reklama
Czesc dziewczynki
U nas jakis cud sie stal.......Kuba nie je juz w nocy 3 raz pod rzad.....malo tego: spal od 20 do 7, potem mleko i dalej do 9
Az myslalam ze ma jakas goraczke czy cos, ale nie
A wczoraj - poogladalismy co trzeba, zorientowalismy sie w cenach, pogoda byla ladna wiec tez pospacerowalismy. Tylko wieczorem cos nie najlepiej sie czulam - jakies przeziebieniowe objawy, bol glowy itp....M wysmarowal mniena noc olejkiem kamforowym i dzis jakby lepiej
U nas jakis cud sie stal.......Kuba nie je juz w nocy 3 raz pod rzad.....malo tego: spal od 20 do 7, potem mleko i dalej do 9
A wczoraj - poogladalismy co trzeba, zorientowalismy sie w cenach, pogoda byla ladna wiec tez pospacerowalismy. Tylko wieczorem cos nie najlepiej sie czulam - jakies przeziebieniowe objawy, bol glowy itp....M wysmarowal mniena noc olejkiem kamforowym i dzis jakby lepiej
BARA - hehe gratuluje Zuzi nabycia nowej umiejetnosci :-)
Hej!!!
U nas nic nowego sie nie dzieje, więc nie ma co pisać Zuzia nocki przesypia w miarę dobrze. Budzi sie tylko dwa razy i woła żebym jej pomogła zmienić pozycję. Ok. 6 dostaje mleczko. I właśnie tak fajnie mi się przestawiła jakoś z tydzień temu. Ale nic wiecej nie piszę bo pewnie zapeszę i tą nockę mi pokaże
A w ciagu dnia też się ze spaniem przestawiła i śpi tylko raz. Czasem tylko ma dwie drzemki.
Mój m na szczęście teraz ma pracę domową i jest z nami. Niby siedzi cały dzień na kompie ale obiad ugotuje i jest super fajowo. Chciałabym tak zawsze...
U nas nic nowego sie nie dzieje, więc nie ma co pisać Zuzia nocki przesypia w miarę dobrze. Budzi sie tylko dwa razy i woła żebym jej pomogła zmienić pozycję. Ok. 6 dostaje mleczko. I właśnie tak fajnie mi się przestawiła jakoś z tydzień temu. Ale nic wiecej nie piszę bo pewnie zapeszę i tą nockę mi pokaże
A w ciagu dnia też się ze spaniem przestawiła i śpi tylko raz. Czasem tylko ma dwie drzemki.
Mój m na szczęście teraz ma pracę domową i jest z nami. Niby siedzi cały dzień na kompie ale obiad ugotuje i jest super fajowo. Chciałabym tak zawsze...
Anielap-jakiej firmy kupiliście fotelik? No a że się bardziej podoba Zuzi to jasne, bo przodem jedzie i wszystko widzi:-)
Kupiliśmy od znajomych Maxi Cosi Priori, ale czekamy na pieniążki z podatku i kupimy jej już taki wypasiony, superowy. Albo Maxi Cosi Tobi, albo Bebe Confort ten obrotowy. Ja stawiam na Tobi, a mój m na ten obrotowy. Zobaczymy kto wygra tą bitwę
BRAWO dla Zuzi!!! To ona już taka duża dziewczynka, że z nocniczka korzysta. Ale super. I dużo zdrówka dla niej, niech kaszelek sobie idzie precz.
dzisiaj musze sie pochwalic że Zuzia zrobiła pierwszy raz kupe na nocnik tak sie cieszyłam ona jeszcze za bardzo nie kumała, ale ja tak jej biłam brawo i krzyczałam hura że pózniej nie chciała mi pozwolić jej wywalic
BRAWO dla Zuzi!!! To ona już taka duża dziewczynka, że z nocniczka korzysta. Ale super. I dużo zdrówka dla niej, niech kaszelek sobie idzie precz.
Czesc dziewczynki
Też nam sie tak przydarzyło ze dwa razy Pozostaje tylko życzyć aby tak już zostało na zawsze!
A Zielono_mi pojawiała się czasem na czerwcówkach... Tak mi strasznie smutno gdy o tym myślę...:---(
A Zielono_mi pojawiała się czasem na czerwcówkach... Tak mi strasznie smutno gdy o tym myślę...:---(
Aneta a na kiedy masz termin?
