reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Goście pojechali!!!
Ufffffffff.... Nareszcie!!!
A ja tak padam ze zmęczenia.... Nawet Zuzka mnie nie kosztuje tyle energi co moja "cudna" wiecznie niezadowolona siostra z nadzwyczaj rozpuszczoną trzyletnią córeczką. DOOOOOŚĆ!!! I nigdy więcej!

Pozdrawiam Was wszystkie i udaję się na spoczynek....;-)​

reklama
Witam
Nocka jak zawsze ... :tak: czyli nie najlepsza.

Wczoraj bylismy z Kacperkiem na imprezie u znajomych (oni maja córeczkę 8 miesięcy) > Kacper wyciągał do niej rączki gadał a ona patrzyła i co jakiś czas popłakiwała ;-). Kacper jest bardzo towarzyski ale chyba Liwi (tak ma na imię nie wiem czy tak to sie pisze:tak:) to nie pasowało hihih.
Dzis pogoda lipna fuuuu, a mieliśmy iść na grilla do innego znajomego no ale cóż pogoda nie sprzyja niestety.

Wczoraj jeszcze byliśmy na zakupach i mężulek kupił mi książkę 'Adobe Photoshop CS3 Oko w Oko" (już na urodzinki co prawda one dopiero 30 kwietnia ale co tam hihi) a z książki ciesze sie jak małe dziecko hihi każda wolna chwilę spędzam na Photoshopie CS3 i juz nawet coś tam mi wyszło hihih.

witajcie Wrocławianki :-D

melduję się z Sulechowa :tak: już rozpakowani i chyba zadomowieni ;-) Antonek pierwszą noc przespał z nami, bo zmarzł :olleyes2: ale dzisiaj ładnie w łóżeczku już pospał :tak: wstaliśmy tradycyjnie po 6 :laugh2: popilnowałam go do pierwszej drzemki i razem z nim wskoczyłam do łóżka :zawstydzona/y: wstałam 30 minut temu :zawstydzona/y: 3 godzinki po Antonku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzwonili do mnie z Krakowa i mam przesunięcie o jeden dzień :rolleyes2: tzn. w Krakowie mam być we wtorek ;-) a do pracy nie mogę pójść póki umowy w Krakowie nie podpiszę :laugh2: czyli poniedziałek mam jeszcze wolny :-D cudnie ;-)

no, tyle na razie ;-) muszę ponadrabiać zaległości póki moi mężczyźni są na spacerze ;-)

miłego dnia, weekendu ;-)

WITAM WAS KOCHANE!!!!!

POGODA DO BANI ALE MOZE BĘDZIE LEPIEJ:tak:

KRYSTIANEK MA SIE JUZ CIUT LEPIEJ ALE URZADZA AWANTURY PRZY ZAKRAPIANIU NOSA I INHALACJACH , ALE ZA TO ANTYBIOTYK ŁYKA JAK CZEKOLADE!!!!! DOBRE I TO
A CO U WROCŁAWIANEK???

My zaraz do nefrologa, a macie jakieś namiary na dobrego laryngologa? może byc prywatnie.

Beti ja coś słyszałam że dobrych laryngologów mają na Długosza w Medycznym Centrum Laryngologicznym, chyba taka nazwa, dokładnie nie pamiętam. Ale poszukaj w necie napewno znajdziesz dokładniejsze informacje.​

Wczoraj jeszcze byliśmy na zakupach i mężulek kupił mi książkę 'Adobe Photoshop CS3 Oko w Oko" (już na urodzinki co prawda one dopiero 30 kwietnia ale co tam hihi) a z książki ciesze sie jak małe dziecko hihi każda wolna chwilę spędzam na Photoshopie CS3 i juz nawet coś tam mi wyszło hihih.

No to czekamy na jakieś superowe zdjęcia Kacperka.
A krzesełko do karmienia już wybrane?​

My właśnie dziś kupiliśmy Zuzce nowy fotelik samochodowy. Ależ zadowolona.... Całą drogę jechała z rozdziawioną buzią:-D Takie widoki...​

Gingeros a ja powtarzam się, ale bardzo mi żal że nie udało mi się spotkać z Wami przed wyjazdem:-(
Życzę Ci udanej pracy co byś się nie przepracowywała i swoich własnych czterewch kątów.
Mam nadzieję że nas nie opuścisz...​

Agnieszko dzielna Twoja córa:tak: Moja Zuzka przy każdym szczepieniu bardzo płakała, aż do tej pory ciary mam... Na szczęście wykupiliśmy tą rozszerzoną wersje i i była kłuta niewiele. Następne szczepienie jak będzie miała roczek.​

Kadia dla Krystianka dużo zdrówka.​

Bara podstawy psychologii, tak;-) To pewnie już przejrzałaś nasze umysły:-D

Aneta czy pisałaś o mamie Maxa i Sonke?​

Beti ja coś słyszałam że dobrych laryngologów mają na Długosza w Medycznym Centrum Laryngologicznym, chyba taka nazwa, dokładnie nie pamiętam. Ale poszukaj w necie napewno znajdziesz dokładniejsze informacje.​

No to czekamy na jakieś superowe zdjęcia Kacperka.
A krzesełko do karmienia już wybrane?​

