reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
czy ktoras z was miala do czynienia ze spacerowkami baby design ? a jak tak to ktory model jest najlepszy ?
do konca roku bede korzystala ze swojego wielofunkcyjnego wozka bo na moje wertepy inny nie przejdzie ale chce lekki wozek i MALY !! na wyjazdy

Mia w ktorym miejscu mieszkasz ??

Mia najlepiej wybrać pediatrę w miarę blisko Twojego miejsca zamieszkania:tak:

Agnieszka ja niedawno wymieniałam wózek wielofunkcyjny na mniejszą spacerówkę. Pan w Askocie bardzo odradzał właśnie Baby Design. Ale nic nie jestem w stanie o nich powiedzieć, bo nie korzystałam.​

mia - dziewczyny ci dobrze radza - znajdż koło siebie
ja mam przychodnię dość daleko - bo na Róży wiatrów ( a mieszkam na Gaju) - ale chodze tam tylko na szczepienia - a więc niezbyt czesto - a jak dzieciaki chorują to mam prywatną pediatrę - jedną i tą samą od 12 lat

dzięki dziewczyny zamiłe słówka :tak::-);-)

pusia7
anielap
wklejcie zdjącia - :-):tak:
czekam z niecierpliwością :rofl2:

Już wklejam :tak:

Cos tłumy walą do mojego małego mieszkanka hihi

domekfj1.jpg

obzin4.jpg

Mój mężulek :tak:
mulekjp5.jpg

Muzykanci

grajkiwn7.jpg

Śpiący Kacper :-)
namiotxp5.jpg

wwzkulm2.jpg

No i to by było na tyle :tak:
my.php

Pusia - śliczne fotkii rodzinka - faktycznie niektóre miejsca mieliśmy podobne :tak::-D - ale obasada była inna :-D:-)

Cześć!
Ja wpadam tylko na chwilę, bo niedługo znowu zmykamy z domu. Długi weekend spędzamy cały poza domem-w czwartek robiliśmy roczek Basi na powietrzu, w piątek-wypad na wieś do kolegi M, a wczoraj wybraliśmy się do zoo-MASAKRA-kolejka chyba z pół kilometra-nie staliśmy:no: Basia nie należy do tych cierpliwych... A dzisiaj jedziemy do moich rodziców, no i pewnie spacerek w lesie zaliczymy:tak:
Dziewczyny-śliczne zdjęcia:-) Ja też jakieś dodam, tylko nie na moim kompie, bo tu się nie da:-( Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli:happy:

reklama
Pusia zdjecia fajniutkie. No i ja też teraz tylko kilka, a może wieczorkiem coś jeszcze wrzucę.​

na huśtawce:

na łączce:

na polance w lesie:

Miłego popołudniowego weekendowania. Szkoda że juz sie kończy laba i leniuchowanie.​

Do góry