reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cześć!
W końcu zdołałam do Was zajrzeć:tak: Jestem już od dzisiaj kobietą pracującą i muszę Wam powiedzieć, że nie za bardzo mi się to podoba:no: Tak prawdę mówiąc to mam ochotę usiąść i płakać:-:)-( Po pierwsze praca jak na razie mi się nie podoba-te wszystkie księgowania to raczej nie moja bajka (historia-to jest to!!!):no: A zresztą panie, które tam pracują nie przemęczają się-ta która mnie uczy przez całe 8 godzin wydrukowała 5 wydruków:szok:;-) A ja siedziałam i nic nie robiłam-nienawidzę tego:angry: Zobaczymy jak będzie jutro... Po drugie Basi idą zęby i strasznie płacze-a ja jeszcze w pracy-serce mi się kraje:-(

Anielap-no niestety wypadków nie unikniemy:-:)-:)-:)no::no: Basia ostatnio spadła na rower M i wielki guz na czole i nosku:dry:
Gosiek-to może z Mirka jakiś bulimik:szok:
Pusia-ja też całą noc nie spałam bo Basi ząbki idą, a rano do pracy...:-(
Pozdrawiam Was wszystkie i zmykam robić naleśniki na jutro:-p

reklama
HEJ DZIEWCZYNY POOGLADAŁAŁAM ZDJĘCIA I SA SUPER !!!!

MY WEEKEND SPĘDZILISMY W DOMU BO W CZAWARTEK ROBILISMY URODZINY DLA RODZINKI!!
KRYSTIANEK ZDROWY I KLAUDIA TEZ A JA POROBIŁAM SOBIE PORZADKI W OGRÓDKU:tak:.
KASIA POWODZENIA W PARCY
ANIELAP NO KOCHANA TO JUZ DUZA DZIEWCZYNKA:tak: JESZCE TROCHE I ZASKOCZY CZYMŚ NOWYM MAME:-)

PUSIA WSPÓLCZUJE NOCEK ALE CIERPLIWOSCI I ZOBACZYSZ ZE NAWET NIE BEDZIESZ PAMIETAC ŻE TAK BYŁO:-):tak:

POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY I DZIECI:tak::-)

Załączniki

• Obraz 001 (4).jpg
    Obraz 001 (4).jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 15
  • Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    84,5 KB · Wyświetleń: 16
  • Obraz 008 (2).jpg
    Obraz 008 (2).jpg
    48 KB · Wyświetleń: 20
  • Obraz 009.jpg
    Obraz 009.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 16
Witam rano odsłoniłam rolete i nie podobał mi sie widok za oknem, potem na szczęście się rozpogodziło.I tak cały dzień spedzilismy na dworku, po południu przyjechała moja siora z córka i Maksik sie wyszalał. Ale to moje dziecię jest szczęśliwe na dworzu:rofl2:. Jutro może powstawiam zdjęcia z Ogrodu dzis już nie mam siły:)

Mia ja miałam pediatrę pod domem bo chciałam miec blisko i żałuje, teraz zmienilismy, mamy kawałek ale moje dziecko jest pod własciwa super opieka. I powiem szczerze że choc mam teraz dalej to żałuje tylko tego że nie dałam dziecka od razu do tego naszego obecnego pediatry. Dobrze sie zastanów zanim wybierzesz pediatre, bo to naprawdę ważne, a jeśli trafisz na super lekarza to nawet daleka droga do niego Cie nie bedzie przerażać. Bo wiesz że Twoje dziecko będzie pod dobra opieka.

Witam rano odsłoniłam rolete i nie podobał mi sie widok za oknem, potem na szczęście się rozpogodziło.I tak cały dzień spedzilismy na dworku, po południu przyjechała moja siora z córka i Maksik sie wyszalał. Ale to moje dziecię jest szczęśliwe na dworzu:rofl2:. Jutro może powstawiam zdjęcia z Ogrodu dzis już nie mam siły:)

Mia ja miałam pediatrę pod domem bo chciałam miec blisko i żałuje, teraz zmienilismy, mamy kawałek ale moje dziecko jest pod własciwa super opieka. I powiem szczerze że choc mam teraz dalej to żałuje tylko tego że nie dałam dziecka od razu do tego naszego obecnego pediatry. Dobrze sie zastanów zanim wybierzesz pediatre, bo to naprawdę ważne, a jeśli trafisz na super lekarza to nawet daleka droga do niego Cie nie bedzie przerażać. Bo wiesz że Twoje dziecko będzie pod dobra opieka.

BETI MASZ RACJE JA TEZ MIESZKAM ZA WROCŁAWIEM ADOJEŻDŻAM NA MIŃSKA DO LEKARKI ALE PRYWATNIE:-(

ALE WOLE TAK NIZ BYLE JAKI LEKARZ POD NOSEM!!!

Anielap w taki wypadku musisz podzielic sie swoja wiedza!!!! :-D gdzie warto jechac?? co polecasz???

kasia2506 szkoda z ta praca....moze bedzie lepiej! a wspominasz o historii...ja studiuje historie, czyzby wspólny konik??

My mamy lekarke( w sytuacjach specjalnych) byla ordynator oddziału neonatologii, fajna babka przyjezdza do nas i bierze ok 80zł. a normalnie to przychodnia- chociaz opieka tam jest srednia.

kasia - z pracą się ułoży - ja jak poszłam w pierwszy dzień po macierzyńskim - to prawie płakałam - smutno mi było, ze zostawiam Mirka itp
teraz jest super:tak:

bulimia - całkiem możliwe:-D:laugh2: - uwielbia jeść :laugh2::-D
może jakaś dziewczynka w piaskownicy powiedziała mu, ze przez zimę przytył i teraz się odchudza :laugh2:

heja Miauczusia ja juz prawie absolwentem historii jestem, gdyby nie ta cholerna( przepraszam za wyrażenie Łacina) to juz bym pewnie abslwentem była ale od września wracam na studia bo skończyc trzeba.
pogoda podobna do wczorajszej ale pewnie na spacer pójdziemy.

reklama
Do góry