:tak:
Kadia-witaj z powrotem:happy:
Beti, Anielap, Gingeros, Bara-co u Was?:blink:

reklama
HEJ KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM ZMECZONA I MAM JUZ DOŚĆ DZIESIEJSZEGO DNIA, ALE JAKOS MINĄŁ I MAM NADZIEJĘ ŻE BEDZIE CORAZ LEPIEJ . JA MAM TAK ZAWALONE GARDŁO ŻE NIE MOGE NIC PRZEŁYKAĆ , ALE IDE JUTRO DO LEKARZA , A MYSLAŁAM ŻE SAMO MINIE:-(, A MOJA KLAUDIA ZŁAMAŁA DZISIAJ W PRZEDSZKOLU REKE , STRASZNIE PŁAKAŁA BO TO ZŁAMANIE NADKLYKCIA KOŚCI RAMIENNEJ WIĘC KICHA I LEKARZ SAM POWIEDZIAL ŻE CIUT GORZEJ BO TO OKOLICE ŁOKCIA , ALE POWINNO BYĆ OK , ALE JAK ZAKLADALI JEJ GIPS BYŁA BARDZO DZIELNA :tak:, OCZYWISCIE PRZERAZONA BO NIE WIEDZIAL JAK SIE PRZEBIERZEMY DO SPANIA I JAK BEDZIE SPAĆ ALE DAŁYSMY SOBIE RADE CHOCIAŻ CIUT CZASU NAM TO ZJĘŁO I OCZYWIŚCIE WYSIUDAŁA TATE Z SYPILNI I SPI ZE MNĄ:-), A KRYSTIAN WYKAŃCZA NAS FIZYCZNIE NIE CHCE RACZKOWAC TYLKO CHODZIĆ A ŻE JESCZE NIE POTRAFI TRZEBA GO TRZYMAĆ CHOCIAŻ CORAZ LEPIEJ MU TO IDZIE

No i dupa kochane - NIE ZDAŁAM.............jestem po prostu beznadziejna, czuje sie jak tłuk jakis po prostu :no::-(
Plac zdałam - wszystko pięknie, ładnie......wyjechałam na miasto, wszystko cool, ładnie zaparkowałam, zawracałam, wszystko cacy......a po pol godziny przejechalam na pomaranczowym swietle - ja sadzilam ze za pozno na hamowanie, egzaminator byl innego zdania................i koniec :-(
Nastepny egzamin za miesiac.............Dla pocieszenia dodam ze jedna z dziewczyn zdawala 13 raz......wiec co ta:-(m moj 4 w porownaniu z tym :baffled:
Jest mi smutno, juz sobie popłakalam, do tego było mi strasznie niedobrze, wiec rzyganie zaliczyłam :sorry2:

anetko - współczuję :-(
kadia - oj biedna jesteś i twoja córcia - poważne ma złamanie :-(

a u mojego Mirka już lepiej - strupki po szwach już zeszły - jeszcze ten odchodzący paznokieć został ( kostka też się chyba zrosła - mam taką nadzieję)
wczoraj złożyliśmy podanie do żłobka - mam nadzieję, że się dostaniemy - ale z tego co słyszałam, może być źle:no: - wczoraj było ponad 70 podań a miejsc 50.

anetko! nie martw sie! moje kolezanki zdawaly po kilka a nawet kilkanasie razy i niczym sie nie przejmowaly- a zdarza sie ze osoby jezdzace beznadziejnie maja "fuksa" i zdaja:wściekła/y: . Szkoda tylko kasy:-(

Echhhh.....no wlasnie tej kasy szkoda cholerka.....Ja juz w sumie jakie 3000 zl na to prawo jazdy wydalam :wściekła/y:

GOSIEK - ciesze sie ze z raczka coraz lepiej.....powodzenia w sprawie zlobka
KADIA - przykro mi z powodu zlamania corci :-(

