reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

bara82 jestes kochana, od razu mi sie milo na serduszku zrobilo:tak::tak: nie martwie sie w kwestii "czy to ten itp" . Nie lubie skupiac uwagi....ze mnie wodzirej taki ze ho ho:no::no::no::no::no::no:...ehhhhh. Panikuje :-p

milych snow dziewczyny!

reklama
Miałczusiu kochana życze Ci aby każdy dzień Waszego Wspólnego ŻYCIA był dniem PEŁNYM MIŁOSCI,
by każda łza w Waszym życiu BYŁA ŁZĄ SZCZĘŚCIA,
a w kazde słowio które do siebie powiecie miałao KSZTAŁT SERCA.

z1879836X.jpg

sto lat!!!!!

czekamy na fotki:-)

Beti77 DZIEKI, takiego cuda ( ze zdjecia)to ja nie mialam:wściekła/y::-D wlasnie w ramach wymiany siedze w domku i szykuje sie do wyjscia! maly juz spi..

DZIEWCZYNY JESTEM PO ŚLUBIE:szok::szok::szok:
fajnie ogolnie- chociaz okazuje sie ze my z moim jestesmy straszne niemoty, ja ustawialam z braku laku ludzi do zdjecia. Az mi pot sciekal :-D Przysiega poszla bez problemu- tylko jak przyszlo co do czego nie wiedzialam ze trzeba sie juz calowac :no: i moj po cichu- "no caluj mnie" hihihih
Ogolnie zauwazylam ze moja rodzina jest bardziej imprezowa...

HEJ DZIEWCZYNY !!!!
NIE ZAGLADAŁAM DO WAS BO NIE MIAŁAM NETU:szok:
DO TEJ PORY DZIALAŁ BEZ ZARZUTU A OD TYGODNIA BLUECONNECT NIE DZIAŁA I W/G DZIALU TECH POWINIEN , WIĘC MUSIAŁM ZAMÓWIĆ SOBIE NA TELEFON INTERENET W PLUSIE , PODŁANCZAM GO DO LAPTOPA I OTO JESTEM:-).

MIAUCZUŚ - WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!!!:tak:

UCAŁOWANIA DLA SZYSTKICH MAM I ICH POCIECH

JRZE WIECZOREM TO POCZYTAM CO U KTÓREJ SIE WYDARZYŁO:tak:

aneta - powodzenia w USG =- u mnie MIrek w połowie ciąży był ułożony w poprzek i tak do 7 miesiąca - a więc ma jeszcze czas
paluszek Mirka- już lepiej - we wtorek byliśmy na zdjęciu szwów - teraz czekamy aż odpadnę strupki
jednak mały cały czas chodzi i mówi "bum - ała - bum" - a więc pamięta i cały czas uważa na paluszka
niestety w nocy płacze - chyba ma złe wspomnienia ( szpital. ból itp)
dzisiaj już wróciłam do pracy - MIruś pojechał do babci - nawet było OK - bez problemu został
miauczuś - gratuluję :tak:
marti - ja też witam

Witajcie najwspanialsze mamusie ;-)
Najlepsze zyczonka dla Was kochane :-)

A teraz co u nas;-)
U nas ok .......Kuba w ramach prezentu obudzil sie o 8:45 (tzn wczesniej byly jeszcze 2 pobudki jak zwykle, ale wstawal M jak zwykle).
Wczoraj jakos chlodnawo i nieprzyjemnie bylo.....ale spacerek zaliczylismy, nowy rowerek Kuba przetestował - sprawdza sie super.
Przy okazji odwiedzilam vision express zeby kupic nowe soczewki...no i przebadalam oczka bo cos gorzej widze..........No i wada poleciala o kolejna 1 dioptrie :-( - jest - 4,75 :wściekła/y: - na szczescie soczewki zawsze troche slabsze sie kupuje wiec mam - 4,25 ;-) Tylko kurka....ja nie wiem co bedzie po kolejnym porodzie....oslepne juz chyba calkiem.....dobrze ze przynajmniej siatkowka jest ok.
No a dzis ostatnie jazdy - a jutro na 8 egzamin :dry: Ja sie nie nastawiam za bardzo, ze zdam - jakby co bede mile zaskoczona ;-)

