reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Hej!
Ale Baśka dała mi dzisiaj popalić-najpierw obudziła się w nocy o 3 i dłuuugo nie spała, a później z rana darła się jak szalona:-:)no::angry: Nie mogłam nawet włączyć odkurzacza, bo krzyczała i płakała:szok::baffled: Po 10 ją położyłam i zasnęła...
Wczoraj miałam kupę załatwiania-badania wstępne do nowej pracy, pieczątki na obiegówce:dry: A z Basią został teść i całkiem nieźle sobie poradził:tak:
Wieczorem byłam jeszcze raz u lekarza medycyny pracy i na szczęście wszystko załatwiłam:tak: Dzisiaj jeszcze czekają mnie następne pieczątki na obiegówce:dry:, a jutro odebranie świadectwa pracy i zawiezienie wszystkich papierów do nowej pracy. Acha, zapomniałabym, jutro idziemy na szczepienie-muszę jeszcze zadzwonić do przychodni dowiedzieć się na którą godzinę:sorry2:
Znowu dziś piękna pogoda-tez trochę pospacerujemy-wczoraj były trzy spacerki, a raczej gonitwa za Basią na placu zabaw:-D:laugh2:

Bara-ja niestety nie mogę 1, bo urządzamy urodziny Basi:sorry2:
Anielap-długie te Wasze spacerki:tak: U nas to nie przejdzie-Basia goni jak szalona, a ja za nią-jeszcze ona zawsze idzie w przeciwnym kierunku-tam gdzie dzieci i pieski:-D Po 2 godzinnym spacerku, placu zabaw, dzieciach i psach jestem wykończona;-) A Olcię też trochę rozumiem, chociaż ja jak nie mam czasu to poprostu tu tylko zaglądam, a piszę jak mogę... Zobaczymy jak będzie, gdy wróce do pracy:-p
Gosiek-bardzo serdecznie zapraszamy do pisania z nami!:-)
Miauczus-dziękujemy za życzenia:happy:
Kadia-od nas też spóźnione życzenia dla Klaudii:-):happy:

Witajcie :-)
M pojechal wczoraj o 21....najpierw wykapal, nakarmil i polozyl malego.....
Dotarl do W-wy po 1........
Wroci jutro wieczorem na szczescie....ale w maju ponoc bedzie musial czesciej wyjezdzac.....pewnie w przyszlym tygodniu tez. Ja nie wiem jak to wszystko zgrac - musze wyjezdzic godziny i sie jeszcze sporo podszkolic przed egzaminem na prawko, ktory jest pod koniec maja :sorry2: Mam nadzieje ze jednak jakos to bedzie.
Zeby bylo jeszcze gorzej niz jest....Kuba budzil sie w nocy wiele razy, goraczki juz co prawda od paru dni nie ma, za to kaszelek........A ja..........obudzilam sie z wielkim bolem gardla i głowy, w kosciach mnie łamie....po prostu super.
Nie mam siły.....a słonko świeci :-( Mam nadzieje ze ogrodek mlodemu wystarczy dzis :zawstydzona/y:

Kochane - ja sie chetnie spotkam, ale dlugi weekend majowy odpada. Te dni chcemy spedzic w trojke :sorry2:
KASIU - jeszcze tylko troszke biegania i bedzie spokoj.....Wlasnie - szczepienie....ale nam chyba mowili ze w 13 miesiacu :dry:
ANIELAP - moze i Tobie wychodzi na zero....ale dla mnie negatywne odczucia po wekendzie byly niestey silniejsze :sorry2:;-) Podziwiam Cie ze tyle czasu spedzasz na spacerkach.....ja mlodego puszczam do ogrodka, jakbym miala w kolko chodzic po tych samych drogach to bym zeswirowalao...placu zabaw brak :-(
A OLCIE - po czesci tez rozumiem....ale gdyby osobiscie wytlumaczyla co i jak to by bylo milo, a napewno wiele czasu by to nie zajelo.
GOSIEK - prosze sie "wgryzc" i zaczac znowu pisac :-p

