reklama
miauczus54
Fanka BB :)
Dziewczyny co do partynic to polecam nie tylko na majowke! co nd sa wyscigi i jest naprawde super impreza- dzieciaki moga sie przejechac na konikach, sa rozne pokazy (ostatnio tresury psow) jedzonko z grilla. Najlepiej z kocykiem i cala rodzinka
Dziewczyny co do partynic to polecam nie tylko na majowke! co nd sa wyscigi i jest naprawde super impreza- dzieciaki moga sie przejechac na konikach, sa rozne pokazy (ostatnio tresury psow) jedzonko z grilla. Najlepiej z kocykiem i cala rodzinka
ooo dobrze wiedzieć bo nawet mamy tam blisko. Dziś nigdzie nie byliśmy nigdzie bo jakoś pogoda była taka w kratkę i przesiedzieliśmy cały dzień w domu i oglądaliśmy filmy na kompie
Witajcie moje dziewczyny kochane!
Ależ się za Wami stęskniłam. I widzę że nie tylko ja troszkę sie opuściłam w pisaniu;-)
Długi weekend u nas bardzo leniwy. Spędzamy go całkiem sami we trójkę. Jeździmy na wycieczki do lasu i leniu****emy Stronimy raczej od pikników i tłumów ludzi. Zaraz wychodzę z Zuzu na drugi juz dzisiaj spacerek.
Pozdrawiam Was serdecznie!!! Miłego weekendowania!!!
Ależ się za Wami stęskniłam. I widzę że nie tylko ja troszkę sie opuściłam w pisaniu;-)
Długi weekend u nas bardzo leniwy. Spędzamy go całkiem sami we trójkę. Jeździmy na wycieczki do lasu i leniu****emy Stronimy raczej od pikników i tłumów ludzi. Zaraz wychodzę z Zuzu na drugi juz dzisiaj spacerek.
Pozdrawiam Was serdecznie!!! Miłego weekendowania!!!
miauczus54
Czesc dziewczyny- my bylismy na wycieczce w Walimiu, w sztolni oczywiscie nie bylismy ale na polance grilla zrobilismy nawet wylapalismy troche slonca. Juz sie nie moge doczekac jak malutki bedzie troche starszy...
miauczus54
gosiek289 super zdjecia!
reklama