A w piatek na usg byłam. U jakiegos innego lekarza (moja ginka tylko w czwartki przyjmuje) - niezly kretyn, ale nie chce sie denerwowac, wiec daruje sobie pisanie o tym ;-)
Suma sumarum.......robil mi to usg ponad pol godziny, bardzo dokladnie.
Posluchalam serduszka :-) Dokladnie pokazywal mi mozg.......moje dziecie roooooosnie, jest wieksze niz wskazuje faktyczny wiek ciazy (ktory jest i tak zawyzony :-p)
Kosc udowa tez udalo sie zmierzyc.
Z przeziernoscia znow byl problem....az zmusilam tego doktorka zeby sprobowal przez brzuch....no i wymierzyl, jest ok :-p
I jeszcze chcialam Wam powiedziec, ze od czasu do czasu (glownie wieczorem jak leze w lozku i sie skupiam ;-)) zaczynam czuc bardzo delikatne pukanie w brzuszku :-)
I

GOSIEK - ciesze sie ze juz złapka ok.....nie dziwie sie ze Mirus pamieta, to napewno duzy stres i bol byl dla zasu do cniego....ale napewno z czasem zapomni :tak:
Ja wiem ze dzidzia na ulozenie glowka w dol ma jeszcze czas.....u mnie chodzilo o to zeby obrocila sie profilem i dala zmierzyc przeziernosc ;-)
BETI - super ze maly radzi sobie coraz lepiej bez pieluchy :tak:
BARA - z listopada mowisz najfajniejsze......z pewnoscia :-)....i jeszcze z kwietnia :-p;-)
KADIA - ciesze sie ze juz masz "lacznosc" ;-)
ANIELAP, PUSIA - a Wy gdzie sie podziewacie???? Brakuje Was tutaj
GINGEROS - mowilas ze nas nie opuscisz :-( Jak tam w pracy?
KASIA - a Ty gdzie?

anetko - aa.... rozumiem - coś nie byłam na czasie - sorki ;-)
a z oczkami nie martw się - mi po córce też poszły oczka - a po urodzeniu Mirka nawet o 0,5 dioptrii nie drgnęło
wadę też mam dużą
soczewki -4,74 a okulary -5,00

Witam

sporo mnie tu nie było (poczytywałam ale jakoś nie mogłam sie zabrać za pisanie)
Kacper rośnie :) prawie raczkuje długo potrafi sobie usiedzieć sam lepiej śpi w nocy (wprowadziliśmy nowa technikę uczenia zasypiania i sprawdziła sie ona w 100% - Kacper śpi od 20:15 do 5 (zjada) i spi np do 7 albo 8 :))).

Hmmm co tam jeszcze u nas ... na basenie super puszczam Kacpra na wodzie (on jest z rękawkami i taki czymś w pampersie) a ona sam pływa i cieszy sie jak szalony hahah.

aneta23 super że dzidzia ładnie rośnie
miauczus54 wiele miłości i radości z okazji waszego ślubu :tak:

Kobitki dla was wszystkich najwspanialszych mam Życzenia z okazji naszego święta :-)

reklama
DZIEKUJE WSZYSTKIM WAM ZA ŻYCZENIA I CIEPŁE SŁOWA:-D:-D:-D:-D:-D

Wam tez z okazji Naszego Świeta od mojego synusia wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!

gosiek289 i tak dzielny jest chłopak..pewnie szybko zapomni
aneta23 ja w Ciebie wierze! i trzymam kciuki! pisz szybko jak poszlo!

Do góry