Witam my dziś spacerowaliśmy i było super a nogi weszły mi do du...
Kacper leży w łóżku i zamiast spać gada .
Kacper leży w łóżku i zamiast spać gada .
Oj, ale mam tu do poczytania, nic o Was nie wiem...musze duzo nadrobic Dziewczyny mam do was takie 2 pytanka....
Czy chodziłyscie na basen z niemowlakami? Jesli tak to w ktorym miesiącu i gdzie? Jak wrażenia? My mamy jeszcze troche czasu ale wole juz sie zapytac bardziej dosiwdczonych.
I czy ktoras ma dosiwdczenia z centrum Berek? Czy warto wybrac sie na takie zajecia??
A tu moj Alanek ktory rosnie jak na drozdzach
Co do basenu to my chodzimy z Kacperkiem od czasu kiedy skończył 3 miesiące. Rewelacyjna sprawa. Chodzimy do szkoły "Lider" oni prowadzą zajęcie na Basenie Olimpijskim. Super panie prowadzące naprawdę bardzo sympatycznie POLECAM
Beti nie smutaj sie na zapas.... Tyle już cieżkich rzeczy przeszliście, że te migdałki to się okaże nic wielkigo. Maksio bedzie dzielny, zobaczysz że Cię zaskoczy.
Miauczus my też chętnie Cię poznamy...
Ale ja chętnie sie jeszcze raz przedstawię. Mam na imię Aniela, moja córa Zuzanna ma już 10miesięcy. Jestem kosmetyczką a także pracownikiem gastronomii i ekonomistką. Obecnie z uwielbieniem siedzę w domku. A i mieszkam na Zakrzowie.
Na basen regularnie chodzi Pusia, wiec napewno Ci opowie co i jak. A z Berkiem, to chyba żadna z nas jeszcze nie była...
anielap Ty jesteś kosmetyczka ?? no popatrz nawet nie wiedziałam
Cholerka ten mój syn dzis chyba nie zaśnie jego gadanie jest coraz głośniejsze i pewnie za raz zamieni sie w płacz ...achhh
Cholerka ten mój syn dzis chyba nie zaśnie jego gadanie jest coraz głośniejsze i pewnie za raz zamieni sie w płacz ...achhh