Jestem i ja!
Troszkę mi zeszło robienie porządków i takie tam. Drukowałam zdjecia dla brababci i wypełniałam Pity koleżankom. I jakieś spanie mnie wzięło więc długo z Wami nie pobędę:-)
Troszkę mi zeszło robienie porządków i takie tam. Drukowałam zdjecia dla brababci i wypełniałam Pity koleżankom. I jakieś spanie mnie wzięło więc długo z Wami nie pobędę:-)
M mój cały ten tydzień znów w pracy od 16 do 2 w nocy:-( No i przeniosłam się ze spaniem do Zuzki. Jeden jedyny dobry punkt tych jego nocek to to że obiadki gotuje. A nie widujemy sie prawie wcale:-(
Mała Zu czasem nocki przesypia, czasem wstaje i stoi Wydaje mi sie że wkrótce zacznie chodzić bo już takie małe przymiarki były. Ząbków nadal nie ma choć jutro stuknie 10miechów:-( Żadnych śladów nawet:-(
Poza tym jest uroczym urwiskiem. Bałagani strasznie i wcina kapcie....
Poza tym jest uroczym urwiskiem. Bałagani strasznie i wcina kapcie....
Kasiu powodzenia na egzaminie. Mocno zaciskamy kciuki. A zdasz napewno. Basi zrobisz prezencik urodzinowy;-) Powodzenia.
Beti dla Twojego Maksa spóźnione życzenia samych cudowności i radosnych chwil. I duuuuużo zdrówka. Czekamy na zdjecia i jak imprezka sie udała w TGG?
Pusia i Wam również samych cudowności z okazji rocznicy ślubu. Dużo radości i płomiennej miłości...
Kadia a jak u Krystka ze zdrówkiem. Byliście u lekarza po antybiotyk? Oby obeszło sie bez. I niech chłopak dobrzeje... Zdrówka dla niego...
Anetko to chyba czujesz sie już w miarę dobrze jak tak sobie wojażujesz po mieszkankach...;-) Cieszę sie bardzo, że dbasz o siebie. A zdradź gdzie chcecie kupić mieszkanko, znaczy w jakiej dzielnicy. Gratuluję zdanego egazminu. Praktyka pójdzie Ci równie dobrze Trzymamy kciuki. A jaką podjęłaś decyzję ze szpitalem Kubusia. Będziecie sie badać, czy odkładacie narazie?
Ufff... Ja też jakieś eseje piszę;-) Komu będzie sie chciało to czytać;-)
Pozdrawiam i zmykam spać chyba...
Do jutra...
Pozdrawiam i zmykam spać chyba...
Do jutra...