reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

witam się i ja po krótkiejnnieobecności. Maksio śpi wyczerpany wizyta gości, ale na szczęscie to juz ostatnia grupa:-), od czwartku balujemy ale dzis zakończylismy. Maksio mój juz dwulatek bawi się codziennie urodzinowymi prezentami i mam go choc na chwilkę z głowy.
jestem zmczona i idę spac, jutro może jakieś fotki wstawię.

reklama
witam :) ja tylko na chwilkę

Jesteśmy już u moich rodziców i zaraz kładę się spać. Jutro imprezka nasza rocznicowa ale myślę, że znajdę czas żeby do Was zajrzeć:tak:

Oki dobranoc

W rocznicę ślubu życzę Wam,
Aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął.

witam się i ja po krótkiejnnieobecności. Maksio śpi wyczerpany wizyta gości, ale na szczęscie to juz ostatnia grupa:-), od czwartku balujemy ale dzis zakończylismy. Maksio mój juz dwulatek bawi się codziennie urodzinowymi prezentami i mam go choc na chwilkę z głowy.
jestem zmczona i idę spac, jutro może jakieś fotki wstawię.

Maks wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

, krystek jest chorutki bidulek , ma straszny katar i kaszel, bylismy u lekarza i mielismy mieć tylko eurespal i witaminki ale tak sie rozkaszlal ze niestety ma tez bactrim:-(, jak do wtorku ciut sie nie uspokoi to mam się z nim pojawić i wtedy antybiotyk

bylam w weekend w Austrii, myslalam ze jak wroce to nie wyrobie z czytaniem...a tu praktycznie nic nie przybylo :baffled:
jestem dumna ze swojej corci !! zostala u dziadkow i spisala sie swietnie dzielna dziewczynka !! spala normalnie, nawet ja wczoraj wykapali - podobno byla zdziwiona ale nie plakala :-D:-D

Witajcie kochanw....
Jestem, zyje.....Jakos szybko leca mi te dni......

Weekend minal milutko.......
W sobote bylismy na targach mieszkaniowych.
Wczoraj do poludnia 2 godziny jazd...Potem na 16 przyszla niania.....a my fruuu na kabaret - moje kochanie kupilo bilety na Ani Mru Mru i Kabaret Moralnego Niepokoju. Bylo superowo, dawno sie tak nie obsmialam :-D:-D:-D Wrocilismy.....z poslizgiem 2 godzinnym :szok:...przez korki zaczelo sie pol godziny pozniej, trwalo dluzej i z powrotem znowu korki :no:
Niania na szczescie mimo ze zadnych instrukcji nie dostala doskonale sobie poradzila :biggrin2::tak: - maly slodko spal.
No a dzis z rana zdalam egzamin teoretyczny na prawo jazdy :-) - w 5 minut, bezblednie :-p.......Musze sie jeszcze w najblizszym czasie zapisac na praktyczny....nie chcialo mi sie tam dzis czekac az wszyscy skoncza :sorry2:
Aaaaaaa.....a dzis na 16 jestesmy umowieni na ogladanie mieszkan......:tak:
Jesli wszystko pojdzie po naszej mysli.....rezerwujemy.....a potem formalnosci w banku.....i uwiazanie na wiiiieeeeeeeeleeeeee lat :baffled::-D
No ale zobaczymy

BETI - spoznione najlepsze zyczonka dla Twojego synusia - 100 LAT!!!!!!
KADIA - ojjjjjj znowu Krystianek chory.....on jakos czesto lapie infekcje :-( Zdrowka duzo.
PUSIA - gratulacje z okazji rocznicy......kolejnych wielu w szczesciu zycze :tak:
AGNIESZKO - mmmm widze ze fajnie weekend Wam minal.....
Powiem ci ze odwazna jestes - podziwiam.....ja mojego mlodego nie zostawilam pod czyjas opieka na dluzej niz kilka godzin :dry:
Teraz w kwietniu czeka mnie pierwszy raz - i jestem cala w stresie :sorry2:
GINGEROS - powodzenia w pracy......trzymaj sie, czas szybko minie i znowu bedziesz z Antonkiem :blink:
BARA - jak mama?
ANIELAP - dzieki za pamiec ;-) Samopoczucie w miare.....troche krwawilam z piatku na sobote - ale jak zawsze przeszlo, mam nadzieje ze pozbylam sie reszty krwiaka :tak:
A co u Was, jak Zuzinka?

Uffff.....to naskrobalam....gratuluje cierpliwosci jesli ktos doczytal do konca :-D

Powiem ci ze odwazna jestes - podziwiam.....ja mojego mlodego nie zostawilam pod czyjas opieka na dluzej niz kilka godzin :dry:

z kims obcym pewno bym nie zostawila, ale do swoich rodzicow mam zaufanie a Madzia sie bardzo dobrze u nich czuje,
poczatkowo chcialam zeby moja mum byla z mala u nas w domu ale jej bylo wygodnie u siebie no i bylo bezproblemowo :)

za to ja bylam cala w nerwach i non stop pisalam smsy ... na ktore mi nikt nie odpowiadal :baffled: chyba dziadkowie byli tak zaferowani opieka :-D

Ale fajnie że już wszystkie jesteście.
W weekend jakoś czasu brakowało by coś wiecej naskrobać. Teraz tylko się melduję, ale wróce napewno wieczorkiem bo mój m znowu cały tydzień nocki ciągnie. Więc posiedze z Wami...
Pa, pa!​

W rocznicę ślubu życzę Wam,
Aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął.

