reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

czesc dziewczynki:-)ja czytam ale nie mam siły na pisanie bo u mnie intensywnie ostatnio pod wieloma względami:tak:ale jak sie polepszy pogoda to musimy sie spotkac bo jak pozniej wroce do pracy to tylko wolne wekendy zostana:tak:ja nadal obstaje za Zoo:-)
Miauczus nie denerwuj sie wszystko pojdzie dobrze to ma byc najpiekniejszy dzien i bedzie:tak::-)czekam na foty:-) Anetko ja cie rozumiem bo moja Zuzia ma tyle energii ze mnie wykancza fizycznie i psychiczbnie bo pomysly tez ma niezle:tak:ja licze ze jej troche przejdzie:tak:

reklama
Jestem i ja:tak:
Nie chciałam pisać sama do siebie:sorry2: Dobrze, że Anielap pociągnęła wątek:tak:
My wczoraj mieliśmy ciężką noc-Basia tak płakała, aż się zanosiła, dopiero pomógł czopek, ale i tak przez pół nocy nie spaliśmy:no: Wyglądam ostatnio jak zombi-podkrążone oczy i blada cera-muszę coś ze sobą zrobić... Może zacznę jutro od spania:tak:;-) O już słyszę popłakiwanie małej, oby ta noc była spokojna:sorry2:
W pracy rozmawiałam dzisiaj z szefową-mówiłam, że chcę złożyć wypowiedzenie i wyjaśniłam dlaczego:sorry2: Poprosiła mnie, żebym się jeszcze zastanowiła do poniedziałku... Ale ja i tak już nie zmienię decyzji:tak: Co do dalszych planów, to chcę zrealizować moje marzenie z dzieciństwa, czyli uczyć w szkole:-):happy: Może uda się znaleźć jakiś etat dla nauczycielki historii;-)

Bara-mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej-trzymaj się:-)
Beti-to podajmy sobie ręce z tą ostatnią nocą:-( Katar-sio!!!
Miauczus-stresik mały jest, ale jaki miły:-p
Anielap-mój M pracuje ostatnio od rana do 12 w nocy:szok::dry:
Anetko-a Basia dała dzisiaj popalić dziadkowi-a co niech wie jak to jest:-D Jaki był ucieszony, jak wróciłam z pracy i szybko uciekł:sorry2:

a ja zagladam czasami - na razie MIrek jest b. absorbujący - lubi się rozpieszczać - ale już w poniedziałek wracam do pracy a więc skończy się laba:no:
a u was widzę, ze se sporo dzieje i dobrego i złego

Dziewczyny u mnie pelne szykowania- pogoda zawalila, okazuje sie ze nie mam nic na wierzch cieplejszego do sukienki:( jutro na zakupy. Musze tez odebrac sukienke...:angry::angry::angry: za ktorej przerobke (zwezenie i wyprofilowanie) musze zaplacic ...150 zl:szok::szok: szok jak dla mnie:no:

kasia2506 realizuj marzenia!!!!!! zawod nauczycielkie historii piekny... ja zrezygnowalam na praktykach:-p:-p

Czesc skarbeczki :-)
U nas nocka znowu beeeee.....Kuba okolo 2 zaczal tak sie drzeeeeeeec :szok:...nie umielismy go uspokoic. Skonczylo sie na butli, bo balam sie ze ktorys z sasiadow przyleci :dry:
Ale tak poza tym....to od wczoraj jestem w szoku.....Kuba z tych co za czulosciami nie przepada, buziaki od swieta i to nie na prosbe tylko jak ma sam ochote............I wlasnie od wczoraj tak nas obdziela tymi całusami....ze nie wiem co mu sie stalo.....;-)
M dzis niestety w pracy - na szczescie jutro juz weekend :-)
A dzis wieczorkiem idziemy na usg - trzymajcie kciuki zeby moja uparta dzidzia tym razem zechciala sie odwrocic odpowiednio :-D

A TERAZ PYTANIE CALKIEM Z INNEJ BECZKI:
Dziewczyny czy miałyscie moze do czynienia z jakimis ekipami remontowymi z Wrocławia? Zaczynami powoli szukac jakiejs firmy, ktora wykonczy nam mieszkanie......niestety ze znajomosciami kiepsko, a fajnie by bylo gdyby to byl ktos sprawdzony :tak:

MIAUCZUS - udanych poszukiwan......ale miejmy nadzieje ze jutro bedzie juz cieplo. Co do tej ceny to ja niestety nie orientuje sie czy duzo czy malo :dry:
GOSIEK - lepiej juz z raczka Mireczka?
KASIU - udalo sie troche wypoczac?
BARA - mam nadzieje u Ciebie wszystko ok, mimo ze intensywnie ;-)
BETI - napewno sie polubia.....moj Kuba ogolnie lubi dzieciaki.....Przedwczoraj w centrum handlowym ganial za jakims dwulatkiem - jaka radoche mieli obydwaj :-D

Ja również witam wszystkie przyszłe i obecne Mamusie z Wrocławia :-) Ja zostanę Mamusią mojego pierwszego Maleństwa na początku listopada 2008 i na pewno będę tutaj często zaglądać i podpytywać o dobre rady :-))

Pozdrowionka serdeczne!
Marti77

Witaj MARTI - zapraszam Cie rowniez do dzialu listopad 2008....ja tez mam termin na listopad, tyle ze raczej koncowka bo 22 :tak::-)

Witaj Marti:)

Mój Maks przesadza ze spaniem, normalnie po 3 h potrafi spac a potem chodzi spac o 23:crazy:.
Ja sie przychodze chwalić. Maksio od wczoraj cały czas bez pampera tzn do spania i na dwór tak ale pamper suchy, zawsze siada na nocnik i siusiu w nocniku:-). Sam sobie nocnik prznosi i jest dumny jak paw gdy nasiusia.

Po 2 zrobilismy mu juz normalne łóżeczko, jak kupowalismy łóżeczko to takie z opcja ze mozna potem zrobc łózko. No i wczoraj ściągnelismy szczebelki. Maksio ładnie spał w nocy i nie spadł mimo iż go zabezpieczam od upadku.

Dobra na razie kończe bo spioch właśnie wstał!

Beti77 super z tym nocnikiem!!!!

Marti77 ja tez witam:-D:-D

aneta23 nie wiedzialam ze ty drugiego maluszka sie spodziewasz!! fajnie:) ja tez mysle ze za 1-2 lata cos sie zdziala:-p:-p
a co do ekip- warto poszukac w archiwum wyborczej, byl kiedys swietny artykul czego unikac i po czym poznac rzetelna firme...

Dziewczyny jutro slub!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:
a teraz ide myc malego..

reklama
Witam nową mamę:)z listopada są najfajniejsze dzieci;-):-)aneta niestety nie mam nikogo do polecenia, ale napewno kogoś znajdziecie a u mnie w miare spoko nie poddaje sie złym nastrojom:tak:Miauczus trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzien i czekam na relacje i fotki, nie denerwuj sie wszystko pójdzie dobrze całe wrocławskie bb jutro bedzie o tobie myslec i dodawac ci otuchy wiec z takim wsparciem musi byc ok:-)pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki

Do góry