buuuuuuu...fatalnie sie czuje...mody spi....ide po jakis panadol...:-(

aneta23 słyszałam o Redeco i własnie tam planowałam isc- tylko ze nie ma zajec wakacyjnych, a we wrzesniu maly bedzie mial 6,5 miesiaca- oczywiscie i tak pojdziemy tylko szkoda bo myslalam ze wczesniej to wyjdzie.
oooo widze szykuje sie egzamin z prawka:) ja tez sie szykuje- kurs juz zaliczylam:) na pewno dasz rade:)
i wracaj do zdrowia bo super pogoda- kuruj sie!!!!

dziewczyny ja tez bym chetnie sie spotkala tylko ze moj maly taka maruda ostatnio sie zrobil- ciagle cycus i cycus:/

kasia2506 a gdzie masz przychodnie?? bo u nas tez sa jutro szczepienia..

Dziewczyny czy ktoras z Was ma dosiwdczenie z chustami, bo wlasnie zamowilam i jestem ciekawa waszych opinii, doswiadczen, moze wiecie cos o warsztatach we Wrocławiu?

MIAUCZUS - to fakt - w Redeco maja te przerwy na wakacje, ferie itp - ale jest fajnie :tak::tak:
A egzamin szykuje sie - mam nadzieje ze tym razem faktycznie dam rade - to bedzie juz moj 4 :zawstydzona/y:, tyle ze poprzednie 3 w innym miescie......Kurs robilam w 2005 roku, teraz sobie tylko troche dodatkowych lekcji wykupilam :tak:
A z chusta typowa nie mam doswiadczen - ja mialam carrycot infant, a takie chusto-nosidlo ;-).....ale wiem ze tradycyjne chusty wiele mam sobie chwali :-)
Widze ze weselicho sie szykuje - suuuuuper :-) :-) :-)

aneta23 tak mysle ze Redeco, duzo dobrego słyszalam o tym basenie...
trzymam kciuki za zdanie egz. wiem jak to jest, moja kolezanka tez podchodzila 4 razy i nic- zacinala sie na najprostszych rzeczach, a na jazdach smigala bez problemu. Ja nie wiem jak bedzie ze mna....zobaczymy;)
a weselicho-- raczej weseliczko:p skromniutki ale fajne bo w karczmie lwowskiej:) menu superowe ale niestety karmie i nie jem takich ostrych potraw:(
co do chusty tak sie napalilam:):)

WITAM WAS KOCHANE!!!!

DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA URODZINOWE!!!
WŁAŚNIE JUTRO DRUGA IMPREZA , BO W PIATEK BYŁA DLA KOLEŻANEK I KOLEGÓW , AJUTRO DLA CIOTEK , WUJKÓW I DZIADKÓW CZYLI RODZUNKI!!
WŁASNIE PRZYGOTOWAŁAM WSZYSTKO NA GRILLA I MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE W MIARE POGODA:tak:

A JESZCE JUTRO ODBIERAMY TORT I GOTOWE!!
NO MOZE JESZCZE BEDE MUSIALA ZROBIC POMIDORKI Z CZOSNKIEM I CACYKI ITP!!!
KRYSTIANEK MA SIE JUŻ DOBRZE W PONIEDZIAŁEK PRZESTAŁ BRAC ANTYB IOTYK , A TU Z NOSA CIEKŁO:-(, ALE DOSTAL CLERATYNE I MIJA , CZYLI ALERGIA , A JAK KOCILISMY TRAWE TO ŁZY LECIAŁY MU JAK GROCHY!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY I DZIECI:-)

witam wieczorowa pora, my cały dzień spedzielismy na dworzu, niebo było zachmurzona ale ciepło było i Maksio wyszalał sie w naszych ogródkach, podrywał dziewczynki.

informujemy ze w konkursie pampersa wygralismy zabawke Fisher Price, dziekujemy za głosy.
cały weekend mamy zapełniony wizytami a w sobote idziemy do przyjeciól na grila.

reklama
Do góry