Maks wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Witajcie kochanw....
Jestem, zyje.....Jakos szybko leca mi te dni......

Weekend minal milutko.......
W sobote bylismy na targach mieszkaniowych.
Wczoraj do poludnia 2 godziny jazd...Potem na 16 przyszla niania.....a my fruuu na kabaret - moje kochanie kupilo bilety na Ani Mru Mru i Kabaret Moralnego Niepokoju. Bylo superowo, dawno sie tak nie obsmialam :-D:-D:-D Wrocilismy.....z poslizgiem 2 godzinnym :szok:...przez korki zaczelo sie pol godziny pozniej, trwalo dluzej i z powrotem znowu korki :no:
Niania na szczescie mimo ze zadnych instrukcji nie dostala doskonale sobie poradzila :biggrin2::tak: - maly slodko spal.
No a dzis z rana zdalam egzamin teoretyczny na prawo jazdy :-) - w 5 minut, bezblednie :-p.......Musze sie jeszcze w najblizszym czasie zapisac na praktyczny....nie chcialo mi sie tam dzis czekac az wszyscy skoncza :sorry2:
Aaaaaaa.....a dzis na 16 jestesmy umowieni na ogladanie mieszkan......:tak:
Jesli wszystko pojdzie po naszej mysli.....rezerwujemy.....a potem formalnosci w banku.....i uwiazanie na wiiiieeeeeeeeleeeeee lat :baffled::-D
No ale zobaczymy

BETI - spoznione najlepsze zyczonka dla Twojego synusia - 100 LAT!!!!!!
KADIA - ojjjjjj znowu Krystianek chory.....on jakos czesto lapie infekcje :-( Zdrowka duzo.
PUSIA - gratulacje z okazji rocznicy......kolejnych wielu w szczesciu zycze :tak:
GINGEROS - powodzenia w pracy......trzymaj sie, czas szybko minie i znowu bedziesz z Antonkiem :blink:
BARA - jak mama?
ANIELAP - dzieki za pamiec ;-) Samopoczucie w miare.....troche krwawilam z piatku na sobote - ale jak zawsze przeszlo, mam nadzieje ze pozbylam sie reszty krwiaka :tak:
A co u Was, jak Zuzinka?

Uffff.....to naskrobalam....gratuluje cierpliwosci jesli ktos doczytal do konca :-D

Witam po krótkiej nieobecności :))

Dziękuje za życzenia rocznicowe :tak:.

Rodzinne przyjęcie sympatycznie było. Wczoraj byli u nas znajomi z Białegostoku i nocowali dziś o 11 już pojechali. Byliśmy razem w restauracji takiej eleganckiej i był z nami Kacperek to jego pierwsze wyjście do tak eleganckiej restauracji (i moje i M tez hihih raczej sie nie stołujemy po takich lokalach;-)). Było super pospacerowaliśmy po rynku , a potem tak do 23 drineczki (ja oczywiście soczek :baffled:). Kacper w nocy niestety nie dał pospać ... Chyba mu zęby idą bo u góry jedynaczka taka twarda i chyba dlatego taki marudny. Dziś piękna pogoda byliśmy na spacerku , na placu zabaw Kacperek uśmiechał się do dzieci :-)

Teraz troszkę marudzi więc chyba trzeba będzie iść do niego ...

reklama
Witamy!!!!
My już po spacerku, zabraniu z pracy obiegówki (Ile z tym będzie załatwiania:baffled:) Później Basia zasypiała od 15.15 do 16.45:szok: Myślałam, że mnie szlag trafi-darła, się marudziła, nie mogłam sobie zrobić obiadu...:-:)no: W końcu dopiero u nas w łóżku usnęła:tak:
W końcu umówiłam się na jazdy-w sobotę:happy: Zobaczymy jak mi pójdzie przed tym czwartkowym egzaminem-miałam trochę przerwy, więc...:sorry2:
Rzeczywiście w weekend nie było tutaj nikogo, więc też nic nie pisałam, a zresztą mało czasu było:sorry2:

Pusia-od nas też najlepsze życzenia z okazji rocznicy!!!!:-):happy:
Beti-i dla Maksia spóźnione życzonka:tak::tak:
Anielap-z M już wszystko ok:tak: Mam szczególny dar przekonywania:-p;-)
Kadia-dużo zdrówka dla Krystianka:-)-coś on rzeczywiście często choruje:-(
Agnieszka, Aneta-pierwszy raz chyba najgorszy-zostawić z kimś dziecko, ale jeżeli jest to babcia, to chyba nie ma o co sie martwić:blink: (taka mądra jestem-a pewnie przed pierwszym dniem w pracy będę ryczeć jak bóbr:-()
Gingeros-a co u Ciebie?:happy:
Bara-Witaj!!!:-):-)

Do góry