reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Pusia zdjecia fajniutkie. No i ja też teraz tylko kilka, a może wieczorkiem coś jeszcze wrzucę.​

na huśtawce:

na łączce:

na polance w lesie:

Miłego popołudniowego weekendowania. Szkoda że juz sie kończy laba i leniuchowanie.​

Śliczna modelka na zdjęciach :tak::tak:

My wróciliśmy właśnie z Aqua Parku i z zakupów. Na basenie było super Kacperkowi sie bardzo podobało. My sobie nie popływaliśmy bo z Kacprem byliśmy w basenie o głębokości 0,5 m więc trochę nie za głęboko :-D:-D hihi. Woda cieplutka naprawdę czadowo. Musimy kupić Kacperkowi rękawki do pływania tylko to muszą być takie mniejsze - może gdzieś na allegro znajdę (na nauce pływania dostaje takie rękawki i super sobie z nimi radzi).

No tak więc dzień udany. niedługo trzeba będzie kapać Malucha , ciekawe czy znowu nie będzie mógł zasnąć :baffled:

reklama
witam po weekendowo, my bylismy cały czas po za domem, a wczoraj na koncercie IRY i w Ogrodzie Botanicznym, jutro foty. Pogoda dopisała więc nie siedzielismy w domu. zreszta widzę ze wy też nie.

Pusiu dla Twojego słodkiego Półroczniaka najlepsze życzenia. Aby zawsze był pogodny i uśmiechniety!

My wczoraj również próbowaliśmy do ZOO. Ale nie było mowy o zaparkowaniu auta gdziekolwiek. Więc był spacer po Parku Szczytnickim.​

zień Dobry

:angry::crazy::wściekła/y::crazy::angry:

NOCKA BYŁA MASAKRA !!!!. Od godziny 12 w nocy Kacper sie obudził i do godziny 5:30 nic tylko cycek a jak nie cycek to ryk ... usnął dopiero koło 6 i to na nie całą godzinkę. Normalnie nie widzę na oczy nie mam siły i mam wszystkiego dosyć. w nocy to aż mi z niemocy łzy poleciały :-(.

anielap w imieniu Kacperka Dziękuję :tak:
kurcze przez tą nockę normalnie nawet zapomniałam :baffled:

Witam po weekendzie :-)
U nas minal rodzinnie......tez spacerowalismy w miare mozliwosci bo ja nie czulam sie rewelacyjnie....dopiero dzis juz prawie kataru nie ma.
Wczorajtez m.in bylismy na lodach..........i kupilismy spodnie i spodniczke ciazowa :dry:.......się kurka w spodnie nie mieszcze :zawstydzona/y:......brzuch mam jak balon :szok:
I jeszcze wczoraj rozmontowalismy poleczke w meblach i przelozylismy tv wyzej na meble.....a na stoliku rtv stoja misie mlodego - Kuba non - stop chcial stac przed samym telewizorem, boje sie ze sobie oczy zepsuje........o wiecznym zaslinieniu ekranu nie wspomne :sorry2:
Poza tym chyba zawalu dostane - ciagle wlazi na naroznik i inne meble :crazy:
Wrrrrrr........i opanowal otwieranie wszystkich zabezpieczen na szafkach i szufladach :angry:

Dziewczyny - wszystkie zdjecia super....dzieciaczki urocze jak zwykle, mamusie zadowolone i usmiechniete...bardzo sie ciesze ze nmilo spedzilyscie czas :tak:
PUSIA - wspolczuje nocki....wiem co czujesz, nie raz przerabialam :no:
Buziaki dla polrocznego Kapselka ;-)
ANIELAP, KASIA, GINGEROS, BETI, BARA, GOSIEK, MIAUCZUS, AGNIESZKA - pozdrawiam serdecznie....mam nadzieje ze nikogo nie pominelam ;-)

Czesc, ja tez witam po weekendzie!!!

Chociaz pogoda była rozna my wyladowalismy w Walimiu, okolice Głuszycy- dziewczyny polecam, zabierajcie pociechy i do sztolni na wycieczke:))

a wczoraj na maratonie kolo Opola, kibicowac mojemu tacie:p :blink: dziadek na starosc odnowil hobby i jezdzi rowerem w maratonach:-):-) a tak ogolnie to fajna sprawa taki maraton, jezdza tam cale rodziny (w róznych kategoriach) chociaz ja chyba balabym sie. Trasy z opowiesci nie sa takie proste.
aneta23 u mnie pewnie tez sie pojawi ten problem bo mam niziutkie meble i tv:/

Mam nadzieje ze wszytskie wypoczete i zadowoloe po weekendzie:)

czesc
mieszkam na Vivaldiego i znalzienie blisko pediatry jest chyba niemozliwe;-) a na osidlu Gaj znajde jakiegos wmiare dobrego pediatre
ps. nie mam na klawiaturze polskich znakow i shift cos tz nie dziala ...wiec jest bez znakow wymagajacych uzycia tgo klawisza..;-):-)

a tu jeszcze wklejam moje zdjęcie z córcią - bo coś się tamto co wkleiła skasowało
1928068050.jpg

aneta i pusia - współczuję wam, nocka nie przespana, biegający maluszek i mamcia w ciaży - oj biedulki.....
:baffled:a moj Mirek ma newe hobby :crazy: - wkłade palce do buzi i prowokuje wymioty :szok: - i mu się podoba, ze ja biegam za nim i krzycze, ze tak nie wolno robić - szaleniec

reklama
Witajcie dziewczyny!
Ja w zasadzie na krótką chwilę.​

Kasiu jak pierwszy dzień w pracy? Czekamy na wrażenia.​

Kurka, mąż mi tu włączył jakiegoś antywirusa i strasznie mi się muli komp...:wściekła/y: Nie wiem czy uda mi sie wysłać posta.​

Moja Zuzka nabiła pierwszego tak poważnego guza. Wcześniej to takie maleńkie były. A teraz limo na pół czoła. Wszędzie się wspina, no i stawia już pierwsze kroczki przy meblach.​

Chociaz pogoda była rozna my wyladowalismy w Walimiu, okolice Głuszycy- dziewczyny polecam, zabierajcie pociechy i do sztolni na wycieczke:))
A byliśmy, byliśmy. Wogóle to razem z m zwiedziliśmy już chyba wszystkie zamki i inne fajne miejsca na Dolnym Śląsku.​

czesc
mieszkam na Vivaldiego i znalzienie blisko pediatry jest chyba niemozliwe;-) a na osidlu Gaj znajde jakiegos wmiare dobrego pediatre

Mia mam koleżankę czerwcóweczkę na Vivaldiego to jutro mogę zapytać gdzie tam są jacyś dobrzy pediatrzy i dam Ci znać:-)​

:baffled:a moj Mirek ma newe hobby :crazy: - wkłade palce do buzi i prowokuje wymioty :szok: - i mu się podoba, ze ja biegam za nim i krzycze, ze tak nie wolno robić - szaleniec

:szok::szok::szok:
Czego te nasze szkraby nie wymyślą:no:

Do góry