Witajcie dziewczynki.
Kadia ale nieszczęście z tym złamaniem, a co przedszkole na to? Jak można nie dopilnowac? Mam nadzieję ze z gardełkiem u Ciebie tez oki.
Anetko myslę ze egzaminator po prostu musiał się do czegos przyczepić, cholewka w tym naszym miescie cięzko zdac za 1 szym razem, ja to się jakoś przemóc nie moge by na egzamin iśc. ale w koncu bedę musiała. Tylko tej kasy mi szkoda. PRAWKO TO PRAWDZIWA SKARBONKA.
Tak sobie myslę ze w przyszłym tygodniu porwe Twjego Kubusia na obiecany spacerek, a ty odpoczniesz. Tylko jeszcze lekarzy pozałatwiam, jutro idziemy do ortopedy z Maksiowymi koślawymi stopkami, a ja w poniedziałek mam gina wiec jakoś się umówimy:-)

Mój dzieciaczek ma już pampera tylko do spania. Dzis pojechalismy pierwszy raz do moich rodziców bez pampera i siusiu było między jednym a drugim autobusem na przystanku na trawce, ale jestem dumna z mojego malucha. Powiem ze nawet po nocy pamper suchy ale dla bezpieczeństwa nakładam.

Miałczus na fotki czekamy.

WITAM WAS !!!!!

ANETKO- BARDZO MI PRZYKRO ALE NIE MARTW SIE, MIAUCZUS MA RACJE CZASAMI SIE ZDAJE PO KILKA RAZY I TO NIE SWIADCZY O TYM ŻE JESTEŚ TŁUKIEM , NA POCIECHĘ POWIEM CI ŻE MOJA SZWAGIERKA ZDAŁA ZA PIERWSZYM RAZEM 2 LATA TEMU , I NIE JEŹDZI A MA AUTO STOI DLA OZDOBY POD DOMEM , I JEST BEZNADZIEJNYM KIEROWCOM:tak::-), WIĘC GŁOWA DO GÓRY BEDZIE DOBRZE
GOSIEK - ZŁAMANIE DOŚĆ POWAZNE BO JEST TO STAW ŁOKCIOWY , WIĘC LEKARZ SAM POWIEDZIAŁ ZE NIEWESOŁO, ALE POTEM REHABILITACJA , ALE NIE TO NAJGORSZE , GORSZE JEST TO ZE MAŁA RYCZY BO ONA JEST LEWORECZNA I JEST LEWA REKA:-(, TRZYMAM KCIUKI ZA TO ABY MIRUS SIE DOSTAŁ DO ŻŁOBKA I SUPER ŻE Z PALUSZKIEM JUZ LEPIEJ
BETTI- NO CÓŻ DZIECI JEST TROCHE W PRZEDSZKOLU ALE AKURAT PRZYTRAFIŁO SIE PANI KTÓRA JEST BARDZO FAJNA , PILNUJE DZIECI ZAWSZE I SZKODA MI JEJ BO AŻ PŁAKAŁA WCZORAJ , ALE PEWNIE GDYBY BAŁA STANOWCZA I KRZYKNĘŁA NA NIE TO MOZE BY SIE POSŁUCHALY GWIAZDY, ALE NAJWAZNIEJSZE ABY TO PRZETRWAC BO MAŁA DZISIAJ GORZEJ PSYCHICZNIE:-(

POZDRAWIAM RESZTE MAM I DZIECIACZKÓW

WITAM WIECZOROWĄ PORA!!!!
WIDZE ŻE DZISIAJ TUTAJ SĄ TŁUMY:tak::szok:
NO CÓŻ !!! U NAS CIĘŻKO !!!! JESTEM ZMECZONA I PADAM , KRYSTIAN DAJE W KOŚĆ , NAJCHETNIEJ TYLKO BY CHODZIŁ A JA NIE MAM SIŁY GO TRZYMAĆ , A KLAUDIA ZACHOWUJE SIĘ JAK HISTERYCZKA, ALE NIEPOKOI MNIE JEDNO , NIE WIEM BO NIGDY NIE MIALAM NIC ZŁAMANEGO , MÓWI ZE CAŁY CZAS BOLI JA REKA A JAK JEST W GIPSIE CHYBA NIE POWINNA:-(

reklama
rzeczywscie tlumy tu od rana ;-);-);-) u nas pojawil sie pierwszy katarek:angry: kupilismy malemu fride ale zastanawiam sie co mozna kupic w aptece bez recepty. Czy cos polecacie???????? a taka ładna pogoda i grilla planowalismy:sorry2:

Do góry