Właśnie mi sie przypomniało... Moja przyszywana szwagierka ma 5miesiecznego synka Filipa i jest w trzecim miesiącu ciąży!!! Tzn 14tydzień więc już chyba czwarty To dopiero wpadka!!! Filip nawet roku nie będzie miał a już na świecie będzie rodzeństwo!
Właśnie mi sie przypomniało... Moja przyszywana szwagierka ma 5miesiecznego synka Filipa i jest w trzecim miesiącu ciąży!!! Tzn 14tydzień więc już chyba czwarty To dopiero wpadka!!! Filip nawet roku nie będzie miał a już na świecie będzie rodzeństwo!
kadia2
Fanka BB :)
HEJ DZIEWCZYNY CHCIALAM SIE PRZYWIATC I POWIEDZIEC ŻE Z KRYSTIANKIEM JEST JUZ LEPIEJ, ŻYCZYC WAM I DZIECIOM ZDRÓWKA:-)
Dzień dobry
a tu coś na miły początek dnia
Naprawę na dobry początek!
Czesc dziewczyny
4 noc bez jedzenia :-):-):-) co prawda z jedna mala pobudka na smoczka - ale nawet nie zakodowalam co, jak i kiedy, bo do malego nadal wstaje M
Tak wiec moge stwierdzic ze nocnego dokarmiania koniec
Pogoda sie zepsula ....chmuryyyy, chmuryyyy, chmuryyyy
Ale dzis M podpisuje umowe przedwstepna kupna mieszkanka - wiec humorek przedni ....a w czwartek jest umowiony z doradca finansowym
GINGEROS - powodzenia
4 noc bez jedzenia :-):-):-) co prawda z jedna mala pobudka na smoczka - ale nawet nie zakodowalam co, jak i kiedy, bo do malego nadal wstaje M
Tak wiec moge stwierdzic ze nocnego dokarmiania koniec
Pogoda sie zepsula ....chmuryyyy, chmuryyyy, chmuryyyy
Ale dzis M podpisuje umowe przedwstepna kupna mieszkanka - wiec humorek przedni ....a w czwartek jest umowiony z doradca finansowym
Ciesze sie ze Krystian wraca do zdrowkaHEJ DZIEWCZYNY CHCIALAM SIE PRZYWIATC I POWIEDZIEC ŻE Z KRYSTIANKIEM JEST JUZ LEPIEJ, ŻYCZYC WAM I DZIECIOM ZDRÓWKA:-)
Ja mam termin na 24.11 .....Hihihii a szwagierka to nie z tych co mysla, ze karmienie piersia to dobra metoda antykoncepcji ????;-)Aneta a na kiedy masz termin?
GINGEROS - powodzenia
reklama
Ja mam termin na 24.11 .....Hihihii a szwagierka to nie z tych co mysla, ze karmienie piersia to dobra metoda antykoncepcji ????;-)
Pewnie tak ;-)
Gratulacje z powodu nabycia mieszkanka. Ależ fajowo będzie urządzać własne m.
Cieszę się że Kuba tak Wam ładnie teraz śpi. Daje mamusi odpoczywać i nabierać siły.
Ale moja Zuzka to pobiła Kubusia dzisiejszej nocki napewno Zasneła o 20 i spała bez żadnego jęknięcia i stęknięcia aż do 7rano Dostała mleczko i nadal spanko do 9.30
Tak sobie myślę że pogoda tak na nią działa. Ja to bym przespała cały dzień, tak sie fatalnie czuję.
Kadia cieszymy się że Krystianek szybko wraca do zdrowia
Gingeros jak tam Kraków. Zdobyty?
Gratulacje z powodu nabycia mieszkanka. Ależ fajowo będzie urządzać własne m.
Cieszę się że Kuba tak Wam ładnie teraz śpi. Daje mamusi odpoczywać i nabierać siły.
Ale moja Zuzka to pobiła Kubusia dzisiejszej nocki napewno Zasneła o 20 i spała bez żadnego jęknięcia i stęknięcia aż do 7rano Dostała mleczko i nadal spanko do 9.30
Tak sobie myślę że pogoda tak na nią działa. Ja to bym przespała cały dzień, tak sie fatalnie czuję.
Kadia cieszymy się że Krystianek szybko wraca do zdrowia
Gingeros jak tam Kraków. Zdobyty?