My właśnie dziś kupiliśmy Zuzce nowy fotelik samochodowy. Ależ zadowolona.... Całą drogę jechała z rozdziawioną buzią:-D Takie widoki...​

Gingeros a ja powtarzam się, ale bardzo mi żal że nie udało mi się spotkać z Wami przed wyjazdem:-(
Życzę Ci udanej pracy co byś się nie przepracowywała i swoich własnych czterewch kątów.
Mam nadzieję że nas nie opuścisz...​

Agnieszko dzielna Twoja córa:tak: Moja Zuzka przy każdym szczepieniu bardzo płakała, aż do tej pory ciary mam... Na szczęście wykupiliśmy tą rozszerzoną wersje i i była kłuta niewiele. Następne szczepienie jak będzie miała roczek.​

Kadia dla Krystianka dużo zdrówka.​

Bara podstawy psychologii, tak;-) To pewnie już przejrzałaś nasze umysły:-D

Aneta czy pisałaś o mamie Maxa i Sonke?​

dziś z M byłam w sklepie z dziecięcym asortymentem i oglądaliśmy krzesełka tak na "żywo" bo to zawsze inaczej niż w internecie. Po wypróbowaniu jednak zdecydowaliśmy się na Chicco Polly. Widziałam tez ten z FP ale jak wcześniej z tego co pamiętam napisała mi jedna znajoma jest jakoś tak lipnie zrobiony jak na FP a ten z Chicco wydaje sie być super. Więc niedługo zamawiamy na allegro :tak:. Jeszcze tylko myślimy nad kolorem hmmmm

Czesc kochane
biggrin.gif

U nas wczoraj dzien szybko minal......przed poludniem jazdy....potem zapisalam sie na egzamin - 27.05.

Potem obiadek - potem male zakupki......Potem jak walnięci pojezdzilismy w kolko naszego przyszlego domku - zeby popodziwiac
p.gif

A potem na 19 przyszla niania.....a my z M kolacja na miescie, a potem spotkanko z kolezankami M z bylej pracy z W-wy.....Wrocilismy o polnocy - sama nie wiem jak to wytrzymalam, bo ostatnio jestem nieprzytomna okolo 21
sorry2.gif

A dzis - jedziemy ogladac mebelki i inne potrzebne rzeczy
wink2.gif

Aaaaaa....jeszcze musze sie pochwalic, ze............od dwoch dni Kuba nie je w nocy
biggrin.gif
yes2.gif
....udalo sie jakos to wyregulowac (mam nadzieje
wink2.gif
)....pije mleko przed spaniem....po polnocy jeszcze sie budzi, ale szybko udaje sie go uspokoic...i spi dalej. A nastepne mleko okolo 5-6
biggrin.gif
A okolo 9-10 wsuwa kaszke na 180 ml wody - wiec super extra
biggrin.gif

Aneta czy pisałaś o mamie Maxa i Sonke?
Tak....niestety :-:)-:)-(

Pozdrowionka cieplutkie dla wszystkich

Dzień dobry!!!
Basia już od godziny śpi (a więc niedługo pobudka), ja posprzątałam łazienkę, a M zajmuje się wynoszeniem niepotrzebnych rzeczy z naszego pokoju przechowalni-suszarni, gdzie docelowo mamy mieć sypialnię:tak: Później jedziemy do dziadków-jednych i drugich, a zatem męczący dzień przed nami:-D
Byłam wczoraj na jazdach, całkiem nieźle mi poszło (tak przynajmniej mówił instruktor, a zresztą mi też się dobrze jeździło):tak: No a egzamin już w czwartek:szok:
Zaraz zmykam robić testy na prawo jazdy, coby nie okazało się, że zrobię w czwartek za dużo błędów i nie będę mogła sobie pojeździć;-)

Aneta-zazdroszczę Wam tych zakupów meblowych:tak:
Anielap-jakiej firmy kupiliście fotelik? No a że się bardziej podoba Zuzi to jasne, bo przodem jedzie i wszystko widzi:-)
Kadia-dobrze, że z Krystiankiem już lepiej:happy:
Gingeros-właśnie-szkoda, że już wyjechaliście:sorry2: Życze powodzenia w nowej pracy!;-)
Pusia-to widzę, że Wy taka komputerowa rodzina jesteście-u nas to M umie tylko włączyć komputer, a ja niewiele więcej:-D

reklama
czesc wam wszystkim:tak: dwa dni tak mi zleciały że szok:szok:niby w domu byłam ale troche posprzatałam, pobawiła się z Zuzia i juz po wekendzie:tak:a dzisiaj musze sie pochwalic że Zuzia zrobiła pierwszy raz kupe na nocnik:-D:-D:-D tak sie cieszyłam ona jeszcze za bardzo nie kumała, ale ja tak jej biłam brawo i krzyczałam hura że pózniej nie chciała mi pozwolić jej wywalic:tak::-Dale jakos sie udało;-):-) Anetka najprzyjemniejsze są takie zakupy, wogóle urządzanie domu tylko duzo kasy jest potrzebne:tak::tak:pozdrawiam wszystkie mamy o bobasy Wrocławskie i nie tylko
ps. jedyny ból że Zuzolina coś kaszle, katar ma, i w nocy ją przytyka i budzi a ja noszę:baffled:

Do góry